Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Én ilyen hüle családból származom,apu,anyu ugyanilyen.
Persze jártam én be féllábbal is 2 éve télen bedurrant a lábam,párom hozott vitt,de dolgoztam végig,
Nem, úgy értettem.úgy értettem hogy nem szoktam otthon maradni begsiben,dolgozom ugyanúgy.
azért vannak emlékeim hogy voltál megfázva, n kamuzz :P ennyire beteg én ritkán vagyok, influenzás meg még sosem, ez is kipipálva...
Bakker még sosem vótam táppénzem se életemben,egyszer kipróbálom má:))
értem.Én meg gyakorlatilag sosem vagyok beteg:)
Tudod ,hülyeség volt leszednem,ma már nem tenném,de fiatalon még bohóbb voltam,hajaj,de még mennyire!:))
nekem 3 kéztőcsntom tört és ha elmozdul ma nem lenne használható a kezem. én inkább vigyáztam... ma már nekem is teher ha körbeugrálnak, de gyerekként más volt.
Most is anyu csak félve néz be a szobába és halkan kérdezi hogy kell-e valami mert fél hogy leharapom a fejét :D borzasztó hisztis beteg vagyok ilyenkor jobb ha magam vagyok
Jó neked,én ma is 6-ig vagyok:)
Ugye?Amúgy mivel csak félgipsz vót,könnyen lecsináltam magamról:)
Én abban az évben végeztem a suliban,mivel hamar levettem így nem akadályozott semmiben,én nem szeretem ha kiszolgálnak:)Csak ritkán:)
nem olyan vészes csak rohadt gyenge vagyok. fél óránál tovább nem tudok talpon lenni...
Hát hülyén is néztél volna ki! :DD
Egyébként már párszor az én fejemben is megfordult, hogy eldobom.
Viszont most már lassan lépek! :)
Ráadásul balkéz,ami nálam domináns,sokszor az írás,sőt az egér kezelése is neházkes.
én menőztem a gipsszel meg kiszolgáltattam magam. na jó.. ez 9 évesen volt, de élveztem hogy körbeugrálnak és még házit se kellett írnom csak a szóbeliket felmondani :D
:S
Szerintem a gyerekemnek is. :(
Nálam jobban nem:)
Én anno 17 évesen 9 nap után leszedtem a gipszet.Repedve volt a csuklóm haránt,azóta sem tökéletes,de nem akkor sűrgős dodgemezni-valóm volt,gipszbe mégsem mehettem:))
jah... azt sikerült összeszedni..
Ja! Akár féllábon is! :)
Te influenzás vagy?
ügyi vagy! :) na azt már kibírod!
hát kella kezem, mert adminisztrátorként dolgozom, de megoldom. :)
De már csak 1 hét és leveszik. :D
az attól függ mi a meló. ha nem kéne a kezem annyira pl én is melóznék gipszbe. még ki is dekoráltatnám :) azért vigyázz vele, ne erőltesd meg. én nagyon izgága voltam anno gipsszel a kezemen. kötőtű volt kéznél mindig ha viszketett :D
ja igen miért is dolgozol törött kézzel?
Hát nekem itt a fűtetlen boltban nem:)
Hát éppen lehetnék táppénzen már két hete, mert gipszben vagyok, de én hülye dolgozom. :S
te is szeretnél betegen táppénzen lenni? kétlem.. :P
szerezz nekem is! Jó?? :D
én ki se mehetek, papírom van róla :D
De nekem mindjárt ki kell mennem! :S
További ajánlott fórumok: