Ideiglenes befogadókat keresek! (beszélgetés)
Jaja. Es ha mar ugyis keznel van, segitsen is... nehez meghuzni a hatart. En helyileg is, anyagilag is megtehetnem, de idobeni es idegi kapacitasom nem lenne hozza. Bocsi.
Es meg mindig nem tudom eldonteni, hogy kamu forum, vagy tenyleg ennyire tehetetlen anyuka.
Családok Átmeneti Otthona. Remélem, felhívja őket az anyuka, és ők tudnak megoldást.
Az egy halott ötlet, hogy egy vadidegen befogad csak úgy jófejségből egy anyát két gyerekkel. Ha már befogadta, eteti, ha már eteti, ruházza... Kicsit komplikált lenne minden szempontból.
Azt megértem, hogy anyuka kétségbeesésében kiírta ezt a fórumot, és sajnálom is nagyon.
Lehet, hogy mar most is olyan helyen el, ahova csak par honapra kert menedeket. Nem fejtette ki a reszleteket.
Egyebkent az, hogy nincs egy nyilvanos hely, ahova befogadnak oket ideiglenesen, szerintem kizart. Csak kitartobban kell keresni.
Ami engem illet, siman bekonyorognem magam valami meleg helyre. Ket nap meg rengeteg ido.
Már leírta nincs pénze, a mostanira is halasztást kért és nem kap már többet, azért kell mennie, akkor miből bérelhetne?
Ha lenne pénze nem kellene befogadásért kuncsorognia, ez evidens.
Fordultál már a helyi önkormányzatotokhoz segítségért?
Négy évvel ezelőtt írtam a kerületi önkormányzatnak 2 felnőtt 55 éves házaspár érdekében, nem volt pici gyerek és megoldották, hogy ne kerüljenek utcára. Picurka lakást kaptak, pedig a saját butaságuk miatt veszítették el az előzőt.
Két gyerekkel, védőnői segítséggel csak segítenének. Bízom még az emberi eljárásokban, ha vannak azért kivitelek is.
Nagyon sajnálom :((
Még ha ez nem is segítség :(
Remélem sikerül rendezni az életeteket! :(
De ha nem kérnéd ingyen, és a családod olyan, hogy csak akkor jó, amikor adsz, végülis igazán megtehetnék, nem?
A szüleid is így gondolkodnak? Mégiscsak az unokáik, egy próbát megér beszélni velük.
Első három kérdésedre megadta a választ, hogy nem segítenek.
Elképzelhető, hogy tényleg nincs senki, szűk család, akik valamiért okkal, vagy ok nélkül, de nem foglalkoznak vele.
Ha elkeseredett nem igazán van kedve beszélgetni erről. Gondolom privátban kapott segítséget, ott bővebben ad tájékoztatást magáról.
Tudom, hogy nem kérdéseket vársz:(
Szüleid, testvéreid, nagynéni, nagybácsi, unokatesó, barátnő?
Nincs senki?
Hogy, hogy nincs senki?
A nagyszülőket nem érdekli, hogy hol fognak lakni az unokák?
További ajánlott fórumok:
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?
- Eltört a csuklóm, ideiglenes gipszem van, és pénteken cserélik. Gondolkodom azon, hogy műanyagot kérjek-e? Melyik jobb?
- Albérletbe ideiglenes lakcímen bejelentkezni
- Lehet kérvényezni ideiglenesen a láthatási jogot, ha a szülők még nem váltak el, de az anya feltételekhez köti a gyerekek láthatását?
- Angliából Magyarországra babával, ideiglenes útlevéllel?