Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Intim anyajegy fórum

Intim anyajegy (beszélgetés)

17. IIPasi (válaszként erre: 16. - KGabi2)
tegnap 08:33
3X8 mm
16. KGabi2
tegnap 05:38
Milyen méretű? Nekem a kényes alatta van. Nálam lefényképezték és elküldték elemzésre. Azt mondták, hogy kb. 2 hét múlva jeleznek vissza. Ma van a 16. nap. Én az STD vizsgálattal jártam rosszabbul.
15. IIPasi (válaszként erre: 13. - Ágio8405)
ápr. 21. 23:59
Pontosítom a kérdést. Azért információ, mert van, ami saját döntés valamilyen okból, van ami orvosi javaslat valamilyen indoklással.
14. IIPasi (válaszként erre: 13. - Ágio8405)
ápr. 21. 23:02
Miért kellett levenni őket?
13. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Secret8)
ápr. 21. 22:57
Nekem jó párat màr levettek, egyik közelében sem lett ujabb
12. secret8 (válaszként erre: 11. - IIPasi)
ápr. 20. 14:45
2 bőrgyógyász is mondta, egymástól függetlenül.
11. IIPasi (válaszként erre: 10. - Secret8)
ápr. 20. 14:21

Tényleg?😮

Ez egy fontos info, köszi.

10. secret8 (válaszként erre: 7. - IIPasi)
ápr. 20. 14:12
Ez érthető. De mérlegeld, hogyha egy anyajegyet eltávolítanak, pár éven belül nagy valószínűséggel megjelenik helyette egy másik, nem messze a kimetszett helytől. Nem mindig, de gyakran.
9. IIPasi (válaszként erre: 8. - Srcrss)
ápr. 20. 11:35
Az egész történetben az a legjobb, hogy nem volt semmi problémám az anyajeggyel. Egy sérülés miatt gyógytornára jártam és az ottani orvosi vizsgálaton szúrták ki. Épp az a baj, hogy az egész nem magán volt, hanem állami. És nem tudom, hogy megnézessem-e máshol is.
8. srcrss (válaszként erre: 7. - IIPasi)
ápr. 20. 10:58
Első alkalommal miért mentél? Volt panaszod? Nem értem, hogy miért kell minden anyajegyet rendszeresen ellenőrízni, esetleg levetetni megelőzés céljából? Számtalan apró anyajegyem van, néhány nagy, ahogy a családban többeknek. Soha nem volt baj. Ennyi erővel minden porcikánkkal járhatnánk kontrollra életünk végéig, ha kell, ha nem. És levetethetnénk még ezt-azt, csak úgy, megelőzés céljából... Legalább fizetsz a kontrollért? Tudod, ők ebből élnek...
7. IIPasi (válaszként erre: 5. - Secret8)
ápr. 20. 10:39
Nem zavar és nem is dörzsölődik. De ezzel szemben folyton kontrollra járni sem szeretnék.😔
6. IIPasi (válaszként erre: 3. - LBO)
ápr. 20. 10:33
Nekem a bal herém alatt. Az enyém is teljesen lapos és mindig is ott volt. Pár hónappal ezelőtt nézte meg először a doktornő és azóta még kétszer. Most ott tartunk, hogy rendben van, de időközönként kontroll.
5. secret8 (válaszként erre: 1. - IIPasi)
ápr. 20. 08:53
Zavar téged? Bőrgyógyász javasolta, hogy vetesd le? Olyan helyen van, ahol a fehérnemű/nadrág kidörzsölheti? Ha 'nem' a válasz, miért vágatnád ki? Egy heg nem szebb, mint egy anyajegy.
ápr. 20. 07:07
Engem nem zavar.
3. LBO
ápr. 20. 07:04

Nekem a szeméremcsontomon van, teljesen lapos, ezért nem zavar és levetetni sem kell.

Amúgy én nagyon szeretem. Mivel gyantáztatok, ezért látszik is, és nagyon szexi.

Szóval ha nem zavar, és esetleg bőrgyógyász is azt mondta hogy nem kell levezetni, akkor hagyd meg.

ápr. 20. 05:32
Attól függ hol van. Nekem a szőr között van, nem zavar semmiben. Nem vetetem le.
ápr. 20. 05:22
Sziasztok! Kinek van intim helyen anyajegye? Szerintetek érdemes levetetni vagy inkább meghagyni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook