Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ikerbabák fórum

Ikerbabák (beszélgetés)

❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
2010. márc. 16. 09:51
Savanna most néztem a képeket.Milyen szép nagyok már a fiúk!Egyébként hogy vagytok?
2010. márc. 16. 08:41
Ez engem is érdekkel hogy ki mikor kezdte önálló kanalazásra a gyerekeit.Én egyszer meg próbáltam de csak játszottak..enni eszük ágában sem volt:)
958. Leona79
2010. márc. 15. 21:16

Én biztos 1 csoportba fogom járatni Őket. A srácok ég és föld természetűek, és kinézetre is egyaránt. Egyáltalán nem lehetne megmondani, hogy ikrek. Ők nem nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Újszülött korban egy ágyban aludtak, de nem mondhatnám, h. volt valami lázadás akkor amikor külön tettük Őket. Milánom a falkavezér Ő a "B" baba, Marcusom meg megy utána.

Van doktor néni is a csapatban:)? Ez nagyon jó!!!

Az a gázos aki elitél szerintem Kriszti. Ha szépen neveled Őket nem tudom miért áskálódnak.

Ti a kanalazást mármint az önnálló kanalazást mikor kezdtétek el?

957. Etesz (válaszként erre: 955. - Kkriszti75)
2010. márc. 15. 15:35

Ez a sztori az óvónőkről kicsit olyan, mint régen a boszorkányüldözés volt. Kissé kőkorszakiak. Ez egy modern felfogás 2010-ben???? Felháborító! És az ilyenek nevelik az életre a gyerekeinket... Jól tetted, hogy nem engedted oda a nagyobbik lányodat! És az ikreknek is jobb lesz nélkülük.

Köszi a felvilágosítást ezüst kolloidról, lám, ma is érdemes volt felkelni, minden nap tanulhatok vmi újat! :)

956. Kkriszti75 (válaszként erre: 954. - Dbd904928a)
2010. márc. 15. 14:12
Mi 25ml veszünk be naponta,de nem mindig.Kell elvileg 2 hét után 2hét szünetett tartani.Persze ha látom,hogy vmi bujkál benünk akkor nyomatom mindeikünknek.
955. Kkriszti75 (válaszként erre: 952. - Etesz)
2010. márc. 15. 13:57

Ó ha tudnád milyenek is tudnak lenni az emberek...Pl mivel 2éve költözködtünk sajna ovit is kellett váltanunk utolsó évre,igy Lilóm itt járta a nagycsoportot.Na most szegény sirva könyörgöt hagy ne járjon,mert az ovónök folyton csesztették minden féle kérdéssel a NEVELŐAPJÁROL..Ja és nem kedvesen,és persze ezt mind a többi gyerek előtt.Na most ő nem nagyon tudta szegény elmagyarázni,hogy ne hivják neki nevelőapának.Megprobáltuk mi is finoman tudtukra adni,hogy a magánéletünkhöz nem nagyon van közük,de nem értették.Igy a gyerek boldogan töltötte itthon az utolsó évet az ovibol...

Na a kicsik majd nem járhatnak ide mert már előre közölték,hogy majd ők jol elválasztják őket,mert az ikreknek nem kell,nem szabad egy csoportba járniuk.Baromság...

Ezüst kolloidot inni kell és tömören imunerősitő.Már az egyiptomiak is használták.Sajna nem mindegyik forgalomban lévő jó,mert hamisitják.Mi gyogyszertárban vesszük és nano szilver néven találod meg.

2010. márc. 14. 22:10
Kriszti ti milyen adagban szeditek?
2010. márc. 14. 22:07

Állítólag az immunrendszert támogatja.A baktériumok és vírusok ellen egyaránt jó.Mi még nem nagyon tapasztaltuk a hatását,de lehet,hogy még kevés ideje szedjük.

Anita neked mi a véleményed?Te vagy a mi fórum doktornénink:)

952. Etesz
2010. márc. 14. 21:37

Kriszti! Én nem is értem... Valaki tényleg azért ítélkezik, mert van gyermeked az előző házasságból? Vagy mert a másodikból is van??!! Ez számomra érthetetlen! Na de mindegy. Valóban az ilyenekkel nem szabad foglalkozni!

Az ezüst kolloid az mire van? És azt eszik vagy isszák?? :)

951. Kkriszti75 (válaszként erre: 950. - Dbd904928a)
2010. márc. 14. 19:24

Vannak emberek akik ugy itélkeznek,hogy se az embert se a valós történetett nem ismerik..:(Várom a privit:)

Szép estét mindenkinek!!

950. dbd904928a (válaszként erre: 949. - Dbd904928a)
2010. márc. 14. 17:52
Ja és a mi történetünk elég cifra,ha gondolod egyszer majd priviben elmesélem:)
949. dbd904928a (válaszként erre: 947. - Kkriszti75)
2010. márc. 14. 17:33

Hja,hogy én nem írtam,hogy Brigi az első házasságomból született?Úgyhogy ismerős a szitu:)Nálunk Brigi a legidősebb.

Ne törődj senkivel,ha valaki ennyi után ítél meg,az akkor szót sem érdemel.

Mi nemrég kezdtük az ezüst kolloidot,egyik Hoxás ismerősöm ajánlotta,de a kicsiknek még nem merem adni.

948. Kkriszti75 (válaszként erre: 946. - Leona79)
2010. márc. 14. 16:11

Igen most lesznek két évesek.Először egymás előti babakocsink volt,de az csak hordozóval müködött.Aztán ami most is van, peg perego egymás melleti ez jó strapabiró és ez a legkisebb.Mindenhova beférünk vele na és nekünk a csajszik annyira ragaszkodnak egymáshoz,hogy mindenképpen egymás mellett kelett,hogy üljenek.Nem tudom másoknál hogy van,de nekünk ők eggyütt is alszanak.Álmukban is mindig össze ér valamiük.Megprobáltuk külön rakni őket 4hósan,de sirtak egymásért.

A babakocsit meg legalább tuti igy el tudom adni,mert én is ugy rendeltem ,használtan mindig rögtön elvitték előlem mikor vadásztam rá.Ezt majd legalább nem kell tárolni,mert ami mennyiségü ruha lejön a kicsikröl attol mi lassan nem férünk el:)

947. Kkriszti75 (válaszként erre: 943. - Dbd904928a)
2010. márc. 14. 15:57

Nálunk Betti a legnagyobb és hát talán ő nála azért nem jött ki a testvérféltékenység,mert ő elöször inkább a férjemre volt féltékeny.Hozzá szokott,hogy 3asban éltünk és mikor megismertem a férjem inkább az volt nehéz.Ja hát akkor ebböl ki is derül,hogy a kétt nagy az az első házasságombol van.Még pici volt Liló(középső)mikor 3an maradtunk.Az nagyon jó ha a férjed előző hböl a leányzó ugy szereti a kicsiket.Ő gondolom akkor a legnagyobb.Félve szoktam irni erröl,mert sokszor azért is furán néznek,hogy 4gyerek van és ha azt megtudja vki,hogy a nagyok az előző hböl vannak akkor aztán teljes a fintor:(Volt olyan,hogy irogattunk egymásnak egy másik oldalon egy ikres anyukával és mikor öszinte voltam onnantol többet nem irt:(..

Betegségek?Tavaj tél nekünk is szörnyü volt de most szeptemberben a kicsiket is beoltattam sima influenza ellen és mivel a nagyok is oltva vannak igy szerencsére össz 2 taknyos vmivel megusztuk.Meg iszuk az ezüst koloidot és bár kétkedtem,de ugy tünik bevált..

946. Leona79
2010. márc. 14. 11:49

strada: köszönjük szépen, hogy felvettek a listába.:)

bablival már dumáltunk előtte is, meg Piroskával is.

Kriszti most májusban lesznek a lányok 2 évesek? Most fogjátok elhagyni a babakocsit? Pfff. akkor még van szűk 1 évem ezzel a hodállyal. Úgy útálom már. A kerekei már ki akarnak törni, arról nem is beszélve, hogy gyerekekkel együtt simán 40 kiló.

2010. márc. 14. 08:31
Szép hétvégét mindenkinek!Jön a tavasz:)))
944. dbd904928a (válaszként erre: 938. - Babli)
2010. márc. 14. 08:30
Mi almalével,almapéppel,anyatejes banánpéppel kezdtük:)
943. dbd904928a (válaszként erre: 941. - Kkriszti75)
2010. márc. 14. 08:26

Igen,kezdődnek nálunk is a kiskamasz problémák,ráadásul Eszter minden tünetét produkálta,részben még produkálja is a testvérféltékenységnek.Pl.ha meglátja,hogy szoptatok,akkor biztos,hogy előáll valami hatalmas problémával,amit persze csak én tudok megoldani,de regényt tudnék írni...D Úgyhogy nem ment minden zökkenőmentesen,de már sokat javult a helyzet:)Egyébként nagyon szeretik őket:)

Igen,jó lett volna egy kisfiú is,de ez most már a végső létszám:)A párom első házasságából szintén lánya van,úgyhogy az a 4,az valójában 5,bár ő csak hétvégén van nálunk.Ő rajong leginkább a kicsikért a gyerekek közül:)

Ti hogy álltok a betegségekkel?Nálunk szinte hét nem telik el,hogy valaki ne legyen beteg:(

2010. márc. 13. 17:01

sziasztok! Üdv az újaknak:):) bár ahogy nézem ők gyakorlottabb anyukák már :D:D

Mi jól vagyunk, lassan 8 hósan:) Vikim mászik, már a felállással próbálkozik, Fannim lustibb de ő egyből felállni akar :) A kajcsik meg.. nagyon ügyin kanalaznak, már csak a reggeli meg éjjel van tápi, a többi már kanalas kajcsik :)

Mindenkinek jó hosszú 7 végét!!

941. Kkriszti75 (válaszként erre: 940. - Dbd904928a)
2010. márc. 13. 16:41

Akkor a nagy nállatok is kezd kamaszodni?Mi már nagyon kamaszok vagyunk.Na nem egyszerü.. A kicsik meg ebben az időszakban ácsingóztak és ekkor alig vártam,hogy elinduljanak,mert hogy akkor majd könnyebb lesz velük:)Na nem lett:)Ketten négy fele szaladtak.Most már egész jó,mert már tudunk ugy is sétálni hogy szépen fogják a kezem.Mi most szokunk épp le a babakocsirol.Végre lesz hely a kocsiba a csomagtartóban:)

Ja hogy,hogy fogadták a nagyok őket?teljesen jol.Már nagyon várták őket.Inkább azt volt nehéz a középsőnek megszokni,hogy szinte semmi időm nem maradt a kicsik mellett.Csak anyatejesek voltunk és igény szerint etettem őket igy nagyon kevés időm maradt etetéstöl-etetésig..De most már egyedül esznek igy ez is könnyebb..

Akkor ti is szeretetek volna két lány után egy fiút és lettek az ikrek??:)

940. dbd904928a (válaszként erre: 939. - Kkriszti75)
2010. márc. 13. 16:24

Brigi 12 és fél,Eszter 4 és fél éves,a kicsik Dóri és Zsófi 9 hónaposak:)A nagylányomat én is fiatalon,20 évesen szültem:)

Nálatok hogy fogadták a babákat a nagyok?

Megkukkantottam a képeket,gyönyörűek a lányok!

2010. márc. 13. 16:14

Sziasztok Lányok!

strada,NMárti köszi nektek is az üdvözlést.

strada! Maja és Csilla 2008 május 27én született.Köszi,hogy beirtál minket is.

NMárti! Na végre egy másik 4gyerekes anyuka.Na és hogy neked is 4 lány:)))Mennyi idősek a csajszik?

938. babli (válaszként erre: 937. - Dbd904928a)
2010. márc. 13. 16:13

Üdv az újaknak! :-)

Velünk minden okés,Noémi tegnap 2x már átfordult hátról hasra,olyan kis cuki volt :-)

Tejem már nincs sok,hajnalban egy etetés,de ma már az is kevés volt,mert rá 2 óra múlva megint kellt a Lillus enni,de nem bántam,mert így együtt evett a nővérkéjével:-)Ugyanis már lassan 1 hónapja egyszerre esznek ill.egyszerre szoptattam őket+pótlás:-)Nem mindig sikerült jól a szoptatás,de próbálkoztunk vele,volt hogy jól sikerült s volt,hogy mindketten sírtak,mert nem jól helyeztem el őket:-)

Kriszti:Köszi a tápszert!Bevált a csajoknak szerencsére s így isszák a Mildibét ami csak 608 Ft-ba kerül :-) A hónap végén hozzáfogunk a hozzátápláláshoz.Ki mivel kezdte?Burgonya vagy előbb a levek inkább?

Többiek hogy vagytok?

2010. márc. 13. 16:03

Leona,Kriszti üdv.köztünk!!!

Kriszti nekem is négy csajszim van:)))

936. strada
2010. márc. 12. 20:13
Én is üdvözlöm Leonát, Krisztit és az ikreiket! Beírtalak benneteket a táblázatba, csak Maja és Csilla pontos születésnapja hiányzik.
935. Etesz (válaszként erre: 934. - Kkriszti75)
2010. márc. 12. 16:34
:):) Hát igen, az ember mindig fiatalodik! Csak a gyerekek ne öregednének olyan gyorsan... ;)
934. Kkriszti75 (válaszként erre: 933. - Etesz)
2010. márc. 12. 15:41
Hát igen,21éves voltam mikor a legnagyobb leányzó született...most meg 18:)
933. Etesz (válaszként erre: 932. - Kkriszti75)
2010. márc. 12. 15:12
Eeeez igen! Szép nagyok a lányok! Hihetetlen, hogy a tiéd mind!! Jó korán lettél akkor anyuka, de látom még mindig élvezed! :)
932. Kkriszti75 (válaszként erre: 929. - Etesz)
2010. márc. 12. 14:29

Köszönöm a kedves üdvözlést:)Tündériek a te babáid is:)

Igen mind a 4csajszi saját.A nagyok 13.5 és 7.5évesek..

931. p1982 (válaszként erre: 930. - Etesz)
2010. márc. 12. 14:02
Mi a babák születésekor kaptunk egy faliórát, amin a gyerekek fényképe van.
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook