Így dominózom! (beszélgetés)
Megnézem!
Ilyenkor kajálunk is ott,valami svédet,majd le a svédboltba. Ott a magyar iztől eltérő valamit veszünk.
Sziasztok Ilyenem még nem volt, 2 ajándék:D
1-et felbontottam a köv 4 óra dominóóra, igaz 8-tól amúgy is van óra, de hátha a többi bejön:)
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!
Jó vásárlást!
Tudod az IKEA-ban a torta! :-D
Multkor beszéltünk róla. Le van fagyasztva és nagyon nagyon finom :-)
Jó reggelt neked is. Ma talán végre megtörténik a nagy áttörés. Persze nem tudom mire alapozom,de minden nap igy kezdem. Persze az egóm növeli,hogy sárgával kezdtem és 4 után jöttek az egy pontosak,ami jó volt.
Várom a 8 órát,majd azt követően indulok,munka,majd Katával azt követően IKEA. A multkor lemaradt.
Valami diszitőt veszünk,vagy valami növény,meg illatgyertyák. Nálam télen ez nagyon megy.
Szép napot.
Szép jó reggelt Laci barátom!
Az én szerencsém hol van?
Azt is a keltetőgép intézi?
Jó reggelt neked is József barátom!
Nekem is van két sárga dominóm. Az egyik be is illeszthető. Vettem most hozzá egy 1 pontos dupla dominót.
Szia neked is!
Jó reggelt :-)
Hát igen, ez a pech.
De szeretnék én is ilyen ajándékot! Mondjuk most 8-kor.
Szia!
Én meg a jókert nem kapom :-(
Panaszkodjunk együtt, hátha meghallgat minket valaki :-D
Erre irtam a fórumon az egyik domtársunknak,hogy nehéz a nyitás kérdésében tanácsot adni.Én mindig úgy nyitom ki,hogy egy picit izgulok. Ha tele van,akkor mi lesz ha öt dominót ad,ha üres,akkor hogyan kapok pluszpontokat.
Ezért én a szinest jobban kedvelem. Éjjel kaptam sárgát,és mivel 4 után találtam jó egy pontost,máris bejött 2 pont
A más sikerének is örülni lehet, nem minden az ajándék dominó.
Ki kell érdemelni, szólni a "keltetőgépnek", hogy hajlandó vagy mostmár, ajándékot is fogadni.:-DDD
Köszi a tanácsokat,nem váltottam még be az ajándékot, és úgy döntök, hogy majd ma délután ha hazajövök a munkából akkor beváltom.
A 4órási dominóról lemaradtam. Jó reggel mindenkinek.
Már úgy is döntöttél, így tanácsom megegyezik döntéseddel ami a mostani ajándék beváltásra vonatkozik. Jól döntöttél, lehet, hogy nem "hasznosan", de jól döntöttél.
Általában az dönti el, hogy 23 órakor beváltok-e egy ajándékot, hogy éjjel fenn tudok-e maradni, illetve egyáltalán van-e ilyen hajlandóságom, ha az ajándék majd olyan lenne. H aigen a válasz, akkor be, ha nem a válasz, akkor viszont halaszdd holnapra.
Mikor beváltod, arra gondolj, hogy a beváltás pillanatában generálódika "keltetőbe" az ajándékod, egy pillanattal elöbb, vagy utóbb a beváltott ajándék más lenne. Tehát ne bosszankodj rajta, mondván "a fene rágná ki, ezt tegnap kellett volna beváltani" gondolattal.
Minden ajándéknak van plussz hozadéka, leget legfeljebb csak annyi, hogy türelemre int, de pont az nincs vele.
Jó dominójárást kívánok.
Nehéz tanácsot adni.
Ha vásárlási kedvezmény vagy a sorba történő lerakást jutalmazza plusz ponttal,úgy megéri. Legalább 4-5 alkalommal letehed eme időszakban. Ha 4 plusz órát kapsz ,úgy várjál,mert nem tudod mit hoz az éjfél. Ha üres az asztalod jó az 5 ajándék domino.
Látod mennyi lehetőség. Ezért nehéz a tanács. Döntés a te kezedben. A többinél mindegy.