Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Induljon a banzáj! (beszélgetés)
hát igen:))
Szia Dodikám:)
Szia Dodi!
Épp higgasztom Cilut!:)
Erdekes, a Magyar az "keres" penzt, a Nemet az "megszolgalja", az amcsi meg "csinalja"...
Sziasztok, csak egy rovidebb idore bekukkantotk...
Cilu, Ili, Andi, Rita, Eva, Moni,
Csak nyugi Cilum!:)
Ne menjen fel a vérnyomásod!:)
Én nem tűröm hogy hülyének nézzenek és ennek hangot is adok!
60 ezret kb.10 éve kerestem:))
Pontosan!Volt már egy hasonló esetem,az visszaírt,neki állt magyarázkodni meg kérte hogy ne álljak bosszút.
Hmm..kicsit talán megijedt????
szeritnem teljesen jogos volt. ezt nem baj hogy nem hagytad szó nélkül. nem hiszem hogy visszaírnak és azt sem hogy meghatja de legalább valaki odalökte eléjük az igazságot
na,megpróbálok lehiggadni:)
A szakképzetlen minimálbér is bruttó 74000 ft.
De én szakképzett vagyok.
Tudom.Nem lett volna muszáj válaszolnom,de ilyenem volt,kapjanak már a fejükhöz,nem tartják be a törvényt nem is adhatnának 60 ezret!
ja,van jutalék de tudod az olyan mint a blöki vacsorája,vagy van vagy nincs.A bérlet meg 20 ezer,
Igen,Gáboréknél szintén ennyi melóval több mint a dupláját kerestem és még vidékre sem kellett utaznom.Azért tőlünk Fótra kissé érdekes lenne a közlekedés:)
60 rugóért napi tíz óra? ez ám a pofátlanság...
Mennem kell csajok...este jovok..:)
Tisztelt Hölgyem!
Ma,2011-ben a szakképzett minimálbér bruttó 94000 ft,azaz nettó 70.549 ft.(heti 40 óra esetén)
Én egy érettségizett,eladói és üzletvezetői képesítéssel,20 év gyakorlattal rendelkező (ebből 10 év üzletvezetés) hölgy vagyok.
Budapesten lakom,Fótra a közlekedés nekem havi 20 ezer forint lenne.
Ennek fényében az interjún nem kívánok megjelenni,köszönöm szíves megkeresését.
Üdvözlettel:.....
mindjárt bemásolom a válaszomat is:)
na minnyá még csak megfőzöm :D
Én most faltam be egy krémtúrót:)
Ritkán eszem de most megkívántam:)
hát ideje. már jó késő van. lassan est ebéd...
én most pudingot fogok csinálni. ki kér? :)))
nekem még mosogatás van hátra,takarítás holnap lesz:)
További ajánlott fórumok: