Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Majd lesz, ha beteszem oda a lábam! :D
na ez az mire soha nem lennék képes :D le a kalappal :D
Hja, mert se mustom, se cefrém! :)
De attól még berúghatunk! :)
Oké! :D
Főleg, ha megnézed, az utóbbi 2-nek igencsak nagy haszna lehet.. :D:D
Júúúj, mehetek segíteni? :D Ások, kapálok, szántok, vetek, aratok, tehenet fejek, birkát terelek, lovat csutakolok, bort fejtek, pálinkát főzök.. Tiszta tehetséges vagyok. :D
De a Te agyadban sincs helye az ilyesminek. :P
Bosszant a netem, ledobál.
Visszatérve a tanya témához, hamarosan szántatok és jövőre megint lesznek jószágok is.
Ha már pestiként beletanultam.
Igen,tudom.
Én is agyas vagyok,sajnos:(
Ha az ember 'agyas', sok minden olyasmi is megfordul a fejében, aminek nem biztos, hogy ott a helye. ;)
Most már nem, mert elváltunk és eladtuk, csak a kis ház maradt meg, de ez is bőven külterület. Ő visszacuccolt városinak, és meg ittmaradtam magnak. :)
Nagyon jól kell választani lakhelyet.
Érdemes azt figyelni, hogy a kocsma előtt ki vannak-e kötve a bicók. :);)
Ha nincsenek, akkor az egy jó pont! :)
Ez most azt jelenti, hogy egy tanyáról netezel? :D
Vagy elébe, mittomén.. :D
Nem is!
Különben már megindulhattam volna annak a bizonyos gőzösnek az elejébe.. :D
Én megugrottam ezt pár éve! :)
Pontosan!Soha nem szabad feladni!
Muhahah, milyen finoman fejezted ki Magad.. :D:D
Jaaaaaaa!!! :)
Nekem meg tetű lett a gépem, de mindjárt belevág a villám! Grrrrrr!
Hát, egyelőre elég kevés esélyt látok rá, de azért nem adom fel. :D Bár, ennyiből azt is tehetném, csak akkor mi értelme lenne az egésznek!? :D
Hogy őszinte legyek, nekem a szívem vágya egy kis tanya. :D
No tv, no net, no telefon.. Csak a friss levegő, a kedves párom, az állataink, a saját zöldség-gyümölcseink, a saját földünk. :) Én lennék a legboldogabb. :D
További ajánlott fórumok: