Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Hagyjad abba, mert éhen veszek!
Sziasztok.
Agyagban sutottel e mar halat a vizparton a parazson? de finom az, csak a beleit kell kivagni belole, mielott az agyagba burkolod...
Vagy aluminium foliaba gyulai kolbit vagott hagymaval csomagolni es a tabortuz szelen levo parazsba dobni ugy husz percre...
Vagy harom negy ujnyi magas, ketscenti vastag szalonna borebe nyarsat szurni, meg vagdosni mint a kezunkon az ujjunk all, es arrol a kisulo zsirt a hagymaszeletes puha kenyerre csopogtetni, es azon frissen melegen bele harapni, megenni...
Mi mar jobban ismerjuk egymast, hogy annak vehettem volna!!!
en meg csak nepieskedtem... :-)
[mert a letra fokait is alulrol kezdve szamoljak...]
Dodi Kedves,
Nagyon szeretek nosztalgiában élni...parázstűzhelyen sütni,
elem lámpa nélkül rőzsét gyüjtögetve Neked,hogy lássál horgászni,
s amit kifogtál,nyárson megsütni.
Szám megtörölni popsid halmain.
Nem tudom mert tényleg én is csak nagyjából értettem.:)))
Szóval szerintem arról volt szó, hogy sütött a nap, de attól függetlenül hideg volt.:DDD
De ha mar lud, legyen kover!
Ha mar otthon vagy, "mog koll adnia mo'ggya't"
logyon akko man pont is vesszok is a tetejen!
Nem ugy mint a szogenyhazba...mint pl. nekom...
A kaja: rakott kolomper, kobasszaa, segggyumolcsee...
Mi van?????
Én csak simán kekszelni akarok...
Mi a vacsi?
Ugya biza arru' He!
Itt, sut a napocska de egyedul van ahomero szama, osztan, nagyon az ajja'n a rangja'ban...
Biztos hogy még a billentyüzetről írsz???
Szerintem ez egy becsapós kérdés volt...
Széked helyébe vajon lennék-e???
Hordódból vajj innék-e???
Fogadatlan prokatornak az ajto mogott a helye...
De,
Ket fele billentyuzet van, amelyik halkan kattan, miutan lenyomod es a masik fajta, ami csak egy gumi szemolcsot nyomsz le, es az nem kattan. A gumis hamar bedobja a torulkozot, de joval olcsobb.
Amennyit fizetsz erte, azt kapsz erte... Te valaszd ki, melyiket szereted jobban... :-)
Pista beugrik es elmegy, mert tobb nyeregben is tud ulni! :-)
En meg bejottem, mert mar ki jegeltem az esovizes hordomat, es most letettem az ulepemet a szekre...
Drága Pista!
Mondtam hogy nem a billentyűvel van gond,hanem a géppel,csak eggyik billentyűki,másikbe,közben eggyik géptől szállok a másikig,ahol megint más a billentyű,hát ez már nekem is hosszú...
Már elgondolkoztam róla hogy nettezés helyett inkább söröznöm kéne.
Amúgy most meg kicsit homályossak vagytok...a régi ékezetes billentyű visszakerült...Na de úgy hogy hatott ANYAI szavam,vagy lesz egygépem,vagy éjjel kilopom a fiamét mert ha az övé romlott volna el,már rég meg lett volna csinálva a gép,igy előbányáztunk egy régi kifuserált gépet,és parancsba volt adva hogy csinálni kell belőle amin legalább nett van,úgy hogy most egy ősrégi programon irok,és mivel odavolt szögezve a lábam a fiu gépe elé még az ékezetes billentyűt is idarakta,csak tünjek már el onnan.
Értitek a nálunk zajló történéseket?Csoda hogy idöközönként pihent vagyok?