Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Jóreggelt Mindenkinek!
Még semmi okos gondolatom nincs,csak hogy Viola megfertőzte a fiam,de piszkosul.Ebből nem lesz hétfőn iskola,csak még nem tudom a 100kg-nál több kilójával hogy fogom le hogy ne menjen,nagyon elkötelezett,néha kupán kell vágnom hogy itthon maradjon ha lázas.
Jó reggelt,szép napot:)♥♀♂♫
Szerintem is, és ha bejönne az udvaromba úgy vágnám nyakon hogy kézen állna :))
szia!
szerintem írj ki egy fórumot, azt többen látják,biztosan van aki tud, én sajnos nem tudok segíteni :(
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni ,rengeteg megunt,nem használt dolgom ,ruha,háztartási cikk,.csetresz gyűlt össze az évek alatt.
Sajnos én a hegyen lakom és oda nem jön senki még ha hirdetem akkor sem.De van egy néni aki jó helyen lakik és azt mondta ingyen árulhatok az udvarába! Az ő unokája is árulna! Meg is hírdettem de a hirdetést látta a közterület felügyelő is és a nénit megfenyegette ha engedi hogy én az ő kapuján belül nem közterületen árulok akkor is a nénit megbünteti 50.000ft ra erre a néni betojt és nem engedi , hogy ott csináljak garázs vásárt,mert nem akar büntetést.
Azt mondta neki a közterület felügyelő hogy nekem akkor már engedély kell és számla adási kötelességem van ha nem az én udvaromban árulok.
Én úgy tudom ,hogy több ember is össze állhat és árulhat magán udvarban.
Kérlek segítsetek nekem , mert nem ismerem a jogszabályt.
Illetve úgy ismerem hogy össze lehet állni és árulni,a TV is így mutatta be.
De paragrafusokat nem ismerek.
Köszönöm
Szenténé Krisztina.szenetene@citromail.hu
Itt vagyok! :)
Égszinkék égnek szép jó éjszakát! :)
Dehogy akarok én hírnevet :) Sem híres sem hírhedt nem szeretnék lenni :DDD
6 órára mennek hozzád randira? ez komoly? ennek örülök! :))
Nem beszélünk i,....nagyon ;)
Csak nem rabolták el?Szólni kéne a profilozóknak!
Tudom! Sok krimit nézek:DD
Hírnevet akarsz?
Állitólag 6.ra randira jönnek hozzám ,úgy hogy lehet egy időre eltünök,aztán nem csámcsogni rajtam.
Pintyőke is jól eltünt a randi óta,én óvatossabb leszek.
Nem tudom, miről beszélsz. ;)
Én törni magyar.
????????????????
Itt a Hoxán? :)
Milyen hírnév!????
Csak egy a sok közül.
:DDD
Mondod most, aztán meglássuk! ;)
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...