Induljon a babaprojekt 2017 (beszélgetés)
:D ez jó! Még nem hallottam erről a módszerről!
Èn csak egy párnát szoktam a csípőm alá tenni hogy megemeljem, fekszem 1 órát és ennyi.
De hátha vki már tesztelte ezt a módszert :)
júj köszi, hogy írtál! este még nyomok egy tesztet. azt hiszem holnap hajnalban derül ki, mert ha felmegy a hő, akkor megvolt a repi, ha nem akkor még lehet tesztelni!
mi a véleményetek arról, hogy 'eksön' után tampont lehet feltenni, és akkor semmi nem folyik ki pár óráig? tudom, furin hangzik, de hát a cél szentesíti az eszközt...
Szerintem még nem érte el a csúcsot , de elég határozottan ott a második csík, úgyhogy ez már pozitívnak számít!Lehet akciózni!
Én úgy tudom az összes pozitív és az első negatív napon érdemes együtt lenni ( meg persze amikor csak akartok), és akkor van a legnagyobb esély a babára!
Nekünk is ez a 2. próbálkozós hónap!
Én macát csak ffiaknak szànt készítményben találtam, mert én is kerestem! De ez a málnalevél tea ez nagyon bevált. Hőmèrőzni sajnos nem tudok.
Pszfk, akkor hajrá új hónap.:-) És Boldog névnapot!
Én tegnap ellőttem egy lh tesztet, szépen látszik már a második csíkocska.:-)
Köszönöm csajok!! ♥
Ma már jobban vagyok, megerősített mennyire nagyon is szeretném.
Sajnálom... 😊 De akkor jöhet az új felvonás.
Az jó ötlet, ha keresel praktikákat a ciklus beállítására, hiszen ha akárcsak nagyjából szabályossá válik a ciklus, egy év alatt annál több esélyed van megtermékenyülni matematikailag. Elvégre nem mindegy, hogy egy évben 7-8x jön-e meg, vagy 12x 😉
Nekem a barátcserje kapszula segített anno beállítani a ciklust.
ugyanígy vagyok én is! annyiszor jön a téma fel a családban..
de majd most belehúzunk! :)
sajnálom, gondoltam rád sokszor! de akkor folyt. köv.!
elnézve ezeket a cervix képeket, lehet egy órát kellene gyertyában állni eksön után, hat lehetetlennek tűnik, hogy oda bejussanak a katonák!
Szia!
Fórumban még új vagyok, de hátha tudok segíteni.
Málnalevél teát igyál! Az segíti a peteérést és nem mindenkinél, de előrébb hozza az ovu időpontját.
Én ebben a hónapban kezdtem el inni, ciklus 9.napjàn teszteltem csak kíváncsiságból, mert még korai lett volna elméletileg, és nagyon erős, határozott pozitívat mutatott! Meg is lepődtem, lehet le is késtünk erről a hónapról, mert aznap nem tudtunk együtt lenni( előtte meg 2 nappal) de ha másnem kövi hónapban rajta leszek,most már legalább tudom hogy van peteérésem/ a repedés persze attól még nem biztos, de már ennek is örülök!
hű csajok, aki bírja a picit undi dolgokat (bár ez a testünk, ami pedig egy szentély) [link]
én ma megvizsgáltam magamnak, semmivel se rosszabb, mint tampont feltenni. ha esetleg kellene plusz dolog amit követni tudunk. én hőmérőzöm, 6:00kor reggel stabilan 36.2 fokos vagyok :) ma van a 8. napom, tegnapi ovu teszt teljesen negatív. jó kis rutin 🙂