Isten (beszélgetés)
Hát igen.. A jelbeszéd kevésbbé érthető.. :DDD
Talán mindenkinek van ilyen, de romboló hatással van a szellemiségre..
Hát így elbeszélgettek majd egy darabig... :)))
pedig voltak olyan dolgok az elettembe,sot neha most is van amit szegyelek.
en Morganaval mas tarsaagban is beszelttem mar.es minden fenek nyalas nelkul kijellentem, hogy keves ember vivta igy ki a tisztelettem
Minden temanal elöfordul ez , minden az adott ember vermersekletetöl fugg :)
Én a bűnt máshogy fogalmaznám. A gyötrő gondolataidat, érzéseidet felül kell vizsgálnod el kell engedned, nem szabad, hogy gúsbakössenek. Ez lenne a megbánás lényege is. A bűn azért rossz szó, mert a félelemből ered és erősíti benned a szégyenérzetet amire nincs semmi szükséged. A bibliai bűn szót görögből fordították magyarra, de az eredeti jelentése eltévedt, irányt vesztett és semmiképpen sem bűnös. Hát igen az egó nagy úr a hívők körében is... :)
Ahány ember, annyiféle hit. Eressz össze két hívőt, öt percen belül közös álláspontra jutnak: hogy a másik hülye
Igazából mindenkivel lenéző volt..de Fatát különösen provokálta..
Ez igaz. Nem igazán veszi magát észre..
Én régóta csak olvasgattam a HOXA-n, nem régen regisztráltam, és észrevettem a következő tendenciát:
Az ilyen hitéleti, lelki, pszichés témáknál vannak, akik olyan ájtatosan, szendén kezdik a hozzászólást és néhány nap alatt, amint ellenvéleményel találkoznak, fokozatosan kitör belőlük az "állat". Egyszerűen nem tudok finomabban fogalmazni, bármennyire szeretnék!
Ez a jelenség nagyon felismerhető volt lélek2010-nél. Elkezd beírogatni, mint II. Szt. Erzsébet és néhány nap múlva úgy trágárkodik mint egy kocsis.
Én csak sajnálom őt, hogy ennyire alacsony a tolarencia-szintje. Valószínűleg a környezete olyan, hogy nincs "edzésben" ezen a téren.
a bunt kikel mondani.en is kerek barkit ha roszat vesz eszre bennem azzoal szoljon.ha nem bantani akar,biztos nem fog bantani.vagy ha vallamit felre ertenek meglehet beszelni(irni).viszont igaz,hogy en is eszre vettem ,hogy sok hivobbol(es nem valasra gondolok) hianyzik a szerenyseg es sok a 'ki vagyok en".mondjuk ugyez egy "hivo bun".tisztesegesek kell legyunk onmagunkal szemben is.es ey hivo is bocsanatot kerhet egy nem hivotol
Ez van, ha valaki annyira hívő, hogy képes megutálni és bántani azokat, akik nem osztoznak az ő véleményén.
en is eszre vettem ,hogy szandekosan bantja Morganat es ,hogy lenezi.pedig l mint mondtam sokkat tanulhatna tolle
igy akarta.csak hogy lehet ,hogy o nem vette eszre ,hogy tevedet.mindenkiben van rosz.olyanok amikket neha akarunk
Nem tudom mire képes, de azt látom mit mutat magából.. Komolytalan.. :)
Rossz szokás, de már tapasztaltam másoknál is. Hihetetlenül idegesítő. :P
Áhh, képes ő. Nem akarom védeni, de ahány ember, annyi reakció az adott helyzetre. Ő így védi meg az igazát. Ezt lehetne mondjuk egyfajta kioktatási stratégiának hívni. Elhiteti az emberrel, hogy ő a hülye, már ha a drága beszédpartner hagyja magát... :))))))))
Vele már nagyon sokszor .....
Csak gondolom.. A kioktatással nem sokra megy, beszélgetni meg képtelen normálisan...
Honnan veszed, hogy kizárták? Lehet, hogy csak megunta a "lükéket" kioktatni. Jajj, most elszégyelltem magam. Reméntelen vagyok... :)))
Úgy néz ki már többször is kizárták a "barátságos" stílusa miatt.. Ki mit vet.... :)
Ohhh...most nézem csak, hogy mire írtátok azt, hogy lélek eltűnt. Már ne tag? Talán ő is nevet cserél?... Mindenesetre meglep, mert ezidáig elég stabilan kiállt az "igazság" mellett. Érdekes.
Kersztények imádkozhattok azért, hogy ne váljatok efféle fanatikus gyülölködő álszent hivővé, könnyen el lehet tévedni a hit a labirintusában... :( Nincs szükségetek agymosásra, irányításra, sem megfélelmítésre. Halgassatok a szívetekre és a belső sugallatokra, ne külső utasításra cselekedjetek. Szeressétek az élet minden pillanatát, ne a bűnöket hangsúlyozzátok, inkább szeretetet árasszatok magatokból és az elfogadást, megértést sajátítsátok el, ne a rögeszméket és a csökönyösséget.. :)
(Egy pofámba szorult féreg) :D
További ajánlott fórumok: