Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Lehet, hogy nem így kell írni. Nem is így mondtuk mindig hanem stolinak neveztük. A fruttit én is jobban szerettem mert az annyira nem ragadt bele a fogamba.:)))
Neked is jó olvasást és szép hétvégét!
Jó éjt!
Én a Stolverkot (igy kell írni vajon, ő de rég hallottam ezt a szót!) megettem, bizonyára sokat is felfaltam belőle, de érdekes, én jobban szerettem a Fruttit! :)
Vár az ágyikóm és a könyvem, jó éjt még egyszer!
Kellemes, nyugodt, békés, szép hétvégét is!
Nem dolgoztam csokigyárba, én fogyasztó voltam csak.
Egyébként akkor még volt 5 filléres is amit el is fogadtak néhol. A gyerekektől biztosan. Mi volt, hogy vettünk Stolverkot már nem tudom hány 5 filléresért.:)) 10 fillérért biztos, hogy adtak egyet. Azt tudod milyen volt?
Ha már aludni mész, jó éjt! Lassan nekem is az lesz a sorsom.:)
Medve anyám a málnásba!
Hogy mik derülnek ki! :))
Azt gondoltam, hogy a csoki gyárba dolgozol, a retro részlegen, azért van így képbe! :))
Az árat pedig azért tudod, mert retro gyártás, retro órabér. :))
De ha mindez, az emlékeidben van, és így csípőből köpöd, akkor gratula, matula Neked! :))
Szép álmokat, jó éjszakát!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Mit gondolsz honnan emlékszem? Kiderül ebből, hogy én sem vagyok már mai gyerek.:)))
Én még a 25 filléres Mecsek csokira, a 30 filléres Balatonra és a 40 filléres Gránit kockára is emlékszem.:))
Ránéztem az Inota csokira, és nem ismertem fel, szomorú vagyok, hogy ennyit felejt az ember! :(
Te honnan emlékszel ennyire pontosan ezekre a csokikra??!!
Ami nagyon szép dobozban volt "Százszorszép" bonban, abban a csokik is nagyon finomak voltak.
Legalább is nekem.
Most fedeztem fel a dobozt, és megvettem (ajándékba!)
Az ára drasztikus volt, több ezer forint, és nem is lehet kapni, csak elvétve.
Mikor megkínáltak, azt mondtam, hogy én nem szeretem! :)))
Egyébként ami 1 forintnál olcsóbb volt és ugyanakkora mint a másik, az nem volt jó még nekem sem pedig akkor nem válogathattam a csokikban. Volt még az Édes Anna ami olcsóbb volt, de nem jó.
Táblás csokiban a kedvenc, hát azt még megettem, de nagyon sokra nem telt.
Itt az Inota szelet.:)
De, igeeeen, sikerüüüült!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!
Hát ugye, naugye, elnézegettem egy jó darabig,
jó volt látni, és az árát is! :))
Az a baba egy erdekes hagyomanyt reprezental, a feketek hoztak magukkal Afrikabol, es a mondaja azt allitja, hogy ha a babat elnevezed az ellensegednek, v. haragosodnak, akkor atkokat tudsz ra mondani, es ha tuket szurkalsz a bababa, akkor az fajdalmat okoz, akit a baba kepvisel.
Ma i meg mindig hasznaljak a "fekete magiat" az allamokban a deli szigetvilagban es pl. Louisiana allamban van jelen a leg tobb helyen ez a hiedelem es ennek gyakorlasa...
Szundika, azt írod nekem:
"A Jégkorszak sorozat nagyon humoros,csak ne a 4.kezd,az nem tettszett,bár abban előkerül egy lajhár nagymama,ő dobja fel csak az egészet."
Most akkor rám gondoltál, hogy én vagyok a "lajhár nagymama"?! És nem is szeretsz engem?! :))
Olyan szontyorodott lettem! :((
Ja, és mi az a woodu baba?!
Lajhár vagyok utána nézni a neten!
Talán az is én vagyok?! :)))
"Hi-hi-hi" mondaná Dodi
Nem sikerült megnézni megint mi? :)))
Küldöm akkor priviben is.
Én emlékszem mindkettőre, de ó, vajh miért is?!
Na, ugye hát ugye! A korom miatt, óh mily szomorú, már a csoki "boldogágossága" sem dob fel.
Na, és én soha, senkitől nem kapok csokit, pedig olyan hangosan ordítok, toporzékolok, hogy csak
na!:)
A régi Balaton szeletre igen a másik nem rémlik.
De ma már egy csokinál sem érzem az igazi finom ízt.
igen!!!!
Éjszaka nem szexelünk könyvel:)
Meg egyébként is szeretek küzdeni ,toporzékolni,hisztizni érte.
Tudod,vadászösztön,Te is azokért a nőkért küzdesz,akit nem könnyű becserkészni,én meg a legfinomabb Pityu-csokiért:)
Jajjj...dehogyisnem!!!!
Csak Pista más ízesítéssel rakja össze:)
Mar az enyem nem is jo????
Ok akkor tobbet nem kuldok!!!!
;)
Nekem is volt részem a minimaxban,akkor még más nem volt,csak nekem a gyerekeimmel,a fiatal óvónő egyszer egy szülőin kioktatot mindenkit,hogy nem kéne a gyereket a tévé elé ültetni,aztán mikor neki lett ,egyszer össze futottunk és bevallotta milyen jó is odaültetni,legalább nyugodtan meg tud csinálni mindent.
Aztán mi is haladtunk a technikával,tévére köthető sárga kazettás játék, aztán dvd,...és akkor jött a nagy előre lépés: egy használt SZÁMÍTÓGÉP!!!! :)akkor még nett nélkül.
A nett már csak a gy.k szakközépbe lépésre lett bevezetve,meg már nekem is egyre több hivatal azt mondta nézzem meg a netten,na de mondom nincs nettem! Ma már azt is hozzá teszik nyomtassam ki,ja meg a gyerekeknek is a házi feladatot itthon kell.
A Jégkorszak sorozat nagyon humoros,csak ne a 4.kezd,az nem tettszett,bár abban előkerül egy lajhár nagymama,ő dobja fel csak az egészet.
Nekem a 1. meg a 3.rész tettszett nagyon.
Tejóég ma már az sem mindegy melyen poszáta?:)
Mezei poszáta pár.
Szia Ili,a woodu baba ötlet nem tettszett ?:(
(