Így dominózom! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Még van 1 pontos dominó az aukción! :)
Ez a 00:00-05:00-ig szóló "csendes" állapot állandósulhatna a DóminÓra vonatkozásában.
De jó lenne.
Nagyon köszi!
Nagyon nagy öröm ért most este. Megmértünk a vérnyomásom. A pénteki 93-as pulzusszámból mára 69 lett! Ez nagyon nagy dolog. Vasárnap még 79 volt. 4 nap alatt szépen helyreállt a rend :-)
Évek óta kihagyott a szívritmusom vérnyomásméréskor. Ma este volt először hogy a szivecske jel szépen ritmusosan jelzett a mérőn. Borzasztóan örülök :-)))
A családom is nagyon boldog!
Holnap délig dolgozunk és utána egy kis tavaszi szünet!
Én meg hízókúrán vagyok, a télen egyáltalán nem híztam és egy kicsit aggasztott a dolog!Ezen a nyáron valamivel könnyebb dolgom lesz, mert befejeztem az uborkázást(400méter-en csináltam)Éjjel, nappal az uborkába vannak az emberek, itt ezzel foglalkoznak!
De ettől függetlenül az udvaron mindig van mit csinálni! :)
Megvettem oszélia dominóját 2 pontért. Egyért akartam, de véletlenül a megvesz gombra kattintottam az egy pontos oldal helyett. Azt akartam, hogy 1 pontos legyen. Még ilyen bakit :-D
De beillesztettem és 2 pontot kaptam érte, mert ez az ajándékom.
Na sziasztok, megyek a kertbe.
Szia Marikánk! Haza értél?
Köszi neked is a biztató szavakat!
Megyek a kertbe. Lemosom a teraszt. Egy kicsit dolgozok. Még a naplementéig van egy kis idő :-)
Oké Mártikám! Nem cigizek és nem hízok :-)
Megmutatom neked és a nagyvilágnak!
Sziasztok, kellemes délutánt és estét mindenkinek!
Ildikó szívből gratulálok az elhatározásodon,amit Te eltervezel meg is valósítod, ügyi vagy! :)
Szia Ildikó én is gratulálok az elhatározásodhoz és kitartást kívánok hozzá!!!!!
Ha ennyien bíznak benned akkor biztosan sikerülni fog!!