Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Interneten kezdődött cikk

Interneten kezdődött


Ahogyan velem is, bárkivel megtörténhet az, melyet eddig hihetetlennek vélt. Mikor nem számítasz rá és legfőképp ott, ahol nem is gondolod...utolér a szerelem! Igaz történet, melyet én írtam friss Szerelmem születésnapjára lassan egy évvel ezelőtt.
Interneten kezdődött

Interneten kezdődött...


Szavaztam és visszaszavazott... írt és visszaírtam.

Többet szeretett volna, de nem engedtem. Párkapcsolatban voltam, egy igen rossz kapcsolat végét jártam ugyan, tehát az időzítés jó volt, de valahogy mégis megtorpantam. Neten? Idegenben, ismeretlenül? Meg távol is élünk egymástól. Többször utasítottam vissza msn-en, míg egyszer csak kedvem támadt hozzá. Olyan nagyokat nevettünk a kb. 10 perces irkáláson, hogy azokra a percekre minden gondom, bánatom feledésbe merült. Pedig csak betűket, szavakat és smiley-kat láttunk. Esküszöm akkor fogott meg igazán. Más volt... és érdekelni kezdett…

Lezártam a múltam, mert úgy vagyok vele, tiszta lappal lehet bármit is jól csinálni és ezt nagyon jól akartam!

Elkezdődött...

Minden délután és este rólunk szólt. Órákat töltöttünk a gép előtt. Mérhetetlen nagy harmóniát, szeretetet, türelmet teremtettünk kettőnk köré! Egy burok, egy izzó burok vett körül minket nap mint nap. Úgy szólt hozzám, mint senki más. Úgy figyelt rám, mintha egyedüli lennék a Földön. Elmondhatom, igenis van szerelem pusztán szavak és stílusok alapján. Nem érinthettük egymást, de úgy akartuk érinteni, mint még soha senkit, nem éreztem sosem illatát, de tudtam a legédesebb inger lesz orromnak. Minden pillanatban csak egymásra gondoltunk és terveztük, találkoznunk kell, megoldva minden távolság és ismeretlenségtől való félelem keltette akadály nehézségeit.

Két hónapig "csak" irkáltunk és "csak" szavakban adtuk tudtára érzéseink a másiknak. Élveztem, kellemes volt és nagyon akartam Őt! Mindenét! A lelkét kaptam meg, de azt nagyon és a testére is mérhetetlen vágytam!

Megkaptam...

Úton volt felém... Furcsa, de semmi aggódás, félelem, idegesség nem volt bennem. Őszintén mondom, éreztem, hogy minden rendben lesz.

Nagyon vártuk a pillanatot, mely elérkezett az év legszebb napján. Előttem állt, láttam Őt és még jobban beleszerettem. A világ legtermészetesebb dolga volt, hogy csak egy lépés választott el minket egymástól. Puszit adott és megcsókoltam...imádtam...

Mintha hónapok, évek óta ismernénk egymást máig olyan. Tökéletes!

Sorsunk összefonódott, életünk eggyé vált.

Egy hetet töltöttünk együtt és ez idő alatt a legboldogabb perceket adtuk egymásnak szüntelenül de már élőben! Azt hiszem, megtaláltam az igazit! Melyre más vágyik én megkaptam a sorstól. Sose volt még ilyen jó! Boldogok vagyunk és szerelmesek!

Köszönöm, mert minden itt kezdődött el!

Nincs lehetetlen, csak akarni kell!
Írta: babetthopp, 2009. december 15. 16:03
Fórumozz a témáról: Interneten kezdődött fórum (eddig 54 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook