Isten (beszélgetés)
Na, úgye??? pedig mennyi mindent láthatnál ott is!
Voltam. ...a többit is majd sorban....
Szerinted mennyire lényeg egy fórumon, hogy én mit s honnét tudok?
Sose tudhatod, lehet, hogy én már túl vagyok dolgokon,vagy egy egész élet kell hozzá, hogy tapasztalj, de mondhatod azt, hogy kamuzom-szíved joga:)
"Isten mindig tudni fogja, hogy mennyit és milyen módón tudj meg az Igazságról."
Micsoda bölcs megállapítás ! csak azt nem tudom,hogy te ezt honnét tudod ?
Esetleg már ott tartasz,hogy szól hozzád az Isten?
Se oltárral nem rendelkezem, se semmi bálvánnyal, a szobrokat ki nemállhatom.
Még valami?:DD
A földanya istenségnek a nevét magadra venni-mint a bem-eden látható-az felér egy csapással.
Én a helyedben változtatnék:)
Jézus nem kereste a megértést. Hisz Krisztusként ott állt az Atyánál a föld kezdetekkor.
ui: csak nézek, hogy miket irsz.
Nem kell visszaolvasnom, mert pontosan tudom mit írtam és semmi olyan nem volt benne, amiből ilyen messzemenő következtetéseket lehetne levonni! Sajna, szerintem te magad sem tudod miből is következtettél ilyen fantasztikusan, csak valaki hajtot belülről, hogy belémköss! Vagy féltékeny vagy, hogy én is megjelentem. De nyugi, már itt sem vagyok, mert ilyen felesleges meddő vitákra nincs időm. Arasd csak egyedül a babérokat..:D
Te aztán vicces kis fanatikus vagy!:DDD
Ábrahám hány éves is volt mikor szövetséget kötött az Úrral?
Keresd ki-nem segítek:)
Ameddig lélek van benned, és levegőt veszet+tart a kegyelem korszaka-van lehetőséged elfogadni Őt.
Később már nem lesz.
ui: keresd ki a gazdag ember történetét, aki semmivel nem foglalkozott csak az ő gazdagságával, és később mikor meghalt a pokolból szólt és könyörgött Lázárhoz, hogy szóljon a rokonainak a megtérésre Istenhez, hogy ne kerüljenek oda, ahová ő került.Ahhol semmit nem ér a földigazdagság és pénz.