Isten (beszélgetés)
Nem nagyon hagytam magam sohasem!!!
Nagyanyámat például 9-10 évesen lebazdmegoztam, és nemzetközi jelzéseket mutatogattam neki.
Ő mondta: "Zolika ha nem eszed meg a levest, nem kapsz dinnyét!!!"
Én meg: "Akkor bazd meg a dinnyédet!!!" És rácsaptam az ajtót.
A vallásnál nem tudtam igazán lázadni.
Iszonyatos milyen emberekkel voltam körülvéve...
..... hagytad magad ..... :o))
Nem!!! A helyzetek stresszeltek engem!!
Itt nem nagyon vannak vallásos emberek. Én sem vagyok az. Hívő vagyok. Ennek a valláshoz, papokhoz és templomokhoz semmi köze.
Ha nem lennél ennyire negatív, és nem a magad sajnálatával lennél elfoglalva, akkor sokkal több dolgot meg tudnál érteni.
Áááááá, ilyenekkel stresszelted magad? :o))
Én a személyiségfejlődésről beszéltem, az meg egyéni dolog. Magammal kell kezdenem, a magam hibáival törődni elsősorban, nem másokéval. Nem törődöm bele az ő hibáiba sem (szerencsére kevés van), szeretném, ha változtatna és ezt meg is mondom neki.
Anyámnak szóltam hogy ne dobáljon annyi pénzt a perselybe!!!! :)))) Már Én szégyelltem magam helyette!!!!
Azt nagyon, de ott nem mertem enni!!! :/
Jóó heee!!!! Meg amikor karácsonyra osztogattak ajándékot. Ott áltak a templombejáratnál.
Műanyag zacskó, rajta színes masni, benne egy alma és 2 szem mogyoró!! Nagyon fennséges ajándék volt. Bárcsak ne adtak volna semmit.
:o)))))))))))))))))
És legalább szeretted a kakaót meg a kalácsot? :o))
Azért írtam hogy talán!!! :)))))
Meg volt valami ünnepség amire illendő volt elmenni. A sok szentfazék ott gyűlt össze pletykálni. Volt kalács, kakaó. Rosszul voltam a közegtől. A nyanyák ott mondták: ÓÓÓ milyen szép ez a kisfiú, óóóóóó milyen rendes ez a kisfiú!!!!
Én meg magamban: Mikor lesz már vééége!!!!!
:))))))))))))
Nem, nem volt hiábavaló. Ez is egy tapasztalat volt, ez is formált téged .....
Esett az eső és kedvem se volt vasárnap elmenni a templomba. Ugyanígy, ha esett a hó!!! Dehát kaptam a meggyőző válaszokat hogy Istennek és a papbácsinak szüksége van segítőkre. Ígyhát igába hajtottam a fejem. Nevetséges és talán hiábavaló is volt.
Én az elsőáldozást és a bérmálkozást szenvedtem végig. Meg jó kisfiúnak kellett lennem és be kellett álnom ministrálni 5 évre mert más majmot nem találtak rajtunk kívül. Na jó, nem hibáztatok senkit!!! :))))
Szar lehetett.. Nem értem miért erőltetik... :(
Nagyon utáltam a vasárnap délutáni hittanórákat, meg misét. Míg többi gyerek játszott, én ott csücsültem.
Tv-be is látom ahogy a "papbácsi" odahívja a gyerekeket maga köré, elmondat velük 3 miatyánkot, 3 üdvözlégyet, ossza az észt nekik, szegények meg lesütött szemmel hallgatják őt csendben. Számomra ez is gyilkosság...
Épp a minap gondolkoztam el hogy bemennék a templomba és "Isten bárányánál" úgy ráznám a csengőt mint egy őrült!!!! Vajon mit szolnának!!!
Ziz, ők ölnek meg mindenkit!!!!
Na, ezt azért nem kell!!!
Tetves kurva papok!!! Rohadjatok meg!!!!!
Életem egyik legszörnyűbb filmjelete:
[link]
Én is ezt mondtam....csak burkoltan...
Én elmegyek mellette és csodálkozok hogy még áll ilyen létesítmény!!! :))))
Sokkal korábbi!
Előző életből hozott emlékkép,ill. élmény.
További ajánlott fórumok: