Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le! (fórumjáték)
Nekem egy gyermekem lett, de kedvesemnek egy meg egy meg egy.
Szerelmem gyermeke szememnek kedvese,ezen csemete
szertelen szerelmesek egyetlen gyermeke.
Gyermekemnek nem lehet gyermeke, mert ehez gyerek.:)
Gyermekednek nem lenne ellene,esetleg nevelgethetne egyet szeretettel.
Lehet.:)
Nekem gyermekem nem beste, mert nem lett gyermeke.
Gyermekem neve mellett egy egyes, meg mellette kettes szerepel. Ezen fejjel nem lehet gyermeke.:)
Szeretem veled e csevejt, mert fejem nekem veled egyetemben gyerekes, de lehetne gyermekemnek esetleg gyereke. Lehetne kedvem lelnem benne,de
restje nem szeretne gyermeket,lehet nekem kell e terhet elszenvednem helyette ? ;)
Gyerek?:)
Nem e percben, se nem egy esztendeje lettem gyerek. De fejem gyerekes, kedvem nem megy el, mert gyermekemnek lehetne gyermeke.
Kedvellek te gyerek ! ::))
Meg reggelen.:)))
Persze kedvesem reggel nem repes, mert fel kell keljjen, de ezt velem nem kellemetlen, mert nekem reggel sem kellemetlen kedvem.
Neked se legyenek kellemetlenebb estek, s reggelek!:)
Ez szerelem, ez nemes lelketeknek, ezt szeretem bennetek! Legyetek ebben e szeretetben 1000 meg 1000 esten!
Nekem sem lesz kellemetlen estem, keze engem sem enged el egy percre sem.
Tedd kedvesen, mert szereted ezerrel, ezzel szerzel
szerelmednek kedves estet, mert egyetlened kezedben lehet.
Ezen este nem lesz szex, de heverhetek kedvesemmel, kezemben keze, mellyel megszeretgethetem.
Ezzel e cselekedettel ez est nektek beteljesedett.
Heverve csendesen csevegjetek, esetleg megeshet,
veletek eme szexes cselekedet este melyet szerettek
kedveseddel kettesben.
Nekem kellemes estem lett, mert szexelhettem kedvesemmel. Kezem, nyelvem nem lett rest, kedvesem kedve egekbe reppent. Percekre kedvesem elheveredett, de nekem esett, s nekem tett kellemes perceket.
Tervezem este meglepem kedvesem egy szerelmes egyvelegben melyben ketten lehetünk egyek.
Ehhez kellenek kellemes percek .
Nem neheztel, esztelennek nevez, mert szeret.:)
Ne legyen keserves perced egyetlen egy sem! Kedved repessen, kedveseddel teljenek kellemes percek este, reggel!
Kedvem repes mert szerelmem engem kedvesemnek nevez,persze megeshet egyszer-egyszer esztelenek keresztel mert esetleg neheztel!
Reggelente e helyen kresem kellemes kedvem.
Gyere erre rendszeresen, s meglehet egyszer kedvedre lesz e kellemes nyelvezet mely tele rengetek e-vel.
Nem kenyerem, s nem szeretem ez eszperente nyelvet.
Kedves csevejed meglehet elfeledtet velem keserves perceket. Kedve ember lehetsz!
E helyen lehet jellemet lesnem, mert e helyen megtett csevely leleplezhet embereket, de ezen embereket megszerethetem.
Kedvelem leplezetlen nyelven elrebegett leveled, mely el csevegte nekem jellemed!
Nekem nem ezen helyen lett meg kedvesem, de csetes helyen leltem meg. Nekem sem lett ellenemre egy, meg egy, meg egy nevet felvennem, de lelepleztem nevemet, nem tettem meg vele megengedhetetlen cselekedeteket.
E helyen esett meg velem ez eset, melyet elrebegek neked.Megszerettem egy embert e helyt, de elfedte ezt, e beste, mert e szeretetet ez ember feje mellett elengedte. Elvesztette ezzel szeretetem mert ez ember, nem fedte fel elevenen szemem elejbe egyenesen, mely ember lehet ezen helyen esetleg 11 neven.Erre e levelemre esedezve el nem engedve,ellenjegyezze nekem , szeret e engem esetleg ezer meg ezer egy neven! Ellenben, tegye meg, felejtsen el,egyszerre egy neven szeressen, e 11 nevet meg felejtse el!Kell nekem ezen ember, ez esetben legyen kedves csevegjen el velem e helyzetet elemezve.
Emberem 1 001 esztendeje szeretett meg, ez lett veszte. Nem engedem el, szenved :) 40-1 esztendeje velem, s ez nem kellemetlen.
Egy remek nedves helyen leledztem egyszer .Lebegtem selymes tengeren egy szerkezeten. Megleltem e helyen eme mennyet.Kellemes perceket szerzett kedvesem persze nem szexmentesen.
Megyek kedvesemmel nedves helyre, teste, s testem meg lesz nedvesedve, s lesz tente. Nektek kellemes estet!:)
További ajánlott fórumok: