Így dominózom! (beszélgetés)
Igen, már sikeresen szétverődött az aukciózás is, lassan olyan mint nappal, csak 3 pontért lehet venni dominót, biztos ez a cél.
Sajnos egyre többen abba hagyják a dominózást.
Bizony, h nem mindegy!!! :-) Nem is várom meg azt a "hajnali dominót", különben is, sokkal "rosszabb" domikat kapok éjszaka, mint nappal: legalább valami jó kis fehér vagy sárga lenne, de adhatna ajándékot is, jutalmat a hűséges, és hősies dominózásomért! ♥
:-)))))))))))) @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
a 4 óra az már hajnal.... :@@@@@@@@@@@@
Neked nem mindegy???? -úgy is itt kukorékolsz! :@@@@@@@@@@@@@@
Órák
.1. .2. .4.
Tudod, Ildikó, van az úgy, hogy az "éjjeli bagoly" sas szemmel látja a dolgokat...♥ :-)
Főleg akkor, ha a Mozilla automatikusan aláhúzza és jelzi a hibát... ::szende pofi:: :-) Én sem akartam hinni a szememnek, de valóban azt írta... :-))) @@@
Nahhhh, kinek van 9000 pontja??? :-))
Pontszámod: 900. Ezzel 578. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 115. legjobb eredmény a tied.
Eddig 842 dominót raktál le, 938 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 364 dominót raktál, 286 dominót vásároltál onnan, 3 dominódat dobtad el, és 40 ajándékot váltottál be.
Jól van, nahhh, egy nullával kevesebb, de arra nem adunk... :-))) @@@
Na, fölvetted? Én igen!:)
Jó éjt mindenkinek!
Fölvettem! Köszi hogy szóltál :-D
Egy jó félóra mulva is figyelmeztess! :-)
Elfelejtettem fölvenni a dominómat :-(
19:58-kor néztem az órámra.
Ez igen....Gratulálok!!!
Én még csak az 1666.-nál tartok.....:-))
De sietek utánad....:-)))) (ebben is van három 6-os:-)
Sziasztok és szép estét mindenkinek!
Délután a városba voltam, mind a két szemüvegemnek aszárát meg kellett csinálni. Az egyiknek leesett, a másikkal tegnapelőtt neki mentem az ajtónak és kilazult a szára. :)) Szerencse, hogy nem a lencsének lett baja.
Most megyek megnézem a dominóimat! :)