Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ismeri valaki Várbiró Szabolcs doktor urat? fórum

Ismeri valaki Várbiró Szabolcs doktor urat? (tudásbázis kérdés)


1 2
2017. dec. 17. 23:05

Szia!

Az alábbi telefonszámon lehet bejelentkezni a dr. rendelésére.

0620 255 5575

Kitartónak kell lenni, mert van, hogy nem veszik fel egyből a telefont.

Jól valasztassz, ha őt választod. De nem vagyunk egyformák! :)

Tarifa most 15 ezer egy rákszűréssel.

40. Bertba
2017. szept. 22. 18:28
Dr. Várbíró árlistáját honnan lehet megtudni? Vagy pl. hogy mennyiért vállal a doktor úr szülést?Látom elég régen volt aktív a fórum, de hátha válaszol valaki? Köszönöm!
39. Ákosmami (válaszként erre: 28. - Lydi)
2017. márc. 18. 22:04

Én ismerem már jó ideje. Sokmindent lehet rá mondani, de azt hogy arrogáns semiképp! Azért vegyük már észre az orvos is ember, neki is lehet rossz napja, stb. Igen a magánrendelőben is sokan vannak nála,(biztos azért mert sz@r orvos?!) és pl.azért késik, mert épp sürgás császármetszést végez, vagy szülést vezet le stb.

Ha valaki én aztán találkoztam már bunkó orvosok hadával, de Dr. Várbíró ezt a jelzőt egyáltalán nem érdemli! Én a fiamat neki köszönhetem! ha Ő nincs hiszek a görény magánklinikás orvosnak aki at mondta műteni kell és akkor se biztos hogy lehetek spontán terhes!!! és tudod mit lydi! inkább várok rá 4-5 órát, de tudom jó kezekben vagyok, nem kontárhoz járok!

2017. márc. 18. 21:56

Én amíg élek hálával tartozom neki!

Tisztességesen kivizsgált amikor teljes elkeseredetten kerestem meg a Klinikán. Amikor rettegve kérdeztem tőle mit lát, valóban nem lehet gyerekem? (korábban ezt állították egy magánlinikán)ő a legnagyobb nyugalmat sugározva ennyit mondott:" Egy percre se mondjon le a gyerekről" elmondani nem tudom milyen nyugalmat és segítőkészséget éreztem.Mint kiderült volt egy gyulladásom ami oka lehetett egy átmeneti meddőségnek.A méh-és petefészek gyulladásomat hamar kikezelte, részletes kivizsgálásomat megkezte,ám egy napon hívtam telefonon hogy késik 15 napja...erre ő: tesztelt már? Öondom nem! Dr: Na akkor vegyen egy tesztet mert Őn szerintem terhes! :D :D :D és igaza volt! belémbeszélte a gyereket! :) azóta 2 éves a gyönyörű, egészséges kisfiam!a második babámat sem kérdés hogy kinél fogom szülni!Alaposság,EMBERSÉG, határozottság, udvariasság amit én tapasztaltam!

2015. márc. 24. 08:51

Sziasztok!


Szeretnék én is infókat kérni a doktor úrról! Elérhetőség, árak, bármi!


Köszönettel, Zsike

2015. jan. 20. 12:08

Sziasztok!

Szeretnék kis informciót kérni Dr. Várbíró Szabolcs

magánrendeléséről, telefonszám, árak, akár privátban.

köszönöm B.

35. Lorra
2015. jan. 12. 21:32

Sziasztok!


Valaki nekem is el tudná küldeni privátban az árlistát.


Köszönöm!

2014. nov. 3. 15:24

Sziasztok, nekem is el tudnátok küldeni dr. Várbíró Szabolcs magánrendelőjének címét, telefonszámát és árait?


Köszönöm

2014. szept. 8. 14:27
Vki nekem is el tudná kuldeni privatban a maganrendeles számát és címet? Köszi
2014. júl. 30. 11:24
Sziasztok- érdeklődni szeretnék hogy Dr. Várbíró Szabolcs magánrendelőjének elérhetőségét el tudná e valaki küldeni. Akár priviben is köszi,
31. H.ilda
2014. ápr. 29. 19:54

Sziasztok!Kérnék szépen én is infót és elérhetőséget Várbíró doktor úr rendeléséről.Köszönöm szépen.

Szép estét :-)!

2014. ápr. 13. 21:34

Valaoi eltudja nekem privatba kuldeni a doktor ur elerhetoseget?. (hol, mikorr rendel es ar listat) Koszonom sepen!

Szep estet es jo egeszseget!

29. noit
2014. márc. 7. 14:09
Nekem pont ellentétes tapasztalatom van. Évekkel ezelőtt, sürgősségi ellátás során találkoztam vele s nagyon elégedett voltam. Onnantól kezdve hozzá járok és tavaly nála is szültem. Igaz, hogy a magánrendelésen várakozni kell, de ezt túl lehet élni (három óránál tovább soha nem voltam ott). Nekem úgy tűnt, ha nincs beöltözve műtős ruhába, akkor a klinikán is ugyanabban az fogadja a betegeket, mint a magánrendelésen. Az biztos, hogy nem nyájaskodó típus, de speciel én pont ezért kedveltem, viszont, amikor tényleg segítségre volt szükségem, akkor 100%-osan mellettem volt.
28. lydi
2014. márc. 2. 20:07

Én a hivatalos úton, nőgyógyászati problémával, vizsgálatra kerültem a klinikán hozzá. az ambulancián már erőteljesen terelnek a magánrendelése felé, de ha mégsem mész azonnal oda és kivárod, amíg előkerül, akkor nincs sok köszönet benne: egy türelmetlen, hisztis, arrogáns figura.

rászántam az összeget és elmentem a magánrendelésére, időpontra, ahol kb. ugyanannyi (4-5 órát kellett várakozni, egy hihetetlenül zsúfolt várószobában, ahol az első órákban még ülőhely sem volt.Dr Várbíró ezúttal nyakkendőben, bájmosollyal és udvariasan beszélt (nemhiába, magánrendelésen vagyunk, pénz beszél, tud ő viselkedni, ha akar), de mivel este 10 óra felé járt az idő és még mindig voltak kint várakozók,csak perceket foglalkozott velem, a leleteket meg sem nézte rendesen. Szóval a magánrendelésben sem volt sok köszönet.

2014. febr. 20. 11:16
Sziasztok! Infót nekem is küldjetek priviben! Tarifával kapcsolatban, illetve ha van bármi infótok! Köszi előre is!
2014. febr. 7. 19:16
Légyszi küldjétek el nekem is a DR úr magánrendelésének infóit!!! köszi!
25. qwerty
2014. jan. 29. 14:08
Sziasztok! Én is elkérhetném a mostani elérhetőségét és a mostani tarifákat? Nagyon köszönöm!
24. lzsuzska (válaszként erre: 23. - Sane)
2013. okt. 31. 12:47
privibe elküldtem :-)
23. sane
2013. okt. 16. 10:40
Elég régi a fórum. Tudja valaki, hogy a lentebb írt elérhetőség helytálló-e még?
2012. júl. 15. 11:53
Bár az ismeretségünk még új, de azt hiszem jól választottam. Babát szeretnénk a párommal, volt is egy sikertelen terhességem 1 éve, de most nőgyógyászt és endokrinológust is váltottam, mert elegem lett a várjunk 3 hónapot, félévet aztán majd meglátjuk mi lesz-ből. Jöttek fel a + kilók nem tudtam fogyni. Ez azóta megoldódni látszik köszönhetően a törődő új orvosaimnak :DD Szóval aki még bizonytalan nyugodtam válassza Őt, mert szerintem alapos és odafigyelő.
2012. márc. 3. 14:33

Sziasztok!


Én kb. másfél éve kerültem a Doktor úrhoz, egy nagyon régóta húzódó problémával. Sok orvosnál jártam előtte, de ő volt az aki megoldotta. Bárkinek jó szívvel ajánlom. Az elérhetőségeket és a magánrendelő tarifáját már előttem többen megírták. Még most is ennyi. Jó orvos, és jó ember, annak ellenére, hogy kb. ugyanazt érzem amit Fuglyties írt, nem felhőtlen a kapcsolatunk. Szerintem főként azért mert zsigerből utálom a nőgyógyászati vizsgálatot, meg még nem ismerjük egymást annyira. Ennek ellenére tudom, hogy jó kezekben vagyok.

2011. máj. 31. 13:00

Sziasztok,

látom, hogy már egy ideje nem írt ide senki.....én most megteszem, mert aki még orvost keresgél, az így könnyebben hozhat döntést.

Nem akarok túl hosszan írni: Én örökké hálás leszek a Doktor úrnak...amikor megtudtam, hogy babát várok, akkor egyik ismerősöm ajánlott 2 orvost, az egyik Ő volt. Valahogy én először mégis a másiknál kötöttem ki, aki nem is volt annyira szimpatikus.

9 hetesen a munkahelyemen ért a váratlan, elkezdtem vérezni, nem kicsit, a kolléganőm azonnal bevitt a Klinikára, és pont Várbíró doki fogadott az UH-on. Nagyon kedves volt, és éreztem, hogy számíthatok rá. Az intelmei, tanácsai és a felírt gyógyszer végül segített, hogy a picikém megmaradjon. Értelemszerűen Ő lett a választott orvosom. Mindig humoros, jókedvű, kedves volt. Császár lett a vége, még a műtőben is viccelődött. Én maximálisan ajánlom Őt.

A kislányom már 13 hónapos:-)))

2011. ápr. 13. 13:56

Sziasztok!

Nekem is Várbíró Szabolcs az orvosom. Nemrég óta ismerem (kb. egy hónapja; a testvérem által, aki hozzá járt terhesgondozásra bő 3 évvel ezelőtt)Azt tudom mondani, hogy a legjobb választás. Nagyon jó ember és orvos. Türelmes és nyugodt, kedves, figyelmes. Én most (konkrétan tegnap)jöttem ki a klinikáról, petefészek ciszta műtétem volt. A történet hosszú, de a vége nagyon pozitív, szerencsére. Nagyon féltem az elején az egész beavatkozástól (pedig tudom mivel jár egy műtét, császárral szültem a kislányomat 2006. őszén), de így utólag nézve, nem kellett volna, mert nagyon jó kezekben voltam. Mosolyogva mondtam köszönetet az Orvosomnak, hálás vagyok neki! Arany keze van!!!

A műtéti hegek szépen gyógyulnak :-)

Tényleg tudom Őt ajánlani.

A tarifájáról csak annyit tudok, hogy a magánrendelőben (1074 Budapest, Károly krt. 13 -15.)a vizsgálat és UH együtt 11 ezer Ft volt. Szerintem nyugodtan meg lehet kérdezni tőle, hogy a terhesgondozás után a szülésért van-e fix tarifa, vagy rábízza a "betegre", hogy mennyit ad. Szerintem, aki hozzá jár, a találkozások alkalmával kialakul egyfajta bizalom, így nem lesz ciki erről sem kérdezni.

Nekem mivel nőgyógyászati műtétem volt, ez "kicsit" más mint egy szülés, így a pénzről nem esett szó. Egyébként nem is várta el, én ezt láttam. De a kórházi tartózkodásom utolsó napján, a vizsgálat után ilyen módon is megköszöntem neki a segítséget.

Remélem tudtam segíteni valamit az infókkal!

Sziasztok,

Gabi

2011. ápr. 11. 11:53

Sziasztok,

Sajnos a legtöbb Várbíró Szabolccsal kapcsolatos fórum már elég régi, így csak bízni tudok benne, hogy valamelyik újra elindul.

Én hamarosan szülni fogok a doktor úrnál és a tarifájával kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Tud valaki erről írni? Akár privátban is...Nagyon megköszönném.

17. Pszöszi80 (válaszként erre: 16. - Somporo)
2011. ápr. 11. 11:49

Szia, Én is Várbíró Szabolcshoz járok és a magánrendelése: 1074 Budapest, Károly krt. 13.-15.Hétfő 15-19 Tel, 1/320-4216

Mivel csak egyszer rendel egy héten, nagyon sokan vannak nála és általában kell várakozni a megadott időponthoz képest. De szerintem ez a legtöbb helyen így van, mivel ha éppen el kell mennie egy szülő kismamához, akkor természetes, h fontosabb! Én is elvárnám ugyanezt!

16. somporo (válaszként erre: 15. - Makonya)
2011. ápr. 1. 14:33

Érdekelne, hogy mindig magánrendelésre mentél vagy hol lehet őt megtalálni nem magánrendelésen?

Sokan vannak? Kell várakozni?

Elöre is köszi.

2011. márc. 17. 16:29

Nekem is Várbíró dr. Úr a dokim és már vagy 7 éve, hogy hozzá járok. Novemberben szültem nála. A terhesgondozás alatt is nagyon rendes és figyelmes volt. Valamint nem utolsó sorban van humora is. Csak ajánlani tudom.

Engem ugyan csak kétszer látogatott meg a három nap alatt, de ezzel sincs semmi kifogásom. Amikor kérdeztem valamit készségesen válaszolt, még akkor is, amikor már harmadjára hívtam egy nap. Majd mikor a szülés után két héttel tejlázzal küszködtem a segítségemre sietett a Klinikán.

2011. febr. 18. 22:50
Én is hozzá járok, az elején nem volt felhőtlen a kapcsolatunk... illetve hát én nem kedveltem túlságosan, néha kicsit értetlen volt számomra, és eléggé lekezelő, gondolom a korom miatt (akkor 17 voltam). Ez azóta megváltozott, nagyon kedvelem. Sokat segített a megfelelő fogamzásgátló kiválasztásában, és ha bármi bajom van szívesen segít. Nála szeretnék majd szülni is, ha egyszer eljön az ideje.
2010. szept. 28. 19:51

szia!

mivel mi bent feküdtünk öt hónapig, azalatt megtudtam az összes orvos "tarifáját". általában a bent fekvők tudják (náluk érdeklődhetsz :))....én nem kérdeztem rá, mert nem tartom korrektnek, ami ez ügyben történik (bár a II. Klinikán a helyzet elég jó szerintem)...szerintem illik adni annyit, amennyit én gondolok, tudok stb., de nem elvárás!!! és ez nagyon jó....

én ügyeletes szülésznőnél szültem, bár a császárnál szerintem ez annyira nem lényeges. nem adtam neki pénzt, de így is nagyon kedves volt.

sok sikert!

12. vipcsiga (válaszként erre: 11. - Bogi8012)
2010. szept. 22. 20:31

Szia!

Tudnál segíteni, hogy a pénzügyi része hogy van? én kérdezzek rá, vagy mondani fogja, vagy illik utána adni.

Szülésznőt jó ha fogadok, vagy jó lesz az ügyeletes is?

Előre is köszi.


37 hetes kismama

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook