Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
lehet olyan hogy később fogant és nem mutatja még ki a teszt. ? dec 27 volt ovum de ovu utan is egyutt voltunk 2 naponta.
a tegnapi 2 db teszt szellemcsikos volt mert csak a fény felé fordítva láttam a második csíkot:(
Reménykedek még 🙏
Hát ez sajnos tényleg negatív de amíg nemjön meg addig van remény!! :)
ez a ma reggeli teszt. amit felraktam.
reggel éreztem mintha megjött volna, de nem, este beraktam betétet is mert mindig ugy járok amikor nem rakok mindig hajnalba jön meg :D 😂
Csinálhatsz mégegyet este de a reggeli pisi a legjobb. Ha a ma reggeli nemutatott semmit sztem a ma esti se fog. Ha nemjön meg holnap holnaputánig akkor érdemes csinálni mégegyet. Ha sikerül képet feltenni akkor meglesem.
nem voltam itthon. most nézem és megjelent az egyik csík de negatív lett. :/ probalok felrakni képet
sziasztok reggel csinaltam egy tesztet első pisibol de nem mutatott semmit se ki végig se ment lehet kevés ideig tartottam bele (facelle tesztcsík ) :/ még nem jött meg de remélem nem is fog. Megjön érzésem van :(
Van még egy tesztem ha estig nem jön meg megcsinalhatom este is ?
Sejtettem!
Majd óvatos leszek!! :D
Mi a helyzet Nikcsuhh?? Reggel egyből te jutottál eszembe.
Teszek, de vigyázat!
Veszélyesen cuki!♥
Awwww, majd tegyél fel képet!!! :*
nekünk időközben úgy fest csak összejön a család bővítés.... de nem kettő, hanem négy lábúval. :D szerelem volt első látásra, régi vágyam is. szóval majd Igorunk a staffink eldönti, hogy szombaton haza hozzuk e a kiscsajt a menhelyről.
vasárnapi facellen nem volt szellemcsik ( szét is szedtem :D), a ma déli tesztnél meg volt. Na de nem idegeskedek :) Holnap írok reggel mindenképp ha megis jött. ! :)
aranyosak vagytok 😊 köszönöm. :) ❤
tegnap voltam gyogyszertarba és csak predictor volt meg a clear blue kapható. az utolsót drágálottam :D
hát, nem tudom, mert amiket én eddig csináltam, azokon nem volt szellem csík sem, azok hómezők voltak. sztem, holnap csinálj egyet, és lehet megérné venni pl. gyógyszertárban olyat, ami megbízható, a Gabriell 900 ft igaz, nem 200 ft, tehát drágább, de sztem megbízható, vagy a DM/Rossmann-ban is vannak jók, én onnan szoktam venni. Holnapra nagyon szurkolunk, ha esetleg negatív lesz, akkor a kövi hónap, nyugi, nem vagy egyedül, mi is látod, így vagyunk, várunk :)
sajnos kidobtam, az elsot azt szét is szétszedtem de a holnapit elkuldom valahogy. akartam felrakni képet de valami hibát irt ki de majd akkor megpróbálom géprol a holnapit, ha nem jön meg.
Küldj nekem légyszi egy képet ha gondolid privátba aztán megmondom hogy szellemcsík-e. Nekem már vokt olyan szval megtudom állapítani.
de amit vasárnap csinaltam azon nem volt szellemcsik ( negatív volt) pedig az is facelle volt.
ma csinaltam delbe is egy tesztet facelle csíkkal és azon is láttam halványan még egy csíkot. megint a fény felé fordítva negatívon se látszott. akkor az megint szellemcsik volt ? vagy még korai volt? holnap reggel megnézek mégegy tesztet :) (200 ft volt ) :D
facelle-t nem ismerem, én expect, és Gabriell-t használtam eddig
van csík is meg a másik is itthol :)
Én nem a csíkot vettem de sztem mind1. :)
ha nem sikerült biztos sírni fogok :( és jövő hónaptól már nem gondolok rá és hátha akkor sikerül :) a testsúly nem akadályozza a teherbe esést véletlen ? mert 47kg voltam de 1hét alatt -2kg ( elkaptam a járványt nem bírtam enni semmit) 45kg vagyok . sehogyse tudok hízni max 48kg :D
köszönöm :) reggel ha nem jön meg tesztelek. és remélem ott lesz a második csík is 😍🙏✌🚼➕❕❗
a facelleből tesztcsík vagy a másik a jobb? vagy egyforma? :)
rákerestem én is a jófogáson, hát én nem bíznéák ezekben, 20 db ovu teszt+4 hcg tesz összesen 2.000 ft oda is írják, hogy magyar leírás nincs... hamisított valami, én nem bíznék meg ezekben, miközben ezeket ha rendes legális helyről megveszed, pl. a 10 db-osat találtam 10.000 ft-ért
Szívből szorítok. Remélem ott lesz a második csík. :)
drukkolunk :) holnap reggel teszt? :)
További ajánlott fórumok: