Isten (beszélgetés)
Ez a legszebb Babilonban...engem senki nem ért...csak szól a zene és senki nem reagál rá! :)
Nesze neked, isten kérdés
"A sötét világ értelmezés kérdése.."
Na de ha a sötétséget tartod világosságnak az akárhogyan értelmezheted az sötétség marad.
"az állandó negatív hsz-ra céloztam"
Ez viszont lehet értelmezés kérdése még akkor is ha csak szerinted negativ ami valójában pozitív.
A valóvilág szerintem pozitív,szerinted meg a nemlétező képzelgés a pozitiv ?
22.00 óra után leszek újra. visszaolvasok.
Sziasztok!
Akkor más. Tehát neked nincs semmi a tarsolyodban.
De azt tudod, hogy mi hogy nincs.
Értelek végre.
Én már egy pár bizonyítékot leírtam ebben a fórumban. Ha valóban érdekel, olvass vissza.
Ha valóban érdekel, akkor még többet is tudok mondani.
De ha csak kötözködni szeretsz, na akkor feléd nincs értelme bámilyen bizonyítékról beszélni.
Nem akarom táplálni az egódat, hogy (ahogy te fogalmaztál) szórakozz.
Dötsd el. Ha komolyan érdekel, kapsz válaszokat.
Ha kötözködni szeretsz, akkor én is arra a pályára lépek fel, aztán pingpongozhatunk egy ideig.
Aztán ha valamelyikünk megunja, akkor újra értelmesebb témákról fog szólni a fórum.
Szóval?
Pingpong
vagy
komolyan veszed végre magad?
"Lehet, hogy fordítva sül el"
Úgy gondolod,hogy a középkori sötétség világába kerülök valami Isten bárányaként?Erre már nem sok esélyem van. Nem hetven éves vagyok én már,hogy ugráljak !
Biztos világosságot vittek beléd és te most ezt osztod tovább. Mert jóindulatú vagy és amilyen boldogságot hozott a te életedbe, amiben hiszel, azt szeretnéd, hogy másis ugyanilyen fantaszikusan élhesse meg az életét.
De mi van az elméleteddel?
Mert még mindíg kerülgeted a témát.
Mutasd, hogy okosakat is tudsz mondani
Muti végre, ne kelljen kérlelni
"kiderülne, hogy nincs semmi a tarsolyodban."
Nics hát ezért nem is kell bizonyitani.
Aki viszont azt mondja,hogy van az üres tarsolyában valami,pedig nincs,hát akkor annak illik bebizonyitani,hogy tele van.
" butaságokat mondassz."
Nem tartom magamat nagyon okosnak de,hogy azért lennék buta mert nem hiszek lehetetlen dolgokban és istenekben ezt azért nem hiszem.
Istenekben se hiszek de szoktam járni az erdőbe és megkérdeztem az erdei manókat.Mit gondolsz mit válaszoltak ?
De persez hiába kérem, mert ott kiderülne, hogy nincs semmi a tarsolyodban.
Ezért inkább szórakoztat, hogy butaságokat mondassz.
Tudod azt már észrevettem, hogy az ilyen "fikázós" emberek sosem rendelkeznek saját ésszerű érvekkel.
Csak kritizálni tudnak.
Mert abban felül érezhetik magukat.
Ha elmondanád a te verziódat, valószínűleg be kellene látnod, hogy le lehetne "hülyeségezni".
Ezért inkább maradsz a kritikai oldalon.
Csak ez gyengus szerep.
Vállald a sajátodat. Mutasd, és világíts
Gyere és hozz világosságot. De azzal, hogy hülyeségezel, ezzel sötétséget hozol :O))))))
Van bizonyítékom, de ha mutatsz nekem bizonyitékot a végtelen pici pontodra, akkor én is megmutatom.
Mert te kérsz, de nem adsz egyelőre.
Mutass valamit végre!!!!!
Hozz világosságot ezeknek a buta eltévedt naív embereknek :O))))))
" nem vagy hívő eléggé foglalkoztat a téma.."
igen mert szórakoztat és közben egy kis világosságot szeretnék vinni a sötétségbe.
Honnét tudod,hogy a sok hülyeség nem hülyeség.
Van valami bizonyitékod ?
egy egy=nem egy
Bakker! Boccs
Gyurki.
Nem az a sajnálatos, hogy én elhiszek valamit, hanem az, hogy anélkül hülyeségezel le dolgokat, hogy egyáltalán tudnád, hogy miről beszélsz.
De a végtelen pici pontos elméletedet nem tudtad megmagyarázni, mert kényelmesebb a másik elméletet lehülyézni (amiről, mégegyszer mondva, semmit sem tudsz, de azt persze igen, hogy hülyeség).
A végtelen pici pontos történet, amiben hiszel, azt te miért is hitted el?
De a kömmunikációdból nekem egy egy kiegyensúlyozott ember benyomsását mutatod, úgyhogy amiben hiszel, nem tett túl pozitív emberré.
Talán még érdemes lenne keresgélni és nem lehülyézni.
Persze ez a te gondod, az meg az enyém, hogy elmondtam.
Ki szólított?
:))))))))))))))
"Brahma felesége Szaraszvatí, a tudás istennője. A teremtés elképzelhetetlen tudás nélkül. Brahma a teremtéssel feladatát elvégzi, és a következő teremtésig pihen, visszahúzódik"
Bezzeg a ti istenetek nem pihen,baszogatja a népet,mint HAITIN.
BRAHMA a teremtő :
Általában négy fejjel, négy karral ábrázolják, egy lótuszvirágon, egy hattyú hátán ülve. Az egyik kezében írásokat, védákat tart, a másikban egy áldozati kelléket, a harmadikban vizeskancsót, a negyedikben pedig egy rózsafüzért. Ez a négy tárgy az emberi fejlődés állomásait jelképezi. Először is, a megszerezhető tudást, az alapfokú ismereteket kell megszerezni. Majd ezen túllépve, fel kell adnunk önzésünket, önző vágyainkat, ezt jelképezi az áldozati kellék, a szruva. Ha az ember önzetlen, akkor elméje visszavonul, képes a lemondás gyakorlására. Ezt jelenti a vizeskancsó. A rózsafüzér, mala a negyedik tárgy, ami a befelé fordulást, elmélyült állapotot, a meditációt jelképezi.
A lótuszvirág a legmagasabb valóságot jelképezi, a hattyú pedig azt, hogy az elme lecsendesítésével az ember képes arra, hogy megértse a különbségekben, sokféleségekben lévő egységet. A hattyúról a hinduk úgy tartják, képes elkülöníteni a tejet a víztől...
AAiolosz Itt van néhány Isten :
Aithér
Akhelóosz
Alpheiosz (isten)
Amphitrité
Ananké (mitológia)
Anterósz
Aphrodité
Apollón
Arész
Artemisz
Aszklépiosz