Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Elvitte a fülhallgatót.. :D:D Mondom, ez mit csinál.. :D Oké, jó minőségű, biztos kell neki, mert az Ő telójához kicsit ratyibb van.. :D:D
Meg kaptam egy nyakláncot, rajta egy szív medál.. egyszer olyan szinten felk*rta az agyam, hogy letéptem a nyakamból.. elszakadt a lánc, ugye.. elvitte, hogy megcsináltatja, és visszahozza.. nem akarok hazudni, de ennek jó fél éve, és azóta se hozta vissza.. na, és a medál még itt volt.. tegnap azt is elvitte.. xDxD
Mellesleg megjegyzem.. Ő fogta magát, és olyan dolgokat elvitt innen tegnap, amiket ajándékba kaptam tőle.. na most, ha én azt mondom, hogy nem kell többé, vigyed, akkor rendben van. De mi az, hogy fogja és elviszi??
Öcsém, akkor én is elmegyek hozzá, és elhozok mindent, amit tőlem kapott ajándékba, fogom, eladom, és még pénzem is lesz. Nabazdmeg
Viszik a magyar termőföldet és a földalatti vízkészletünket
Viszik a magyar termőföldet és a földalatti vízkészletünket 2012/01/08
Hazudik az, aki azt állítja és balga az, aki azt elhiszi, hogy Magyarországot a 'demokrácia' megvédése érdekében támadták meg. Mert a globalizáció világában csak a pénz számít. A globalizáció világában, nincs ember, nincs család, nincs hit, nincs becsület, nincs tisztesség, nincs Haza és Isten, egyedül csak és kizárólag a pénz és a profit számít, és az uralkodik.
Magyarország nagyon súlyos árat fizet azért, mert az IMF az országot térdre tudta kényszeríteni.
Magyarország feltétel nélküli megadással igyekszik arról biztosítani az IMF-et, hogy bármit hajlandó megtenni egy olyan hitelért, amire normális körülmények között nincs is szüksége.
A pénzvilág nem felejti el, hogy Magyarország volt az első, aki a bankokra válságadót mert kivetni. Vétkünk annál is nagyobb mivel ezt követően több európai ország is megadóztatta a bankokat. Magyarország térdre kényszerítése arra is hivatott, hogy a továbbiakban Magyarország ne merjen hasonló nemzeti érdekeket védő intézkedéseket tenni...
Az IMF hazánkkal kapcsolatos céljai az eddigi gyakorlatából ismertek. Meg akarják szüntetni a multinacionális vállalatokra és a bankokra kivetett válságadókat. Lehetőséget akarnak adni a pénzvilágnak, hogy a magyarok százezreit kilakoltathassák, földönfutóvá tehessék.
Szabad prédává kívánják tenni a magyar termőföldeket és a földalatti vízkészletünket.
Magyarország csak papíron független. Külföldiek irányítják sorsunkat. A bűnünk az, hogy a bankoktól visszavettünk egy keveset abból, amit tőlünk évek óta elvettek. Bűnünk az, hogy nem fogadtuk el, hogy a bankok 300.000 családot mindenéből ki tudjanak fosztani és az utcára tudjanak tenni.
A nemzetközi tőke ok nélkül nem tesz semmit sem. A saját elképzelése és alkalmazása szerinti 'demokráciát' (mert a 'demokráciából' sokféle van, Rákosi idejében is 'demokrácia' volt) is csak olyan országokra erőlteti, ahol olaj vagy más kincsek vannak.
Magyarországon most kellene a termőföldekről szóló törvényt úgy megalkotni, hogy a magyar termőföld ne kerüljön a külföldi cápák kezébe. Földalatti vízkészletünk kizárólagosan magyar kézben maradásáról is sarkalatos törvényben kellene rendelkezni, mert nekünk a vízből sok van és nemsokára drágább lesz a víz mint a kőolaj.
A JELENLEGI MAGYARORSZÁG ELLENI TÁMADÁSNAK AZ IGAZI CÉLJA A MAGYAR TERMŐFÖLDEK ÉS A VÍZKÉSZLETÜNK MEGSZERZÉSE.
Hazudik az, aki azt állítja és balga az, aki azt elhiszi, hogy Magyarországot a 'demokrácia' megvédése érdekében támadták meg, mert a globalizáció világában csak a pénz számít. A globalizáció világában, nincs ember, nincs család, nincs hit, nincs becsület, nincs tisztesség, nincs Haza és Isten, egyedül csak és kizárólag a pénz és a profit számít, és az uralkodik.
Az IMF által vert pozícióban levő Magyarország hogyan tudja megvédeni termőföldjeinket és földalatti vízkészletünket?
Irak, Líbia, Jugoszlávia porig lett bombázva, mert nem engedelmeskedett a globalizáció urainak.
Magyarország esetében más stratégiát alkalmaztak. Itt tönkretették a forintot.
Budapest, 2012. január 8., vasárnap (OS - Országos Sajtószolgálat)
Amikor én mondtam a legutóbbi 2 éves kapcsolatomban, hogy legyen vége, ugyanez volt. Meg akarta váltani a világot...
Bár ez más szitu, mert ezt én is elbactam, de a lényeg ugyanaz :|
Most komolyan eszembe jutott, hogy megkérdem én a volt csaját, hogy neki is könyörgött-e ennyit.. egyszer beszéltem vele msnen ( nem tudta, hogy én vagyok :D ), és azt állította, hogy vagy 2 hónapig ment utána a srác. Persze, mikor rákérdeztem, akkor letagadta.. bár, bevallotta, hogy utána még találkoztak párszor, és beszélgettek, meg még én is láttam msnen személyes üzeneteket, amik a kislánynak szóltak..
Azt hiszem, túl hamar én jöttem én neki a másik után..
Ezt most nem igazán, nem tudom, mi történt..
De ezek a zsarolások.. hát, nem tudom.. azt mondja, szeretné megmutatni egy másik oldalát is.. egy kis részlet: ,,*hogy igen is tudok más is lenni erős,odaadó törődő és szerető"
Aha, ezek szerint Ő is úgy gondolja, hogy a másfél év alatt nem volt eléggé az.. akkor miről beszélünk?
Mert miért most kell akarni, miért most kell gondolkodni?
Tudod, eléggé megkeseredett már a vége felé, ráadásul Ő "szakított"...
Meg tudom érteni, ha valakinek szanaszét hullik az élete, a családja betegség miatt pl...de ha van Valaki, aki teljes szívéből szeret és segíteni akar, akkor nem az a normális, hogy elfogadjuk és megköszönjük Neki?!
Lóf.szt...
Ettől féltem, hogy ezt írod.. :S:S
Van olyan másik ismerősöm is, aki írt ilyet.. :S:S
Ajjha.. :O:O Azt az utolsó mondatot mégis hogy kell érteni? :O:O
Ha nem történt volna olyan sok rossz ezalatt az idő alatt, akkor persze, leülnék én is. Másrészt meg igen, nem olyan dolgokról van szó, hogy jaj, bocsi, túl sós lett a leves, na majd legközelebb jobban figyelek..
Az érzelmi zsarolás szerintem is taszító, nem tartom fairnek.. meg egy párszor már engedtem neki..