Így dominózom! (beszélgetés)
Pontszámod: 364. Ezzel 1149. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 138. legjobb eredmény a tied.
Eddig 400 dominót raktál le, 450 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 108 dominót raktál, 75 dominót vásároltál onnan, 9 dominódat dobtad el, és 13 ajándékot váltottál be.
Jól megy a szekér.Mai termés:két olyan dominó aminek az egyik fele joker,egy fehér,és egy ajándék.És még nincs vége a napnak!Hm...ez tetszik.:))
Megmondom neked őszintén, hogy dizlexiás vagyok. Ez a bibi, hogy felcserélem a betűket és nem veszem észre :-D
Ez komoly, most nem viccelek!
Így, így! átolvasdod és ment... :-))) Ildikó, azt hiszem, lassan már bötűk nélkül is megértenénk, h mit akarsz mondani! :-)
Láttam a Hoxakasztófás eredményeid, elhisszük, h nem vagy analfabéta! :-DDD Ráment az éjszakám, h feltornázzam magam a helységnevekkel a 150. helyre, de 1 rekordot sem sikerült még összehoznom! :((( Pl. Győr esetében magánhangzóval kezdtem és hiába jött az r, akkor már volt egy hibám! :(
Ne is törődj vele...szerintem mindenki értette...
Én is mindig mellé ütök..
A hosszú í az y melett van :-D Nem tehetek róla. Még az a jó, hogy nem közelebb vannak a betűk a klaviatúrán :-D
Írsz, ellenörzöd a képernyőn. Mégegyszer átolvasdod és ment.
Ígí így. Laci tanácsai hasznosak!
Biztosan most is azt mondaná: Várd meg a következő dominórát és akkor cselekedj! :-)
Mindjárt itt az újabb DominÓra.....már érzem hogy fehér dominóval rukkolsz elő....minimum...:-)))
Jól van ...csak irigykedek ám.....nekem is tojhatna már valami jót ez a tyúkanyó....:-))))
Rosszul imádkoztál....
Holnap duplázd meg légysziiiii:-))))
Ne vacakolj már! Annyira szerény vagy, hogy a gépem képernyője pirul az arcod helyett :-D
Jó a dominó szériád! Ügyes vagy és szerencsés :-)
egyedül se kell félni, mert nem mi harapunk, hanem a cápa! :)))
ez nekem olyan házőrző, mint neked a kutya :)
és eddig másoknak csak a delfin mutatkozott!! :)))
Én is írtam volna fordított helyzetben neked. Egyszer volt erre már példa, hogy véletlenül egy fórumtársunkat elfelejtettem, pusztán véletlenül. Javítottam és kész is. Tudod a munkahelyemen csináltam, a vevők meg csak jönnek mennek és meg megállok egy pillnatra. Kiesek a ritmusból.
De induljunk ki abból, hogy ez szerencsét hoz neked és szárnyalni fogsz előre a listán :-))) Oké?
Köszönöm Kedves Druszám.....
Most nagyon kellemetlenül érzem magam....én tényleg nem azért írtam hogy tegyél fel a listára hogy kiprovokáljak ekkora figyelmet....
De azért nagyon köszönöm a kedvességeteket.....:-)))
Gondoltam, de nehéz egyedül tartani a frontot, Laci és Józsi nem nagyon szól, biztosan félrehúzódtak és mosolyogva nézik, hogyan fogom feltalálni magam ennyi hölgy társaságában! :-)))
Láttam, hogy nem csak cápa van ott, de akinek már volt "közeli találkozása" cápával, az nem hogy a gyilkos bálnára, de még az ebihalra is ferde szemmel néz! :DDD
Jó fürdőzést és csak kényeztetni tovább! :-)
Szia bano barátnőm!
Azért válaszolok most, mert remélem este van és idekevredsz :-)
A Balatonparti sörözést meglehet oldani szerintem! Sőt, a slambuc főzését is vállalom :-)
Angol tanárt fogadtam ma magamnak, szerény személyemnek. Elvállalt! Attila kötelezett rá!!! Ez a mai nagy újság. Diák lettem :-D