Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Hússaláta oroszosan recept

Hússaláta oroszosan recept

A Hússaláta oroszosan hozzávalói:
40 dkg soproni felvágott
1 nagy fej vöröshagyma
4 db közepes savanyú uborka
10 db tojás
1 kg héjában főt burgonya
1 kis üveg zsenge cukorborsó
20 dkg majonéz
2 nagy pohár tejföl
őrölt feketebors



A Hússaláta oroszosan elkészítési módja:
A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a megpucolt és kihűtött főtt burgonyát és főtt tojást apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízlés szerint ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük. Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A hússaláta oroszosan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook