Így dominózom! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem jövök egy pár napig és lezüllik a társaság:DDDDDDDD
Félre a viccet, szép napot mindenkinek!
:@@@@@@@@@@ minden meg van bocsájtva! :))
csak a pezsgő nem!!!!!
otthon is ráért volna megköszönni!!! :@@@@@@@
és akkor szemet hunyok az elmulasztott pezsgő miatt :@@@@@@@@@@@ :PPPPPPPPP
Kati és Kriszta: köszönöm!!!♥ :-)
Igaz, itt nem én vagyok a főnök, de ide is "átjárok iszogatni"... :-)))))
:@@@@@ köszi kry!!!! :))
még a pezsgőt sem hozta,pedig erre a h.sz.-re ígérte
Pontszámod: 1344. Ezzel 333. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 68. legjobb eredmény a tied.
Eddig 1826 dominót raktál le, 1724 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 342 dominót raktál, 492 dominót vásároltál onnan, 16 dominódat dobtad el, és 88 ajándékot váltottál be.
ha a két fórumon visszaolvastál volna, akkor most tudnád, hogy ez nem a véletlen műve,mert amíg Te aludtál, addig mi kryvel a lelkünket kitéve egyengetjük a fórumos karrieredet!!!!!! :ĐĐĐĐĐĐ
de egyébként elég lett volna egy köszönöm!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Köszi Ildikém,hogy örülsz te is nekem.
Lennék,de tényleg nem vagyok sűrűn itt. Bár egy két félhosszú levelet a multkor irtam,aminek meg Marika örült.
Néha még be sem nézek,mivel nincs kedvem irni. Meg van a privi,amin keresztül szokatm válaszolni. Bár van,amikor halasztom azt is,mert látom most is van valakitől,de ma már nem reagálok rá. Majd holnap.
Tudod megyek jövő héten Gyulára,majd egy hét Pesten ismét,majd 10 nap szabi.
Utánna megcsináltatom azt a hosszú honapok óta halasztódott pici beavatkozást,ami jó három hét gyógyulás. Nyáron lesz pihi,mert szeptembertől mindkét területen beindul minden. No meg ott a magánélet,és nem titok ott is osztódom. De majd összeegyeztetem,és egyszer talán eljutok a döntési helyzethez. De te ezt jól ismered,privin jó 3 hónapja már megirtam.
Bizony alakul,és meddig. A stációkom haladunk,és már a felgyorsult helyzetben ki tudja hol tartunk. És vigyázni kell,hogy keresztre ne feszitsenek,sem engem sem őt.
Azért holnap nem lesz sok dolgom. De csütörtök,meg péntek még zsufolt lesz.
Munka,majd kampányest Pestimrén a listavezetővel,Morvai Krisztivel,majd egy kis standolás,szórolapokkal,meg ügyelet a Csengey Dénes könyvtárban. Meg még munka,Kata.
Nem semmi ugye?
Ezt azért irom,mert amit cselekszem vállalom,és mindig magamat adom.
Most vagyok,de nem tudom mikor irok. Hamarosan alszani megyek,mert kora este aludtam volna,de unokám lefoglalt. De azt imádom.
Végül ha nem is vagyok egy nagyapa tipus,azért a kölyök rátud venni sok baromságra.
Ettől én sem tudom mentesiteni magam.
Na megyek aludni.
Szép álmokat mindenkinek. Álommanó vigyázza álmotok.
Pontszámod: 988. Ezzel 542. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 166. legjobb eredmény a tied.
Eddig 894 dominót raktál le, 1028 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 414 dominót raktál, 300 dominót vásároltál onnan, 3 dominódat dobtad el, és 45 ajándékot váltottál be.
Ez nem "dorgálás" volt, hanem hiányolása a jelenlétednek.:-)))
Az eső vonatkozásban, sajna segíteni nem tudok, bár akkor meg nem győzném azt hallgatni, hogy miért ennyi, miért most, stb.:-)))