Így dominózom! (beszélgetés)
szia kry :)) hallom, nem halad a pakolás !
nem is kell elkapkodni , első a dominó!! :DDDD
nekem már takarékon van a szemem....lehet nem is tudom megvárni a 23órás dominót.
főleg így hogy nem is beszélget senki....:-(((
szia Kati
Lejárt a műszak?
Nem tejfeles állagú massza volt az a bizonyos meghatározás, hanem "telföl sűrűségű"
Valóban , beismerem...elhamarkodott volt tőlem a kinyilatkoztatás , és nem néztem utána pontosan hogy ez a meghatározás szerepel-e az általam megnevezett helyeken.de szerintem tejfölt már mindenki látott és nem nehéz azt elképzelni hogy annak milyen az állaga, sűrűsége.
A fogadalmadat pedig nem kell beváltani, mert nem tudom Neked prezentálni a bizonyítékot.....:-)))
Elég ennyit beismernem a fennforgó feszültség elsimításához, vagy még további vezeklésre van szükség......
Ha így van Kedves Laci ..akkor jelezd ezt nekem és állok elébe.....
Semmi képpen nem szeretném ha bármiféle nézeteltérés vagy feszültség elrontáná az itt kialakult kellemes kapolatunkat.
Pontszámod: 403. Ezzel 1081. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 163. legjobb eredmény a tied.
Eddig 436 dominót raktál le, 495 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 122 dominót raktál, 82 dominót vásároltál onnan, 10 dominódat dobtad el, és 16 ajándékot váltottál be
Két féle képen hallgatunk:
1. Itt vagyunk csak nem beszélünk.
2. Te költöztél, várjuk a "mesét" előadásodban, mi hallgatunk, mig befejezed.
Ildikó
Egyáltalán nem hangzik fenyegetésnek, csak azt állítottad, hogy a Receptek, illetve Kiss Ildikó receptjei között találok leírást a "Tejfeles állagú massza" kifejezésre, csak olvasnom kell.
Nem az olvasással van bajom, hanem részemről nem találom. Ezért kértelek, hogy mutass már rá. hogy hol találom meg.
Ebben szerintem semmi nemű sértést nem helyeztem el, de tettem egy fogadalmat arra az esetre, ha prezentálod nekem a Hoxán leírva korábról a "Tejfeles állagú massza leírását".
Nem én vagyok!
Tegnap reggel már irtam,hogy a ticsőke nem én vagyok. Irtam egy privit is de választ nem kaptam.
Ezt meg is irtam a fórumon . Az énisjózsit megnéztem az előbb,de okosabb nem lettem.
A kisérő szöveg viszont érdekes,de lehet megtévesztő. Ha nem árt nem izgat. Mint Diogenész mondá állitólag,a hátam mögött meg is verhetnek.
Ha nem érzem nem bánt.
Inkább a Ticsőke izgat. A lap szerint gyergyóditroi. Az az érdekes,egy régi levelezőpartnerem lakik szárhegyen, mai nevén Lazareaában és onnan 2 km Ditró, hargitha megyében a gyergyói völgyben.
Ja és nőnek irja magát.
Én vállalom magam képpel és ez hugicámra is értendő.
Ez komoly fenyegetésnek hangzik.
Lehet hogy a többiek értik ,de én nem.....sajnálom...:-((
De csak 1 szavadba kerül és soha többet nem írok a kommentedre 1 sort sem.....
de ha mást is zavar akkor a fórumra sem...
Szép estét!
Hajaj,a Lacinak van sok neve? Én a Ticsőke mellé ma az aukción találtam olyat,hogy: Énisjózsi....
Ildikó kedves.
Egyet had áruljak el Neked, ha valahol a Hoxán ez idő elött levolt írva, hogy a tejfölös állagú masza hogyan nézzen ki, vagy akár kép van róla feltéve, és ezt prezentálod nekem, hogy hol tudom megnézni és megnézem, akkor megigérem Neked, több kérdésedet a Hoxán nem olvasok, de nem azért mert átugrom az olvasásnál a nick neved alatt írt kommenteket.
A többiek érteni fogják, hogy ez mit jelent nálam.
Én az összes receptemet felraktam a Naplómba, akit érdekelt annak elküldtem privíben. Azt úgyan megcsinálni nem tudom egészen, úgy mint Anyukám annak idején, így hát nem is kisérletezek vele.
Más sütés -főzés tudományom meg úgy kezdődik:
Végy egy receptet, hajíntsd el jó messzire és főzz süss, ami az eszedbe jut a finomságok közül. Mikor kész légyszíves szóljál, hogy lehet jönni enni.:-DD
Kedves Laci ...ha Te kérdezel, akkor majd én válaszolok, és oly módon ahogyan Te szoktál nekem....:-)))
A kérdésedre minden választ megtalálsz ha figyelmesen olvasgatsz itt a fórumon!!!!
Figyelmedbe ajánlom a "recetek" menüpontot valamint Kiss Ildiko receptes naplóját....:-))))