Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
nem túl jól... valahogy ma például olyan depi jött rám, hogy sose fog összejönni... félek attól, hogy meg fog jönni, hogy megint bőgök a konyhában... mérem a hőmet reggel, stagnál pé óta :) mostanában kellene felmennie... nem nagyon pörgök rá... pont aznap mikor meg kellene jönnie megyünk síelni.
azt hittem régebben, hogy a próbálkozós időszak később szép emlék lesz, nem hiszem, hogy ez így fog alakulni :)
🍀😊 ‼❗9 nappal a nemvárt előtt a bimbóm volt érzékeny, kemény volt :D 3napig tartott :D
szurkolok :) nekem is szurkált plusz hasmenés :D
Hányadik napon vagy? Vannak tüneteid?
Szia igen, egyből eszembe is jutottál 😃
Méregetek holnapi hőmre nagyon kivancsi vagyok 😊 Te hogy vagy így a várakozási időszakban? 😊
ha nézel pár babás hőgörbét, akkor reményre adhat okot, szerintem (az én olvasatom szerint) a beágyazódásos időszakban egyszer leesik mégegyszer, és onnantól megy fel/emelkedik :) méregess! :P
Azt hittem vasárnap fél2 kor, hogy nem érünk haza apóséktól, és bizony kukában végzi a bugyim gatyám. :D :D ezt követően este jött rám nagyon durván petefészek szurka...
Elvileg ma vagyok 5 Hetes 😍
szia nekem is hasmenésem volt amikor megfogant :)
Jó reggelt! Lányok segítsetek, kunek volt hasonló? Ma vagyok ciklus 17. Napján és 6. Dpo napon ma reggelre iszonyú hasgörcsre ébredtem. A hőm is visszaesett 36,2-re 36,6-ról. Reggel ment a hasam, de a hasgörcs azóta is megvan 😡 van még 9 nap a nem vártig. pms szokott lenni nekem már ilyen korán is, de sosem volt ilyen görcs. Valaki?
Nagyon picit vissza olvastam. Látom, hogy szedtek minden féle vitamint. Én is szedtem. AZ inofolicot csak javasolni tudom. Szuper cucc. Plusz a férjem szedte a Profertilt. Szerintem ez is nagyon sokat segített.
Gratulálok!! :) jó látni olvasni hogy egyre többeknek sikerül.
sziasztok! nagyon jól esik, hogy ilyen kedves emberekkel van tele ez a csoport. köszönöm a gratulációkat. :-) meg van az eredmény. POZITÍV. :-D 4+2 hetes.
Ezért kell a párna :D 1 perc gyertya, 1 óra párna a popo alá ;)
Reméljük siker lesz! Marha kényelmetlen, nem sokáig bírtam :D :P
jujj de jó :))) nehezen telik elfele :)
uh :) de sok minden történt itt :D
a pozi teszteseknek gratulálok! :)
Fatdragon mostmár én is várakozó álláspontban vagyok :)
és külön örülök, hogy van egy szülésznő is köztünk, neked is gratulálok :) sztem lesz majd pár kérdésünk feléd ;)
Köszi Nektek! 💟😇 most már csak azon aggódom, hogy minden rendben is legyen.
fatdragon, sok sikert a gyertyázáshoz :D
Persze, hogy kerhetsz! :)
attól hogy kicsit látszik uh on attol kérhetek képet? vagy az hogy mukodik a kép kérés? :)
persze, elméletileg a 7-8. héttől már szívhang is van! :)
6+6 terhesen hallható már a szívverése? És lehet látni valamit UH on. ? :)
Gratulálok neked. Boldog babavárást. Ahhoz meg külön hogy szülésznő vagy.
Huuu. Akkor nagy a kísértés de valóban csak 1-2 hét múlva érdemes ultrahongon nézni. De szupi hogy szülésznő vagy. :D
a legjobb ok a pé elmaradásra <3 :)
jaj de szuper!!! :) addig is rózsaszín köd és boldogság :))
Ja. De a saját testemmel kapcsolatban csődöt mondtam. Hiába tudtam minek kéne lennie, meg hogy működik, magamon valahogy más. Lesznek hülye kérdéseim az tuti. Ezek inkább a tapasztalaton alapszanak, nem a tananyagon. Egyébként van egy 13 3ves fiunk.
Szuperül csinálod. 😉 én egész hónapban ovu teszteltem. Tök pipa voltam, h miért nincs peteérésem. Most már tudom miért. 😊 terhességi tesztet is csak hülyeségből csinálta. Jött egy kattanat, h kéne csinálnom egyet. 😄
Váo! De jó hogy egy hozzáértő is van a csoportban! :D
További ajánlott fórumok: