Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Húsvéti burgonyaleves recept

Húsvéti burgonyaleves recept

A Húsvéti burgonyaleves hozzávalói:
1,5 l sonkafőzőlé
50 dkg burgonya
10 dkg főtt sonka
babérlevél
bors
1 cs.petrezselyem


A Húsvéti burgonyaleves elkészítési módja:
A burgonyát megtisztítjuk,kockára vágjuk,feltesszük a babérlevéllel és a borssal fűszerezett sonkalébe főni.Amikor a krumli puhára főtt,néhány kanálnyit félreteszünk,a maradékot a levével együtt botmixerrel pürésítjük.A sonkát kockára vágjuk és a burgonyakockákkal együtt beletesszük a levesbe.Végül a finomra vágott petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A húsvéti burgonyaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook