Íratlan szabályok ismerkedésnél/pasizásnál? (beszélgetés)
Ja, te is csak odaadod magad? Mint egy trófeát, tárgyat? Én azért szexelek, mert én is akarom, nekem is jó. Volt, hogy az első randin, azóta is tart a kapcsolat. Te tartod magad díjnak, vagy a te szavaddal: skalpnak, csak az árfolyamot igyekszel magasan tartani.
Ebben a mai süllyedő világban nem tudni :)
Csak olybá tűnt, mintha feltételezné, hogy alapból mindenki őszinte, és majdnem mindenki szexel, de ez utóbbit legkorábban csak a 3. randin lehet :-D
Első nélkül, nincs második...:)
valahogy át kell lendülni rajta ,)
Ő se írta, hogy vágd hanyatt magad! :DDD
Hova süllyed a világ??? 3 randi után szex?nem csoda ha a legtöbb lelép.egy pasinak kell,hogy küzdjön egy nőért.fontos egy kis titokzatosság.és ha kellesz neki hónapokig fog udvarolni szex nélkül.ha meg csak arra kellesz a te hibád, hogy ha belemész és lelép.nem szégyenlitek, hogy sokszor a nők csak skalpok?ezt a nők tolták el.ezért vannak ilyen gondok a mai világban:-(legyen már tartásotok.akinek nem inge nem veszi magára
...és ez ugye többnyire nem az ágyban derül ki, hanem egy őszinte beszélgetésnél :-)
Én ezért nem szeretem az első randikat...
Általában az fog meg egy emberben tartósan, ha látom róla és tetszik, hogyan éli meg a mindennapokat, hogyan bánik másokkal, hogyan állja meg a helyét az életben... :)
Mert ő írt arról, hogy mikor lehet először szexelni, majd arról, hogy az őszinteség annyira alap, hogy szót sem érdemel. Pedig lássuk be, többen kamuznak első randin, mint ahányan hanyatt vágják magukat :-)
Ezt miért pont caterinának címezted? :)
Az nem alap, hogy első alkalommal ne szexeljünk? :-D
Fokozatosság, ne rohand le, akkor talán nem rémül meg.
Az őszinteség annyira alap, hogy nekem eszembe se jutott leírni. Szerintem régen rossz, ha erre emberek figyelmét fel kell hívni.
Az én szabályaim ezek voltak:
Első randin soha ne csókolózz. (Egyszer szegtem meg, hiba volt.)
A harmadik randinál korábban soha ne szeretkezz.
A pasi dolga, hogy megfelelő helyet találjon és az autó és az én lakhelyem nem az.
Jeleket küldhetek, de a tényleges randira hívás a pasi dolga.
legyel őszinte. én nem vagyok annak a híve, hogy tüntessük fel magunkat minél jobb színben, hanem legyen benne őszinteség, de nyilván ne legyünk nyersek.
ha humoros vagy, díjazni fogják.
Szia! Miért menekül el szerinted?
Nincsenek szabályok!
Minden ember más, így mindenkihez másképp kell viszonyulni, közeledni...
Az sem feltétlen baj ha 1-2 apró baki becsúszik, ettől még senki nem fog elmenekülni! Pont az a lényeg, hogy minél inkább mély nyomokat hagyjunk a partnerünkben, legyen ránk kíváncsi, keltsük fel az érdeklődését!
Fő a természetesség! Én pl. nem szeretek órákig rákészülni egy randira, szerintem a spontán dolgok a legjobbak! :)
ne tegyen fel ilyen kérdést, hanem tudja a választ.
Szeretném ha összegyűjtenénk azokat az íratlan szabályokat, amiket jobb ha betartunk annak érdekében hogy a kiszemelt pasi ne meneküljön el előlünk!
Várom a hozzászólásokat! :)
További ajánlott fórumok: