Hüvelyi orgazmus (beszélgetés)
Nem olvastad el... az ejakuláció nélküli orgazmus nem az összekenésről (vagy annak hiányáról) szól, gyakorlatilag mi az ejakuláció késleltetésére alkalmaztuk, vagyis arra, hogy egy másfél-két órás menetet bírjon végig úgy, hogy közben számára is többszöri élvezetet nyújtson.
De a végén elélvezett, mégpedig sokkal nagyobbat, mint máskor!
Eddig eszembe sem jutott.
Pedig nem lenne rossz, nem kennék össze mindent utána. :)
Ez igaz, ezért mondtam hogy a nőkre vonatkozó mondataim csupán elmélet. Az is lehet hogy tévedek. :)
A férfi dolgokban viszont biztos vagyok.
Természetes, hogy nem csak a biológia dominál. De az sem igaz, hogy semmire sem jó (az élvezeten kívül).
Amúgy tudomásom szerint vannak olyan állatok, amelyeknek van orgazmusok pl. a disznó.
Ezt hogy érted?
Ha arra gondolsz, hogy a férfiak udvariasan előreengednek minket, annak nincs semmi jelentősége, mivel az az állapot, amit leírtam, sokkal lassabban tér vissza újra nyugalmi állapotba (kb. 10-15 perc) a nőknél.
Valóban nem tudhatom, ahogy te sem tudhatod, hogy a női orgazmus milyen, mégis írsz róla. A női orgazmusok között is hatalmas különbségek lehetnek intenzitás tekintetében. Pl. a G-pont direkt ingerlésével kiváltott orgazmushoz szerintem nem ér fel egyetlen férfi orgazmus sem... én kokrétan ájulásközeli állapotba kerültem tőle.
Ugyanakkor, mivel az adott partnerrel tudatosan gyakoroltuk a tantrikus szexet, és folyamatosan beszélgettünk a tapasztalatainkról, érzéseinkről, így közvetlen beszámolóból értesültem arról, hogy milyen. Elmondása szerint "furcsa", nem olyan intenzív, mint az ejakulációval járó orgazmus, de határozottan kellemes. Ami viszont a lényeg, hogy néhány ilyen ejakuláció nélküli orgazmus után a végső, ejakulációval járó orgazmus is sokkal-sokkal intenzívebb, állítása szerint összehasonlíthatatlanul jobb, mint a "sima" orgazmus.
Azért, mert te még nem éltél át ilyet, attól az még létezik és van!!
Ugyanúgy, mint női ejakuláció is van, és nem "pist nyom a megfelelő pillanatban".
Nem ártana kicsit tanulmányozni a dolgokat, mielőtt eszement nagy butaságokat irogatsz ide, és lejáratod saját magadat.
Ne haragudj, de te nagyon buta vagy, ha ezt amit mondasz el is hiszed!!!
Én pl. nem szakkönyvből vettem amit mondok, hanem megtapasztaltam. A férfi orgazmus NEM JÁR MINDEN ESETBEN EJAKULÁCIÓVAL! Jobb ha tőlem tudod. Nagyon ritka, de VAN ILYEN!!!Szakértője vagyok a témának, de most nem fogom elmagyarázni, miért és hogyan.
És nem azért nincs meg a végén a magömlés, mert lestrapált a férfi, és megjátssza magát. Komolyan nem értem, honnan veszel ekkora butaságot.
Tény, hogy az ilyen nem teljesen egészséges, de nem mentálisan.
Azok nem igazi orgazmusok. Még csak nem is hasonlíthatók az igazi, végső, ejakulációval járó orgazmushoz.
Ilyesmi lehet a női orgazmus inkább, már ha egyáltalán annak lehet nevezni.
Én meg megéltem. Az orgazmus férfiaknál egy igen intenzív érzés és minden esetben ejakulációval jár. Nők ezt legfeljebb szakkönyvekből tudhatják, de valószínűleg a szakkönyvek sem írnak mást.
A "száraz" orgazmusra a legvalószínűbb magyarázat, hogy a férfi lestrapált és már nem bírja, nincs kedve végigcsinálni, ezért eljátssza az orgazmust, hogy a nő megnyugodjon.
Igen ám, de egy férfi számára evidens, hogy a szexuális tevékenység élvezettel jár, egy nő számára viszont kevésbé. Magyarázd el az ösztönösséget egy olyan nőnek, aki szigorú vallásos nevelést kapott és szégyelli a szexualitását, vagy magyarázd el olyannak, akit megerőszakoltak! (Mert én ilyen nőkkel szoktam beszélgetni, számukra valahogy nem jön ez ösztönösen...)
Ejakuláció nélküli orgazmus pedig létezik, attól, hogy te még nem tapasztaltál ilyet. Nem arról beszélek, amikor egy férfi egyáltalán nem élvez el, hanem arról, amikor egy aktus során mondjuk kétszer-háromszor megél ejakuláció nélküli orgazmust, hogy a végén annál nagyobb legyen a kielégülés (tehát VAN ejakulációval járó orgazmusa IS).
Nem köll ezt a dolgot túltudományoskodni! Élvezni kell, ösztönösen!
Mint az állatok. :)
Azt gondolom, hogy e tekintetben nem egyezik az értékrendünk. Attól, hogy valaki felvállalja és élvezi a saját szexualitását, még nem tartom k*rvának, sőt. Minden nőnek ezt kellene tennie szerintem.
Egyébként egyetlen "sikerkönyvet" sem olvastam, ellenben Lux Elvirát, és hasonló volumenű szerzők műveit pl. igen.
És megkérlek, tartózkodj a személyeskedő beszólásoktól, az én vitakultúrámban az ilyesmi nem szerepel. Majd ha okot adok a személyeskedésre, akkor beszólogathatsz!
Akkor én ezennel megköszönöm a férfiaknak!
Ha ez tényleg így van, az tök jó, legalább elmondhatják, hogy kitaláltak valami értelmes dolgot is.
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Bevált trükkök hüvelyi orgazmus elérésére?
- Hüvelyi orgazmus, miért olyan nehéz elérni?
- Kitörő orgazmus? Hüvelyi magömlés?
- Szeretném már átélni a hüvelyi orgazmust..
- Kinek szokott egy együttlét alkalmával több hüvelyi orgazmusa is lenni? Lehetséges-e ez egyáltalán?