Isten (beszélgetés)
Ez tuti határozott volt.. Hehe.. :D Lehet egy hangriasztó hatásosabb lenne.. :DDD
[link]
en szabadnak erzem magam.es onmagam vagyok. szabad akaratbol dontottem igy.oszinten szolva itt nem is lehetsz tag ,ha te magad nem mondod ,hogy igy dontotel,hogy krisztust akarod kovetni.addig szimpla latogato vagy
Jajj, ebből a Szabó László lelkipásztorból egy perc is elég volt. :DDDD
teknikai hiba. tudom nallam is ez volt az iment. de nem predikaciot hallottal,hanem szemelyes tapasztalatot.az nem predikator volt. csak egy szimpla pasi.
attol fug.volt olyan aki hivo letemre pofont kapot
A férfiak se semmik vagy lehet nem voltál elég határozott.. :)
Megnyitottam az oldalt, a fickó elkezdett prédikálni majd hirtelen hibaüzenet és kilőtte magát az oldal...:))))))))))))))))
elleg sok ferfival talalkoztam aki eezt nem ertette meg. pedig em vallami nagy szam vagyok
minden este eloben van este 7-tol. benezhetsz es ha nem erdekel tovabb mesz.ennyi. nem akarok en senkire semmit raeroltetni
Ez miatt felesleges aggódni.. Ha valaki "halásznak" néz, vagy épp rád vadászik egyszerűen tisztázod vele a helyzetet és kész. :)
nem feladtam.hanem mas sokkal nagyobb almok valosultak meg
Húha, erre most nem nagyon vagyok ráhangolódva, de majd megnézem, oké? :)
Igaz. Egy bizonyos szemszögből az elvárásoknak való megfelelést is a veszteségtől és a haláltól való félelem táplálja, csak éppen az egoét.
Ezzel nem vagy egyedül.. Senki sem tud kitérni az elvárások elől mindenki nyakig benne van és piszok nehéz felül kerekedni rajtuk, de nem lehetetlen. Sokszor a félelmeinket sem ismerjük fel addig amíg nem szembesülünk velük, aztán csak nézünk ki a fejünkből amikor rájövünk, hogy minden félelmünknek a veszteség és a haláltól való félelem az igazi oka.. :)
masok jottek hlyebe.es mikkor megvalosult. a ferjemnek mondom gondolataim nem papiron torteneteim ktalalt szemelyekrol irom
mert elleg sok felre ertesben volt reszem,bar ez a valo villagban tortent.mondjuk interneten egy kicsit azert vallamivel nyitottabb vagyok. meg mondjuk miotta aszony vagyok egy kicsit valtoztam.de orulten fellek attol ,hogy vallaki fogasnak (halasznak ) nezzen.igy remelem elleg jol oda figyelek mit mondok
erdekeseg kep. kukintsatok belle.ebbe a templomba nottem en fel
[link]
Hm...
Csupa-csupa elgondolkodtató mondat...
"Ha feladod az álmaid,meghalsz...élve halsz meg.."
Edda
"Ne halj meg, mielőtt felfedezted volna valódi lényedet. Csak az a néhány ember szerencsés, aki valódi lényként él, és valódi lényként hal meg, mert ő tudja, hogy az élet örök, és a halál csupán kitaláció. A sokaság politikája társadalomban mélyen gyökerező elvárás él az iránt, hogy pontosan úgy viselkedj, mint mások. Abban a pillanatban, hogy egy kicsit is másként cselekszel, idegenné válsz, és az emberek nagyon félnek az idegenektől."
(OSHO)
Ideje lenne ráismernie minél több embernek. :) Egyébként, mint már egy másik fórumon említettem, bennem is talán már csak ez az egy félelem van. Olyannyira belém lett nevelve, hogy mindig másoknak feleljek meg, hogy csak nagyon nehezen fogok túllépni ezen a félelmemen, de szerintem jó úton haladok. :) Egyébként nagyon jól felismerted, hogy ez vezethet depresszióhoz is, ugyanis az enyémben is szerepet játszott.
Ez nem jó. Az álmainkat sose szabad feladni..
Sajnos ez igaz. Az teszi ki az életüket, hogy megfeleljenek mások elvárásainak és közben ha azt mondják, hogy boldogok vagy hazudnak, vagy elhiszik, hogy az az igazi boldogság, amit ők éreznek. :(
Itt aztán tényleg mindegy ki férfi vagy ki nő.. Miért vagy zárkózott? :)
További ajánlott fórumok: