Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Mást látnak optikailag:a nők a szemüket,a férfiak a mellüket :)
Kizárt hogy barátság legyen ebből!:)
Sziasztok,nos...
szerintetek lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, akkor miért nem? :D
dominóztok?
Most láttam hogy 3kor kezdődött,én valahogy nem tudom élvezni a számítógépes játékokat.
Az én bajom,na akkor gondolkozom v.mi agyas-pihent kérdésen,abból néha van bőven a fejemben:)
Azt írja az újság - mondaná Lujza a kabaréban -, hogy a Jucus által megnevezett szolgáltatás jellege után, nem kell adózni, ha közintézmény falát támasztja valaki, mert akkor az intézményt adóztatják meg! :))
Húú, de nehezen jöttem ki a mondatból! :))))))
Köszönöm kedves érdeklődéseteket, jól vagyok! :)
Egyenlőre!
Jucuskám!
Ez a legjobb kérdés!
Máris köpöm rá a választ, igen láthatatlan!
Ahogy jön, úgy el is tűnik! :))
Ráadásul nekem már nem is jövedelmem van!
De ami van, az sem jövedelmez számomra! :)
Ez valóban jó kérdés! Mert egy bizonyos tevékenység a sarkokon büntetendő. Na de amikor az adóhatóság cse..get minket, arról nekik nem kell adózniuk??!!:))
A szolgáltatás jellege: faltámasztással egybekötött, kölcsönös megegyezésen alapuló, önmegsegítő célzatú önkéntes adomány, egymás megsegítésére......
Ne izgulj a yard miatt, egymás figyelésével vannak elfoglalva. :)
Az államnál meg nem a kassza van, hanem a kasza, folyton nyírják alattunk a nyírbálni valót.
Nektek is láthatalan a jövedelmetek? :)
Györgyikém!
Először is, "teli hócipővel", hogy lehet kiállni a sarokra, hmm?! :)
Másodszor, ezen a neves ünnepen, mi a fészkes fenének kell avval a piros lótúróval kínlódni?!
"Hatanék" pecázásával pedig, beletetted a bogarat a fülembe!
Imádom a halat, azóta egy sült halért ácsingózok!
Remélem, nem fogja azt írni, hogy halászlé is volt, mert az már sokkkk lenne! :)
Intézkedtem "sarok" ügyben!
Na, nem a yardnak szóltam! :)
Ki a fene gondolt az állam kasszára! :)
Amúgy ketcupot főzök, két rekesznyi paradicsomból,már most tele van a hócipőm.
Hatan,ha ma mentetek pecázni,elég bosszus lesz az urad estére,nálunk legalábbis nagyon fúj a szél,ilyen időben viszi a kapásjelzőz a szél,és nem is értem miért bosszantja ez a férfiakat:)
Törd a fejed valami finom vacsin!
Bármelyik sarkára álltam a lakásnak,egy kuncsaft nem jött,nem és nem értem a férfiakat,már nem akarnak nőt vásárolni?:)
Bevallom én nem az államkasszába akartam gyűjteni,gyűjtögetnek ők maguknak rendessen belőle:( hol van tőle az én pár ezres nem létező bevételem!
Én is reklámozni akartam magam itt,hátha jobban megy a sarki tevékenység :)
Aki lát a szobája sarkában ácsorgó nőt,kérem vásárolja meg! De csak ha Györgyinek hívják,jattot is kérek!
:)))
Jó éjt!
Azért vagy még köztünk mert nem reklámoztál semmit.:))
Jó éjt!:)
Megértettem, köszönöm!
Nem reklámoztam semmit, igaz most akartam elkezdeni az önreklámozást, de hát ilyen az én szerencsém! :)
Szép jó éjszakát Neked és Mindenkinek!
Értem, köszönöm!
Vagyis, jó kislány legyek, mert ha nem törölnek?!
Igyekszem! :)
Így is lehet fogalmazni! :)
De bizonyára van valami jelentősége annak, hogy miért van kétféle megfogalmazás.
Pl.: küldöm a jelet, és az "illetőnél" az van kiírva, hogy kérte a törlését a hoxáról.
A másik pedig - mint "cunka" esetében -, az, hogy törölték.
De majd rájövök előbb-utóbb! :)
Kérdés:
A "cunka" nevű "újoncot" - Pista szavával élve -, most üdvözöltünk.
Mit jelent, hogy nem tag már?!
Remélem Györgyi meg fogja írni nekünk, ha meg van a szabad sarok, akkor arról Te is tudni fogsz!
Köszönöm kérdésedet, hogy hogy vagyok?!
Hááát, hosssssszúúúú!
Ezért jövök ide, mert olyan jó "kipihenten hülyének" lenni, mármint nekem! :))
:))))))))))))
....és köszi Jucus ♥
Na ez az Ina!
"Megfogtad" a lényeget! :)
Ezt a kasszát akarja Györgyi feltölteni valamilyen módon! :)