Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Tettem fel pár képet..
2013. március 15.:
"FIGYELEM! Ítéletidő van az egész országban, senki ne induljon útnak! Több mint 5500 autó és több tízezer ember rekedt a hó fogságában az autópályákon és az ország autóútjain! A legtöbb embert magukra hagyták a hatóságok, van aki már 16 órája víz és élelem nélkül várja, hogy valaki segítsen neki! Csak az M1 és M7-es autópályán több ezer ember rekedt a hó fogságába egész éjszakára a hóvihar közepette. 57 település teljesen megközelíthetetlen az országban, százezrek maradtak villany és víz nélkül. Akkora a baj, hogy már az osztrákok több tucat hókotrót küldtek Magyarországnak, hogy a magyar hatóságok helyett ők takarítsák az utakat és segítsenek a bajba került embereknek. A magyar hatóságok szokás szerint megvárták a bajt és az utolsó pillanatokban kapkodnak. Csak reménykedhetünk, hogy senki sem hűlt ki és halt bele a zord időjárásba!"
Hát jah.. Vicc, nem?? Mert mi magunk, vezetésünk és szakemberink nem boldogulnak. Elképesztő.
Ugyanakkor érdekes módon Németországban, Ausztriában, stb. ugyanennyi és ilyen hó esett, ugyanúgy viharos szél fújt, mégsem volt ekkroa fennakadás. Hmm..
Szép napot Neked is és Mindenkinek!
Elképesztő állapotok uralkodnak az országban, hóhelyzet miatt. A TV-ben azt állitják, hogy segitenek az embereken, akik már második napja az autóikban vesztegelnek az autópályákon, de a valóságban senki nem segit nekik. Ezt irják azok, akik ott vannak.
"16 órája vesztegel több ezer autós az M1-es autópályán. Egyikük a hvg-hu-nak elmondta, senki sem nézett feléjük, reggel ugyan küldtek egy buszt, de sem élelmiszert, sem folyadékot nem bíztosítottak számukra. Több olvasónk is jelezte, hogy a katasztrófavédelemtól sem segítséget, sem információt nem kaptak. Az autósok és a környékbeliek egymáson próbálnak segíteni.
Semmilyen információnk nincs, senki sem tájékoztat minket - mondta a hvg-hu-nak egy nő, aki 16 órája vesztegel kocsijában az M1-es autópályán.
Győr és Tata között ugyanis több ezren éjszakáztak az M1-es autópályán. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint nem is a havazás, hanem az óránkénti akár 100 kilométeres szél és kamionok keresztbe fordulása okozta a hatalmas torlódásokat. Több helyen a műszaki mentések ideje alatt álló forgalom miatt az autókat befújta a szél, ezért azok a jeges úton nem tudtak elindulni.
Ugyan közleményükben azt írták, egész éjszaka folyt a mentés, és az úton rekedtek segítésére melegedőbuszok érkeztek az autópályára, az ottrekedtek arról számoltak be, hogy senki sem nézett feléjük. Olyan fél 9 körül érkezett egy busz, amire felszállhattak melegedni, de sem élelmiszert, sem folyadékot nem vittek."
Szia,milyen hófúvásról beszélsz? Elültettem tegnap óta a tavaszi napsugarakat a szívembe.
Csak a parlamentisek le ne gázolják...
Hát igen.. A nagyobbik már kirepült. Méghozzá jó messzire, egészen Németországba. Köszönhetjük ezt "drága" Kormányunknak, "igazmondó" naygvezírünknek, akik szépen elintézték, hogy magyar ember otthonában koldusként vagy mérhetetlenül gazdagon éljék életüket. Mi még egyikben sem tartunk, de naygon az első fele felé haladunk, ezért mint nagyon sokan mások, leányom is külföldön próbál boldogulni, mert itthon, képtelenség. Még egyszer "köszönjük"!
Kisebbikkel amennyit csak lehet együtt vagyok, igaz ez is nagyon kevés, mert ha már van munka, akkor igyekezni kell megtartani és minél többet telejsiteni, hogy emberi életet lehessen élni, ezért az együtt töltött időnél is lehetne többet együtt tölteni. :) Viszont minden nap csak 24 órából áll..
Szóval a lányom 9 éve táncol és most beválogatták a Nagy Duett tánckarába. (Kifejezetten őt akarta a koreográfus és ez nagy megtisztelettés. ) Most minden nap edzése van, este 12 óráig tart. Ma 10-től este 9-ig. Műsor vasárnap.
Most én itthon vagyok, ő meg máshol, de tudjuk mindketten, ez mekkora jelentőséggel bir.
Mivel már 17 éves, nem kicsi, és azt látom, hogy mennyire gyorsan múlik az idő, ezért iygekszem midnen pillanatot és lehetőséget kihasználni, hogy együtt legyünk. Nagyon jó akapcsolatunk. Ritka jó. És ezért boldog vagyok. :) :)
Szép március 15-ét!! :)
sajnos nagyon be voltam tegnap havazva. Szó szerint. Hál'Istennek sok munkám is volt, (kerestem és találtam is pénzt ) későn értem haza, és még később feüdtem le, mert éjfélkor még mennem kellett a lányomrét, mivel edzésen volt. :)
Ma meg már 10-re viottem, és este megint megyek érte. :)
Jónapot Mindenkinek!
Nem győztünk várni Rád tegnap,egy kicsit lepihentünk.
Jóéjt Fórum!
Acuko,megint üres helyre jön?
Pedig akartam arra a szent Marióra írni,de ma valahogy nem voltam formámban.
Sütit Mindenkinek!
De van ,ezer számra örököltem apukámtól,nem tudom hova gyűjtötte mint ezer más dolgot.
Jelentem:az izzó csere sikerült!!!
De amúgy valójában, miért is nem vizsgálják, hogy ki hogy vezet, ha adott egy ilyen ön és közveszélyes ember, akkor miért kap jogsit?
Ezt a fórumhoz írom.
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...