Induljon a banzáj! (beszélgetés)
nem.
Más a szorongás, más a depresszió, más a pánikbetegség, de keverve előfordulnak.
Dolgozik?
De jóóóóóóóóóóóóó!♥
A panikbetegseg, meg a depresszio ket kulombozo dolog....de qva tud lenni, ha a ketto parosul...:((
Nekem megvolt mindketto!! :(( Egyszerre...
Lehet hogy okosnak tunok, de anno engem leultetett 1 doki, es rendes paraszti magyarsaggal elmagyarazta a dolgokat...azert ertem oket ennyire...
96-ban?Mik voltak a tünetek?
Ja, hogy így. Nekem a depit kb. 96-ban diagnosztizálták. Xanaxot akartak adni, de nem bírtam, igy Libriumot adtak, aztán nem szedtem.
Igazad van! Livi..az újra felszinre került kezességből adódó gondok..
A párom most dolgozik!:-)
biztosan tele van progival:)
Ez azonos a pánikbetegséggel,amikor nem mernek utazni és emberek közé menni?
Bocsi hogy kérdezek csak nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal,viszont érdekel.
Értem.Ennek ellenére én harmonikusnak látlak.
Tudom en mirol beszeltel...
Az csak egy dolog a stressz!! De abbol van neked is Livinel, meg a munka, meg parod munkanelkulisege...ez mind depihez vezet...
habar nalam senki se tudta megmondani mitol jott!!
A tudat alatti ideg a legrosszabb....mikor nem is erzed, hogy ideges vagy, de a belso szervek szenvednek...:((
ez az volt, hogy Anyu meghalt, apu elkezdett inni és sok negatív dolog ért akkor amikor a személyiségem kialakulóban volt.
pasi.. nem tudunk mit kezdeni vele. :) :(
És az miért volt?Én nem látlak téged diszharmonikusnak.
Andiii! Egy hülye kérdés Te hiszel a sorsban?
De szívós úgyhogy túléli (ezt is) biztos vagyok benne! :)
Én nem stresszes vagyok. A depressziómhoz a diszharmonikus személyiségfejlődés vezetett.
Fullentettel, valld be!! :))
jajj pedig az de nem jó. :(
Hat igen...sajnos...:((((
köszi van nekem is,de majd holnap:)
adjak? :D összeszedtem mamánál mindent mai létetik és mosnói kell. :)
Ez így van.Én ilyen szempontból szerencsés vagyok.
na az biztos.. lehet hogy apum is attól beteg.. a nagy tehertől :( de nem (mindig) engedi hogy segítsünk neki
További ajánlott fórumok: