Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Induljon a banzáj! (beszélgetés)
naggyon nagggyobn szererettem. :) a zenéjétől meg egy másik vlágban érzem magam. :)
Igen!:-)
Te Ritám! Tudom, hogy jóval fiatalabb vagy nálam, de esetleg nem nézted a Borostyán cimű olasz sorozatot? Nagyon szerettem. Zenéje Angelo Badalamenti
jáááj, sietnem kell, mindjárt busz, puszi Nektek! ♥
Az a claritin,nem steroidos?
az elejét ne láttuk Ili. :)
te is az online soraztosat nézed? én ott néztem. :)
néha rám is rámjön, a franc tudja mi van már a levegőben, itt van egyébként 5kmre a BC, nekem már a poratka nem oszt nem szoroz. :D
Megtaláltam online a klónt. Nézem az első részt:-))
Persze az enyém nem súlyos,láttam sokkal durvábbakat.
Valószínű,mivel kint a levegőn nem jelentkezik,csak zárt helyen,és nem kötődik évszakokhoz.Nagyon nem érdekel mitől van,lényeg hogy tudom hogyan lehet megszüntetni:)
Akkor valszeg a porra,vagy poratkára:(
Nem tom mire vagyok allergiás,de egész évben van:(
Én is algériás vagyok,sokáig azt hittem hogy rák:(
Aztán egy kollégám révén rájöttem hogy én is algériás vagyok és ajánlotta a Claritine-t és attól megszűntek a panaszaim.De most pár napja nincs és tüsszögök és folyik az orrom.
én is arra gondoltam!:(
A reggeli órákban máskor is előfordult,hogy egyfolytában tízet is hapciztam
Hú,nem a legjobb idejük van szegényeknek:(
pedig már nem kell kinlódnia:-)))
kiváncsi vagyok:-)
már nem sok rész van talán 15-20
biztosan. hát a szapioperák már csak ilyenek, mindig van valaki aki idegesítő benne. nekem Albieri kínlódása tud az agyamra menni. :D
igen, hát senkinek sem volt alacsony az adrenalinsintje. :)
nagyon idegesítő.
Sajnálom Alejandrot. El fgja veszteni ezt a meccset:-(
Nálunk fúj a szél,de nem tört ágakat:)
Nem jól aludtam. Sokszor felébredtem,és trüszköltem,bedugult az orrom,vagy tíz zsepit elhasználtam:)
További ajánlott fórumok: