Ismerősöm ma azzal jött, hogy kényelmetlen a fotómról beszélnie. Ez mit jelent? (beszélgetés)
Igazából 18 vagyok, szóval még tinédzser...
És nem "úgy" kértem, hanem megmutattam és utána kérdeztem hogy szerinte milyen.
kibírhatatlan lehetsz!
utálják a pasik, mikor egy nő ki akarja csikarni belőlük az elismerést
rátelepedtél, a pokolba kíván már
tök egyértelmű:
nem tetszel neki
Én nekem egy pasi azt mondaná, hogy nem vonzódik irántam azt hiszem nem lenne vele több beszélnivalóm!
Nem tudom és kétlem, hogy valóban komolyan udvarolt eddig neked a srác és őszintén tetszettél neki.
Ilyet nem mondanak a férfiak akkor, ha tetszik egy nő nekik. Én nem tudom ezek után még mit szeretnél tőle. szerintem ne ragozd túl!
Ez az ismerős, ugyanaz aki bemászott a közös barátotok ágyába, ott akart valamit amit nem kapott meg?
Most véletlen, a te szobádba találta magát?
nem kell szó szerint érteni amit írtam, a lényeg h pozitív dolgokat mondott volna a képekre...pl. cuki, aranyos :-D
de nem mondta
hát ha nem vonzódik, akkor nem tetszik neki a kép és elege lett abból, hogy te azt hiszed, hogy tetszel neki, szerintem unja, hogy még mindig tart ez a ki nem alakult "románc", így jön le...ne haragudj, nem bunkóságból írom, de valószínűleg így van, de ez csak az én véleményem abból amit írsz, nyilván nem ismerem a helyzetet se...csak a véleményre voltál kíváncsi, nekem ez a véleményem :)
A fiúknak minden ugyanolyan, a képek is...ha nagyon odalenne meg vissza, akkor biztos mondaná hogy óóóó ezen a képen istennő vagy, a másikon meg bombanő, a harmadikon meg egy igazi dáma...de nem ezt mondta, neki mind ugyanolyan, ez nem pozitív jel.
Haaat, nem mindegy, hgy vagy a foton...
Es milyen iszonyban vagytok az ismerossel?
Mutattam ismerősömnek - ő fiú én lány, és egy ideig alakult köztünk valami, flörtölgettünk - képet, ami tegnap készült. Kérdeztem, hogy szerinte milyen a kép, de nem válaszolt. Pár perc múlva viccelődve reagáltam erre,"A hallgatásodat úgy veszem, hogy tetszek neked!". Akkor mondta, hogy nem vonzódik irántam. De rákontráztam, hogy ha nem vonzódik, hogy lehet hogy szépnek tart? Erre kifakadt, hogy hagyjuk a témát, mert ez neki kényelmetlen. Még annyit fűzött a dologhoz, hogy neki az összes képem ugyan olyan.
Tudom, elég szemét kis ördög voltam!
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?