Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Hidegfrontra én is !
Fáj a fejem,nyomott vagyok stb...
Érzékeny vagyok minden időváltozásra. :)
Nyomás a mellkason.
No Komment !
Hétfőn egy mediterrán ciklon húzódik a Kárpát-medence térsége fölé, melynek hatására igazi őszi idő alakulhat ki - eleinte csak a nyugati országrészben, majd keddre már keleten is. Sokfelé számíthatunk esőre, záporra, keleten zivatarokra. Egy-egy hevesebb zivatar is kialakulhat, főleg a tiszántúli tájakon. Egyre többfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél, mellyel több fokkal hűvösebb levegő árasztja el hazánk térségét. Nyugaton 10-15, keleten még 25-30 fok körül alakulhat a hőmérséklet, azaz 15-20 fokos hőmérséklet-különbség is lehet az országban! Főleg Dunántúlon, annak is a déli részén jelentős mennyiségű (20mm körül) csapadék hullhat.
az biztos hogy vigyáz rám. rengeteg húzós sőt életveszélyes helyzetet úsztam meg pedig kísértettem a sorsot. :D köszönettel tartozom neki
OKÉ anyu :)
Jó az őrangyalod neki köszönd ! :)
Legközelebb tényleg hívd ki a dokit !!!
hát kölyökkoromban is volt kétszer is azt nem foglalkoztak vele a tanárok se.. lehet attól lettem ilyen hülye :D
jó legközelebb ha rosszul sül el elvonszolom magam orvoshoz :)
Nekem is volt egy balesetben el is vesztettem az eszméletem annyira hogy nem is emlékeztem semmire.
Csak másnap kerültem orvoshoz nagy szerencsém volt hogy akkor éjszaka nem ért baj !