Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Iskolai megalázás fórum

Iskolai megalázás (beszélgetés)

1 2 3
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 9b10f3d7ff)
2021. nov. 1. 17:33

Unokanővér. A szülők, nos,elég reménytelen esetek. Állandóan cirkuszolnak, na ezért is kap Anna, mert ugye ahhoz elég kicsi a város, hogy minden terjedjen.

80ASIQ,fura ,de ez van. A vicc, hogy a tanár is röhögött. Én nem is tudom ,mi ennek a pszichológiai neve. De félelmetes,hogy ha nem járok arra, akkor mi van. Pár hete kérte, hogy tudnék-e neki altatót szerezni, nem értettem, hogy miért,akkor még nem tudtam.

2021. nov. 1. 17:25
Biztosan hülye vagyok, de én ezt nem értem. Kizárták a fél osztályt és a kint lévők közül kiabál valaki, hogy az egyik bent lévő vetkőzik? Én így értelmezem, de így ennek semmi értelme... Ezt az esetet közvetlenül látni kellene illetve kellett volna.
6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 1. 17:15

Ha a gyerekük öngyilkos akar lenni, csak előveszik a normálisabb énjüket, vagy én vagyok nagyon naiv?

A gyerekükért ki kell, hogy álljanak, persze, ha tudomásuk van az esetről.

Te rokon, barát vagy a történetben?

2021. nov. 1. 17:15
Ezek után bennem felmerül a kérdés, hogy van-e értelme ilyen helyre járnia?Bölcsi,ovi,ált.suli sehol nem volt baja eddig, tehát nem egy eleve összeférhetetlen alkat.Családban is kedveljük.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 184481d874)
2021. nov. 1. 17:14
Mit tettél,ha szabad kérdeznem és ha publikus?Esetleg csak kivonatosan.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 184481d874)
2021. nov. 1. 17:09
A legjobb suli a városban, ide akart bejutni, közelebbi sulik mind gyengék.Tovább akar tanulni.Szüleivel sem okés minden, mert állandóan egymást marják.
2021. nov. 1. 17:04

Ha szülő lennék meglátogatnám az osztályt és a tanárt is.

Sajnos ha nem is hasonló ,de zaklatás volt a családban és tettem róla,hogy magukba nézzenek az érintettek.

2021. nov. 1. 16:58

Döbbenetes történet jutott tudomásomra. Eddig is mondta az unokahugom, hogy utálja a sulit,de most a következő történt.

Vidéki nagyobbacska város legjobb gimije,fő vágy volt ide bekerülni,hasonló nívójú gimi 40 km-re van.

Szerda,fizika óra, 8 óra.

Kezdődne az óra, fél osztály nincs benn, tanár bepöccen, bezárja az ajtót, az unokahúg (neve legyen Anna), utolsó sorban ül,nyilván, egyik kimmaradt lány elkezd üvölteni,hogy tanár úr engedjen be, be akarunk menni, meg hu,ott ül az utolsó sorban Anna és hú,vetkőzik és hú,de dögös csaj,meg akarjuk nézni(nyilván Anna nem csinált semmit,csak ül)És az egész osztály nevetett és a tanár is.Aztán beengedte a kinnmaradtakat.Annát a városzéli folyó partján találtam meg, egy a városban egy gyakori randihelyszin,én is vártam valakit, feküdt a fűben és zokogott,azt mondta öngyilkos lesz, de legalábbis nem megy vissza a suliba,elmegya közeli gyárba dolgozni.Mit lehet tenni?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook