Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
egy cipőben... :(nekem is negatív, szóval valszeg megint késik... :( bár még reménykedem, nagyon fáj a mellbimbóm, ami sose szokott.
Amúgy a betegeskedés simán lehet a ciklusra hatással. Nekem egyszer 10 napot késett az influenzától a menzeszem...
Nem próbáltam még, de már töltöttem le valamit. Csak még nem neztem bele.
Igen, abban gondolom kevesebb van. Én külön szedek 100 mg-ost :)
Szia. Én reggel-este 5-5 percig. De változó, hogy meddig bírom.
Egyébként számos más problémára is jó azáltal hogy ugye fordított helyzetben van a test. Nem engedi pangani a vért az egész nap “lógó” szervekben. Pl visszér és aranyér esetén is jót tehet. Kb 1 hete csinálom minden nap, de annyit már észrevettem h a nagy wc könnyebben megy. 😃
Baba szempontjából szerintem azért jó mert a méhben is ahogy felpezsdül a verkeringes gondolom könnyebben be tud ágyazódni.
VISZONT! Azt nem tudom h pl épp a beágyazódás idején vagy azután nem árt-e hogy fejjel lefelé vagy. Nem tud onnan “kilökődni” a kis petesejt?
Errol nem találtam Google-ban semmit. Valaki esetleg?
Másik kérdésem pedig hogy az e-vitamint meddig ajánlatos szedni a ciklusban? Lehet végig? Ugyanazt a mennyiséget?
És úgy szedted a clostyt, hogy ez nem volt meg? Döbbenetes, mennyire analfabéta orvosok vannak.
Olvasd el, mennyi mellékhatása van és milyen esetelkben TILOS a szedése. Nem csodálom, ha rosszul voltál. Alapos vizsgálatok nélkül veszélyes stimulánsokat szedni, lehet, hogy többet ártanak, mint gondolnád :(
Drukkolok, hogy jó kezekbe kerülj! Egy alapos vérkép, hormon szint, átjárhatósági, és ultrahang alap kell hogy legyen.
Úgy érted, hogy hormonvizsgálat? Persze, az első vérképemmel egyetemben.
Neked nem nézték? Hova jársz?
Huha gyertya?!Még csak aktus utan csinaltam,maskor nem.Hány percig szoktátok csinálni?Milyen gyakran?Es miért is jo?😁
En ma vagyok a 9 dik Dpo-n de ebben a hónapban nem bízom mert nagyon rendszertelen a pé-m!Pajzspirigy hormont szedek alultermelesre es az inofolicot!De ez még csak az első hónap hogy szedem mindkettőt!De azért izgi!😉
na, ezt még nem próbáltam! :))
KÖszi a tippet!!
Én kezdem feladni :) De nem akarom ezt érezni! Minden vizsgálat szerint működünk.
Tényleg Isten ajándékaként kezdek gondolni a dologra..
Sziasztok! Nekem hátrahajlò méhem van, mind a két terhességem előtt gyertyáztam. 😊
Most néha néha, és nem is sikerül újra teherbe esnem. 😔
Volt olyan hònap amikor minden együttlét után gyertyáztam, de megjött így feladtam.
Most lehet újra megpròbálkozom Vele, hátha.
Ja értem. Sajnálom ami veled történt! :(
Együttlét után én már mindent próbáltam. Hason fekvés, párna, gyertya. Eddig nem váltak be. De annyit mindig betartok h fekve maradok min. egy orat.
A gyertyát én minden reggel és este csinálom, így talán hatékonyabb. Amúgy akció után én stikában csinaltam, amikor kiment a párom valami miatt. Nem akartam h meglássa
😅
Amúgy úgy tudom h ezek elsősorban azoknak segítenek, akiknek hatrahajlo mehe van. Nekem nem szerepel az utolsó nőgyógyászati leletemen, és a doki sem mondta soha. Akkor elvileg nekem nem lehet az, ugye? Az csak le lenne írva.
És minden nap eltöltöttél így fél orat Bea? Vagy csak akció után?
Hát a próféta szóljon belőled Nikolett! Vitaminokat én is szedek, de már jóval kevesebbet. Mivel semmi nem indokolja pl a komplex viti szedését. Persze a B-komplex a folsav miatt marad, plusz Maca, plusz e-viti. Mindkettőnknek.
Úgy tudom teherbeeseshez az 1 közeli érték ajánlatos, de most emiatt azért nem fogok kétségbeesetten gyógyszerhez nyúlni. Egyenlőre maradjunk a természetes módszereknél 😊
De jó neked is megjött a " kattanat" 😁 én mindkétszer így lettem terhes. Mikor elegem lett és lesz@rtam. Most is valahogy így vagyok. Lesz ami lesz alapon. Persze a vitaminokat azért szedem. És a cékla tényleg fantasztikus
a TSH-d viszont szerintem szuper. Nekem azt mondta a doktornőm, hogy 2,5 alatt jó. Nekem most3,4 volt. Kaptam gyógyszert meglátjuk......
Sziasztok! Rég jártam már erre, nem is olvastam vissza túl sokáig.
Többen írtátok itt a vashiányt. Én nagyon javaslom nektek a ceklat nyersen. Leturmixolva egy kis almával, mézzel nem is szörnyű az íze! Egy cékla+egy alma kb egy heti adag. Én minden nap egy evőkanallal eszem, és pár hónap alatt a duplája lett a vas szintem.
Annyi szar szintetikus vitamint szedünk itt többen h én úgy voltam vele h légalabb ez ne tabletta formában legyen.
Amúgy én úgy “döntöttem” h leallok a görcsöléssel. Nem mérek hőt, sőt ovutesztem sincs már. És megmondom őszintén h azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Nem mondom h nem jut eszembe napi szinten a baba, de valahogy legalább az a para nincs bennem h huuu mikor mérjem a hőm, ha 5kor is fent voltam, de visszaaludtam 8ig...aaaah agyrém...ennek vetettem véget. Egyszerűen csak jött a gondolat. Itt a jó idő, süt a nap, lehet menni sétálni, biciklizni...én meg ezeken görcsölök örökké. Hát NEM!
Szexelunk amennyiszer bírunk, és valami csak lesz már. Na jó amúgy könnyen nagy a szám így a ciklus elején...remélem tudom is tartani ezt 😊
Elkezdtünk e-vitamint szedni, és én gyertyázok minden nap. Állítólag nagykn jót tesz, mert pezsdíti a hasi szervek verkeringeset, plusz a pajzsmirigy alulmukodesre is jó hatással van. Nekem most 2,3 lett a tsh-m, ami nem a legjobb, bár a doki nem mondott rá semmit. Szóval én most bízom a gyertyában több szempontból is 🤞🏻😁
Bocsi kicsit hosszú lettem...
Boldog Nyuszit mindenkinek! 🐰🐣😘