Isten (beszélgetés)
" Az anyag nem vész el csak átalakul !"
" KI mondta neked ezt a hülyeséget?:))))"
Ez nem hülyeség,még általános iskolában tanultam.
A feltámadás az természetesen hülyeség és a Bibliában van !
Csak 21 gramm. Azt is 100 évvel ezelőtt mérték, akkor még elég pontatlanul.
Az ISTEN az MAGA a szeretet ez spirituális értelemben is igaz.Azért küdte a fiát Jézust a földre, hogy mi értünk haljon meg! Ez az igazi szeretet.Halál után a szellem kiköltözik az emberből:bizonyított tény, hogy o,25 kg-mal könnyebbek leszünk.Várakozunk a feltámadásra ill. az ítéletre. Testünk romlandó szó szerint....
Még jó hogy 3 létformánk van: test, lélek és szellem...
"Nem felesleges és nem rossz,"
Az anyag nem vész el csak átalakul ! Ezt értem c sak azt nem értem,hogy miért halunk meg ha úgyis feltámadunk és.hogy miért kell feltámadni annak aki már a mennyországban van ?
Mindaddig amíg a tudatod a testedhez és a földi énedhez,gondolataidhoz kapcsolódik:)))))
....de ott van ám a tudattalan amit néha jó elérni,meglátogatni,átadni magunkat neki:))))
Nem:)
Nem felesleges és nem rossz,csak ha emberi szemmel nézed,ha nem tudsz elszakadni a tudatod,és az anyagi testedtől,életedtől ,akkor lehet az.
Mondok egy példát én hogy képzelem a halált.
Kihajt egy virág (ez az élet kezdete),növekszik ,virágba borul,aztán elhullajtja magvait,és konyulni száradni kezd ,aztán télen teljesen elsorvad ,de a földbe általa ,sok sok új élet táplálkozik ,bogarak ,hangyák,és a saját magvai .
Ott van ő ,csak más formában:))
Ez az élet körforgása , a születés és a halál nem más ,mint maga az egyensúly .
" a halál változás ,és nincs benne semmi rossz"
Akkor kivánjak neked minden jót ?
Mi a fenew jó a halálban ? Nem egy felesleges rossz ?
Nem hülyítem őket,csak gyerek fogalmazásban finoman mondom el,hogy a halál után nem lesz test ,se betegség ,se fájdalom,csak az örökké valóság része lenni,magyarul semmik leszünk emberi értelemben véve,mégis egybe olvadunk a mindenséggel.
Magyarul a halál változás ,és nincs benne semmi rossz:DD
"Hátra hagyta öreg testét ,de ő most már azt teheti amit csak szeretne.":))
Hülyitsed a gyerekeket !