Így dominózom! (beszélgetés)
MOST NÉZTEM AZ ÚJ TAGOT.
Ticsőke
MINDENKIVEL KÖZLÖM,HOGY NEM ROKONOM ÉS NEM BOLDOG ŐSÖM. NEKEM ELÉG OPHELIÁCSKA MINT AZ UNICUMOT TARTÓ KISTESŐ.
TICSŐKE NEM ÉN VAGYOK,MERT TEHER LENNE MÉG EGY KREATÚRA,NÉHA MAGAMRA SINCS IDŐM!
Szép napot
Helyes!
Már amikor észrevettem,tegnapelőtt este,tudtam ,hogy Jancika nem illik a képbe.
Jó volt olvasni az 50-60 pontokról a fantasyt meg a sci-fit.
Mert elméletben sok minden lehet,de valljuk be a valóságban erre nem sok az esély.
Ha ilyen van,jelzek én neked mert a kellő szakértelemmel kezeled az ügyet.
Én mint vetted észre,nem szoktam dominóelmélettel játszani,a teória nem igazán az én területem.
Én csak játszom,a jelszavam szerint mint Homo Ludens,de azt szerintem elég jól.
Kösz Lacikám lépésed
Én az aukción láttam,eme topicot utólag olvastam!Azért válaszoltam,mert Anikó írt róla.Gondolod,ha itt szerzek tudomást,és oda vágtatok,akkor elcsíphettem volna? Az én koromban eme nagy fürgeség már nem jellemző.:)))
Jó éjt,megyek aludni,sziasztok,Rian
Milyen kellene és mi az, hogy nem tett fel valaki Neked szükséges dominót aukcióra.
Felháborító, máskor elő ne forduljon.:-))
Valahol jeleszted az igényedet, legalább "egyszer"?:-) Ha igen, próbáld meg "másodjára" is, hátha valaki vissza olvassa, EGYSZER.:-DD
az egész aukción nincs olyan dó, ami nekem kell!
ha van is, csak fényévekre!!
Sajnos csak egy db van.Az se illik a sorba.
A1 5/1 fehér
Sorvég:3
Kell vennem egy összekötót,de csak 1:21 után tehetem.Viszont aludni is szeretek,mostanában éjjel alszom...a "kispárnát" nem hozom a számítógéphez(bocsi ez is ismétlés)Üdv Rian
Megvettem,Szöszi!
Minden lerakott,12 órán keresztül + 1 pont.Érvényes holnap 11:59-ig.
Köszi,ha elkapom mindig megveszem tőled.Jó éjt,Rian
Elköszönök mindenkitől,jó éjt !!!
(Tegnap is elaludtam a gép előtt:D)
Szia!
Igazad van,a mindenféle nem helytálló,holnapra kérek egy másik igazolást! :D
Csak ma néztem meg az e-maileket és megkaptam az egeret!
KÖszönöm.kedves tőled!
Azt észrevettem,hogy nem is alszol! :))
(Tegnap még visszalehetett olvasnom,nem voltam orvosilag eltiltva! :D)
Ha dominózni el is felejtek időnként,mosolyogni sosem!:DDDD
Tisztelt Dominó Fórum!
Igazolom,hogy Bano nevű betegemnek tilos mindenféle fórum visszaolvasgatás.
Amennyiben az előírt utasításaimat nem tartja be,úgy telítődik az agy a sok hülyeséggel,amiért már senki nem vállalja a felelősséget.
Az orvosi vizsgálat eredménye visszavonásig érvényes.
Dr.Ideggyenge Irén
A kérés nincs megtiltva, csak néha az egyik fülén be, a másikon meg ki, így osztán nem emlékszik, hogy mit kértél, másképpen teljesítené.
DominÓrák időbeosztása, nem a DomiKa-Tyúk hatásköre, azért ne Őt cseszegessétek.:-))
Most pl. vette, hogy 5/7-es dominót kérsz elsőre, másodikra meg 6/0-t, vagy 8/0-t. Az igazság az, hogy megkérdezte a raktárt, hogy van-e ilyen raktáron, s ha van külgyék fel, hogy oda tudja neked adni, de ha a klikkelésedig nem érkezik fel a raktárból, akkor bizony kénytelen lesz másikat adni, ami a "keze" ügyébe akad.:-))