Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Még igazából nem döntöttem el,de a belemegyekre hajlok.
A használt gépek nálunk addig bírták,míg nem volt nettünk.
Ismerős,ja...van egy,aztán egyszer elmesélte hogy van úgy hogy odaadnak neki egy gépet kiszedi belőle ami kell neki,aztán azt mondja nem lehet megjavítani.
És ő az ismerősöm...milyen lehet egy vadidegen szerelő? Ezért nem akarom elvinni az elromlott gépem megjavítatni,lehet többe kerülne,mintha most ebbe fejestugrom.
Nem tudom,nem tudom...mi legyen,jó dolgokat mondtok,én csak felvázolom amit gondolok,aztán remélem kialakul bennem a megoldás.
Jó reggelt :)
Megálmodtad a megoldást a sz.gép problémára?
Én is inkább a használt gépre szavazok, olyan 25 körül már lehet venni, és nem kell évekre eladósodnod, vagy a régi gépedet egy új RAM-al,felújítani. Nincs egy kedves hozzáértő ismerősöd, pár ezerből orvosolná a problémát.
Jóreggelt Mindenkinek!
Acuko társkereső témában nincs új híred?
jaj, ez annyira aranyos volt. :) :) Jót mosolyogatm és ez olyan jól esett. :)
Mindenki tavaszodik..
Kuytát ültet.. erdőtkerül.. Ez nagyon tetszett! :)
Én egész nap dolgoztam és sok pénzt kerestem! :)
Igaz ki is fizettem, de legalább volt miből. És ez jó. :)
Akkor Te sem fogsz unatkozni a nyáron sem :)
Én már ősszel nem tudván mit csináljak a véget nem érő paradicsom terméssel,ketchupot szoktam főzni belőle.
Most bezzeg szívesen megennék egy friss paradicsomot.
Biztos ha amilyen gépre gondolt a Pintyőke,és mükszik,akkor nem volt ideje sokat használnia.
De szerda estig még várom ha Valakinek eszébe jut valami,csütörtök reggel hívnak vissza.
Szia!
Ma hány kutyát ültettél?
Ez is már csak mükszik(felveszi az áramot legalábbis),ma már kedvem se volt írni,annyiszor kidobott.
A használtban nem bízom. Na mindegy ,majd meglátom.
(az alagút végén a fényt ...hihihi)
Én se nagyon szoktam fejest ugrani ilyenekbe,de pont azt használják ki,mint amilyenbe én is vagyok ,hogy szükség törvényt bont.
Mondjuk meglehetnék gép nélkül is végül is,na de akkor ki beszélne Nektek ennyi hülyeséget...hihihi
Az én szórakozásomról már nem is beszélve,a tévé már olyan idejemúlt eszköz.
Köszi Hatan a választ.
Igen tudom hogy annyira jön ki,mondta a hölgyemény,2.év hűségnyilatkozatot kell aláírni,kérdeztem hogy mi van ha eladjuk a házat és nem visszük a vonalat,erre a kérdésre még nem voltak felkészülve ,de gyorsan megkérdezte:24000 pótdíjat+a hátralévő x4500ft ki kell fizetni.
Viszont most nincs pénzem egy gépre és hitelt sem tudok felvenni,ezért gondolkozom róla komolyan.
Vélemény: jól át leszel rázva. Kifizetsz 123000.- összesen. Ennyiért már olyat veszel amit akarsz, csak utána kell járnod.
Ráadásul (valószínűleg) hűségidős nyilatkozatot kell majd kötnöd két évre, tehát ha bármilyen olcsóbb szolgáltatásod lesz, akkor nem tudsz majd változtatni. :(
Itt szerencsétlenkedem ezzel a vacak-Vacak géppel,de ma hívott a vezetékes telefontársaság,hogy ajánlanának részletfizetéssel laptopot,elsőnek 15000ft.befizetés,utána 2éven át 4500ft havitörlesztés.
Vélemény?
Mi a külömbség a "rendes"gép és a laptop közt,illetve mi a hátránya az előzővel szemben?
Mondjuk más lehetőségem most nincs,ezt meg simán odaadnák,mivel a vezetékes telefon már 16.éve szerződésben van velük.
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...