Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Kapros zaftos süllő recept

Kapros zaftos süllő recept

A Kapros zaftos süllő hozzávalói:
süllőszeletek

bors
A kapormártáshoz:
2 teáskanál vágott kapor
2-3 dkg vaj

bors
tej
liszt


A Kapros zaftos süllő elkészítési módja:
A halszeleteket sóztam, borsoztam, majd natúr megsütöttem kevés olajon. A kapormártáshoz vajon a vágott kaprot kissé megdinszteltem, sóztam, enyhén borsoztam, liszttel megszórtam, és tejjel felengedtem, összeforraltam. A süllőt rizzsel és a kapormártással tálaltam.


Kategória: Halas ételek receptjei


A kapros zaftos süllő elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook