Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Jaj, az se jó.. :S:S
Egyszer én is nagyon megszívtam vizsgán, jájj.. -.-"
hja. kicsit be vagyok fordulva, de majd elmúlik :) amint túl leszek a vizsgákon nem leszgond :)
Az hát!
Én amikor megtudtam, hogy ennyi idős volt a kislány.. mondom, sejj.. mi van? o.O
Aztán tessék, meg is látszik, hogy milyen egy ilyen ember lelkülete..
Azigen! :O Debuzi xD Már boccs! :D
Köszi szépen. :)
Dehogynem vagy, csak kevesebbet írsz, mint amúgy szoktál. :)
Ja, eléggé az. :) Még, hogy én.. na, majd meglátjuk.. előttem - 26 évesen - egy akkor 15 kis lotyóval járt.. miről beszélünk? Akkor mit várunk itt el? Ja, hogy semmit? Így már oké..
mindkettő. részedről jó mert szeretném ha jól lennél. részemről rossz mert ma nem vagyok jó társaság és nem vagyok jó támasz sem..
Háhá! :D Ez vicces! xD Úgy fogod kerülni, mint valami utolsó leprás köcsögöt! xDDD
Ezt most jó, vagy rossz szemszögből kell nézni?
Ezek szerint, nem is kicsit..
Ja, és írja neki egy másik csaj, hogy.. figyelje meg, megyek én még az ő utcájába.. hmm, nocsak, tényleg??? Én ezt így már eléggé kétlem! Majd meglátjuk, ki fog még a másik után járkálni, meg üzengetni, meg könyörögni.. de az 100%, hogy nem én leszek!
áh.. fax kivan az egésszel :D
Jó éjt babócák és kitartás!♥Eccer jobb lesz!!!!Muszáj neki!!!!!!♥
Az az igazság hogy nekem nem is volt életemben csak két kapcsolatom,így hát nem vagyok ebben igazán kompetens.
Elég szomorú, hogy még ki is használta, mennyire oda voltál érte :\
az ilyen típusú dolgokhoz úgy érzem már én is... pedig.. simán beszívhatok még nem is egyszer... mire annyi leszek mint te ki tudja hány kapcsolaton leszek túl..
Én sem tudok mit írni,öreg vagyok már
azért nem írok most mert semmi okosat nem tudok, plusz párkapcsolati témában nem vagyok kompetens jó ideje, így hallgatok. de remélem minden jóra fordul!!
Igen.. :/
Látod-látod, mondtam én is múltkor, hogy fogadd meg a barátnőd tanácsait! :) Vagy valami ilyesmi volt.. :P
Csak igen, mindig azt hisszük, hogy minden jobban tudunk.. meg, hogy ááá, úgysem lesz olyan, nem képes rá.. nem? Dehogynem! És meg is teszi, szemrebbenés nélkül! Jelen esetben ilyenről van szó.
konklúzió..ilyen pasinak akkor higgy ha ló legel a sírján...
Nem értem miért játszotta a hattyú halálát..
Nem hibáztatlak, ismerem a szitut :) Nekem is rendszeresen hallgatnom kellene Anyumra és a barátnőmre :D Mégsem teszem, mert azt gondolom, hogy úgy jó, ahogyan én akarom :)
Főleg akkor van gáz, ha még szereted is a másikat és ezért nem látsz tovább az orrodnál :\ Pedig a kívülállók mindig jobban tudják!
Azért valahol bánt.. hogy ezt így kellett megtudnom.. és ennyi idő után.. nekem meg itt magyaráz.. meg hogy ideköltözik.. nem tudom felfogni..
Az a baj, hogy már rég hallgatnom kellett volna rájuk.. akkor nem jön ki újra a betegségem se.. és nem kerülök ilyen helyzetekbe..
Nagyon helyes! :D Örülök, hogy mások is felnyitják a szemed ;)
Így van! :)
Rendben, fogom is! :D:D
Amúgy, nyugi, lennének rá egy páran, akik nyakon b*sznának, ha ezek után még egyszer szóba állnék ezzel! ;)
További ajánlott fórumok: