Többnyire úgy mentünk mindig, hogy Eger érintésével Szilvásváradra. Szilvásvárad volt eddig a kedvenc helyünk. A kisvasúttal felmentünk és gyalog le. Ez nagyon klassz séta volt. Egy alkalommal a férjem megfűzött és felmentünk az ősember barlangig. No azt soha többet! Azt hittük, hogy soha nem érünk fel. És fent csak egy barlang szája volt, teleszarva. Nagy semmi az egész. Szilvásváradon voltunk már a Campingbe is. Nem tudom, hogy az még üzemel-e, de nagyon jó volt. Aztán voltunk a szállodába is, hű, nem jut eszembe a neve. Ott nagyon fincsi kaják voltak.
Egerbe meg mindig bort vettünk a Szépasszonyvölgyébe.
4 éve, hogy Andika meghalt, azóta nem voltunk sehol. Azaz voltunk egyszer Németországban a barátainknál, de akkor még nem voltak a kutyák.
Ilike! Te biztos nagyon klassz helyen laksz. Én imádom arrafelé a tájat, a borokat, a nagy sétákat. Amikor még Andikám élt minden évben (volt, hogy többször is) elmentünk arrafelé. Hiába az alföldi ember a hegyekbe vágyik! Én szeretnék nyáron elmenni arrafelé egy pár napra, de olyan helyre, ahová kutyával is lehet menni. Mert nincs senki akire bízhatnánk a kutyusainkat.