Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Biztositalak, nem vagy egyedul ebben a berkekben!
Az Administratiou nem ismer orszag hatarokat.
Nagy a Jo Isten allatkertje!!!
Koszonom a csokit, finom is es szeretem is, de hasznalom orvossag kent es mint elvezeti cikkent is.
Befogom szerezni a kozjegyzovel hitelesitett okmanyokat harom peldanyban, de negy peldanyt fogok mellekelni, mert hatha az Adminisztratium veletlen a hagyma szeletes zsiroskenyeret ra teszi a tetejere, es az zsir foltot hagy rajta, es azt ha a zsirfolt szarmazasi helyet elismerje inkabb beleteszi a szeletelo gepbe, nehogy vissza tudjak keresni, hogy kinek a zsiros kenyere aljarol szarmazik, a hagyma fajtajara ra azonositva genetikailag. Ennek a gondolkodasi modnak a kielegitesre, kulonosen hajlamosak azok, ki egy szoget nem tudnak a falba beleverni, mert ami szog a kezeben van, az az allankezo falba valo, mert arra all a hegye, es a Diplomajat , pedig a szemben levi falra kell hogy felakassza, mert oda latni, ha valaki belep a hivatalaba!
(itt a varosom nekem is kikuldott egy hivatalos papirt, amiben felszolitott hogy a gyari hulladekot tavolitsam el az udvarombol 30 nap alatti ido tartalma alatt! A level alairoja neve utan, vagy hat rovidites volt, hogy milyen tanfolyamokat vegzett es errol neki pecsetes papirjai vannak! Bementem a tanacshazaba, es vittem a levelet, es megkerdeztem a portan hol talalom meg azt az Idiotat!!! Erre egy nagyon lenezo pillantast kaptam a portanal Adminisztracios udbaigazotol, es megengedtek hogy a helyettese segedjevel beszeljek a gyari hulladekrol, minek utan az annak a meghatarozasat szerettem volna , hogy ismertessek velem. Az elso seged, nem tudta, hivta a masodik segedet, majd a vezer titkarat, majd az egeszen a vezerhez kozel eso segedjet, es annak sem volt a hatalma meghatarozi a gyari hulladekot. majd az ujra es ujra es ujra elmondott kerdesemre sem kaptam valaszt, igy hajlongva bementek a "vezetohoz" aki kegyesen hosszabb varakozastatasom utan ki setalt es tekintetebol kiomlo hogy mersz te engem megzavarni nezesebol leereszkedve, megengedte, hogy most mar negyedszerre megkerdezzem, milyen gyari hulladekot igyekezzek eltavolitani a salyat portamrol... Majd visza setalt az irodajaba, es ugy husz perc varakozasom utan elo setalt egy A4 es szines fenyes fenykeppel ami a garazs sarkanal levo esovizes hordomat kozeli kepben ekesitette.
Alazattal megkoszontem szives meglatasat, es egyben kertem, hogy az ipari hulladek szot az esovizes hordora!
Ugyanis a TV allomasok nagyon kerik a polgarokat, hogy gyujtsek az eso vizet , locsolas, es hasonlo dolgokra. Ugyan csak megemlitettem, hogy ahogy megkapom azt a hivatalos dokumentaciot, mibdjart elmegyek az egyik legnagyon TV allomasra es megkrem oket hogy hitelesitsek a mi varosunk legfobb hivatalos hatalmanak nevevel!
Nem tudom miert de az a Hatalmas Generalisszimusz valami belso josagabol szettepte a kezebe adott alltala kuldott hivatalos dokumentaciot...
Ezért csoki jutalom jár,de kérem a hivatalos papírt,hogy megérdemled,átveheted,születési anyakönyvit,elsőáldozós papírod,a szentírást,meghatalmazást,hogy magad gondviselője vagy,orvosi papírokat a beszámíthatóságodról...
Ha mindezeket beszerezted és feldtad postán meg el is ismerem hogy megkaptam...
nos...akkor átveheted a csokit.
Puszillak kedves ,Te olyan igazán érző szívű ember lehetsz,!♥♥♥
Szolitottal?:))))
Szia!
Jóreggelt Mindenkinek!
Fix Gizi a célpont,ha nem adja oda ma Hatannak a papírt,ne is gondolkozz hogy lőjjél e.
Gondolom,már keresett egy puskát a férjétől,mert az enyémet nem várta meg.
Egyébbként félelmetes még mindig ez a papír mánia nálunk...volt úgy hogy már be volt szkennelve évekkel korábban az a papír a gépbe,felhív a hölgy,mondja hogy vigyem be,nem tudom korházban vagyok,azt mondja látja a gépen ,de neki akkor is kell az eredeti...és egyébbként is nincs senki se otthon hogy beküldje?...a két gyerek,több zsáknyi papírhalmazba kéne kotorászniuk...elég nagyok már hogy előtudják keresni,BE KELL KÜLDENI AZT A PAPÍRT!!!...mondom magamban mindjárt főbe lövöm magam és még jó helyen is vagyok,hozzá...na haza megyek,előkotorászom,beküldöm,pénzem még mindig sehol...telefon:nem kaptak papírt...keressék elő ajánlott szelvénnyel küldtem itt van a kezemben...a végén a vezetőt hívtam hogy keressék már meg maguknál...7 hónap elteltével kaptam is pénzt.
Mindezt még le is rövidítettem...ez sokkal hosszadalmassabb,és fárasztóbb telefonok árán zajlott.
Szep napot mindenkinek!
Dodi,engem celozz lecci!:))
Hozom az enymeket, en johetek?
Celba lovunk?
Van mar cel?
Hogy hivjak ? Kerleknelojjel???
Vagy, NemTom ???
Nem fog ellenkezni???
;-) ;-)
Szia Jucus!
Nekem is kellemes 39 fokos lazzal:(((
Szia!
Már kellemes.
Elegem van a hóból, de a NAV rajtuk is túltesz!
Jan. végén kértem adatszolgáltatást a saját kisbetűs adataimról, mert kellett.
C. városban nem tudják kiadni, mert nem illetékesek. (Jelzem minden adat központi, bárhol bármit le lehet kérni.)/Benzin költségem:2800.-/
Ment levél központba jan. végén./Posta költségem: 650.-/
Két hete szerdán bent voltam Bp-en, megkerestem őket, igen látják Fix Gizike foglalkozik vele, hívjam én fel (!) mit csinált az adataimmal? /Költségem:3000.-/
Telefon:/Költségem:kapcsolási zene hallgatásával együtt 900.-/
Fix Gizike: Igen-igen ő megkapta, /mondott egy hónappal későbbi dátumot,/ mert beteg is volt, meg egyéb...előtte van, ÉPPEN most foglalkozik vele, de hát jönnek az ünnepek, meg a főnökének is alá kell írnia...bla...bla...
Én: Jó, de a posta nem egy hónapig küldi ki az ajánlott sűrgősségi leveleket, legyen szíves, picikét dolgozni is.
Ő: Akkor hívjam hétfőn (ma).
Hétfő-Ma:/Költség: újabb kapcsolási zenével 800.-/
Én: Kész van-e az adatom, mert sűrgős lenne.
Fix Gizike: Hát ő úgy gondolta, bemegyek érte!
Lőn csoda, holnap kénytelen leszek újabb 3000.- ért bemenni Bp-re, minden egyebet félre tenni, egy azaz 1 db nyomorult papírért. !?:/%!)(=/%%%+*(A megfelelő szót kéretik behelyettesíteni!)
Összeségében: a türlemem véges és megfizethetetlen.
Na, kérdem én, most totál h...lyének néznek, vagy csak gyengeelméjűnek?
Adjatok egy gázkazánt, vagy bojlert vagy bármit, csak ügyet intézni ne kelljen.
Egy asszony együtt van a szeretőjével
Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan, menj a sarokba! Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok ! – súgta neki – csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Mi ez itt? – kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába.
- Egy új szobor – vágta rá rögtön a feleség. Kovácsék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet. A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek.
Hajnalban 3 óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába. -Tessék – mondja a szobornak, – egyél valamit. Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.
Kakas kukorékol itt élőben. :)
A finom falat jobban esik, ha ismerőstől kapom!
Becsúszik egy-két virág is, gondolom olvasgatnak ezt-azt. Néha dominó miatt...
Jöhet továbbra is muffin, csoki.
Olyan lökött időjárás van, legalább valami felderít.
Nem tudom, de ha hideg van állandóan csokit ennék.
Ilyenkor majd megőrülök az édesért.
Melegvíz kérdés megoldva,remélem,majd este kiderül ha fűteni fog a boyler...még jó hogy az elműsöket hívtam,nem a kismegszakítóval volt gond,hanem a szomszéd háza elött leszakadt az éjszakai áram vezetéke...és még a villanypózna is inog amire fel kellett mászniuk,amit lejelentettek.Ezt már csak azért tartottam fontosnak megírni,hogy nehogy mindenki szaki-emberhez forduljon,ha a szolgáltatóhoz is lehet,és nem kértek pénzt,mondjuk azért kaptak.
És köszönöm nekik!
Hol olvastad?:)))
Valami van benne,mert a kertben jol is lakhat.:DDD
Kérdés:
A Csillapitsa kertvágyát,azonos a Csillapítsa étvágyát-val mert én mindig azt olvasom.
Bocsi kicsit idobe tellett,de itt a finom kave.:)
(_)b
Meleg vizet kérek!!!!!
Elromlott a bojler kismegszakítója,már két napja nosztalgiázunk,és lábosban vizet melegítünk(melegítek...)
Ne tudom hogy mi fog még elromlani,de már tele van a hócipöm.
A kévé is jöhet...aranyos vagy.♥
Szep jo reggelt!
Kersz egy kavet?:)
Eszkimó-kunyhó építése a hóból ,jégből?
Még a hóembert is bevonhatjuk...