Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Tortalap készítését mutatni szokták,úgy hogy biztos piskótaalapú,krémmel töltött és csak a külseje csoki.
Ezen én is gondolkoztam már,emlékszem a mi kis esküvői tortánkra,az is szép volt,de az íze...:(
Csak tudod mit nem értek azokon a csodás tortákon?Én sosem láttam hogy mi az alapja?Vagy tömény csoki az egész???
Szia,Ina máshol beszélni is tudsz,légyszi egy idétlen kérdést feltenni *-*
A sok ismétlések miatt,áttértem a ragadozókról,miután már kivülről tudtam pár nap után,mi fog történni Julie tigrissel,meg kölykeivel,meg mit fog tenni Pol doki,a beteg állatokkal:)Egy hét szünet és megint új részeket látok.
Most a Csupacsoki cukrászda adásait nézem Lifenetvorkon,jelszavuk:minden ami csoki és torta!
Azt hiszem ez az igazi műsorom:)
Csodálatos tortakölteményeket készítenek.
Persze hogy közel,ezért ajánlottam fel ilyen könnyen:)
Szia! Ilyen beköszönős vagy? Látod mi nem is köszönünk már csak írunk ha éppen úgy hozza a kedvünk.:)
A délutános műszakban fórumozók üzenik, hogy a nagy premier után, feltétlenül publikálj! :)
Ha nem tudjuk a választ, olyan szavakat motyogunk majd magunkban, melyek nem lesznek publikusak!:)))
Jó neked ha ilyen könnyen cápa közelébe tudsz jutni.:)))
Hát,ha még részegen sem lehet használni őket,akkor tényleg teljesen feleslegesek,na megyek holnap,oszt odaadom egy cápának:)
Csak arról volt szó, hogy bakancsban nem ér semmit a lábaujja.:))
ez nem valódi kérdés volt,csak nem tudtam hogyan került rá a bakancs,még vissza is lapoztam mégegyszer hogy mit írtatok tennap:)
Még nem szabad,míg be nincs mutatva:(
Rakd fel ha annyira szeretnéd!
Felvette valamikor. Lehet, hogy akkor még mikor nem volt részeg, de lehet, hogy részegen. Milyen kérdés ez?:))
Lennének jó összetett szavas,rajzkérdéseim,de még nem publikusak,ezek(a rajzok) voltak a lány házifeladatai,szuperek,majd egy hónap múlva,pedig úgy felraknám!:(
Hogy került a bakancs a részegre?
Ááááá...csak azért jön haza négykézláb,nehogy a kutyája belekössön,mert szaga alapján nem ismeri fel.:)
Tegnapi napon,úgy látszik nem csak én világosodtam meg:)
Vagyis jöttem rá dolgokra.
Ha a gépet kikapcslom a lámpicsku is kikapcsol.:)
Jó éjszakát, remélem jó domit kaptál!
:)))))))
Elköszönök, csak megvárom a dominómat! :))
Jó éjszakát, szép álmokat, a lámpicskut ne felejtsd el lekapcsolni% :))
Kellemes szép, napsugaras hétvégét!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Érdekes, de lehet, hogy tényleg így volt. Két kombinó közé szorult be egy rendőrautó. Mondjuk lehet, hogy nem rárántotta a kormányt, csak gyorsított, hogy beszoruljon.:)))
Nincs a közelben egy rendőr, aki "ráirányítaná" a forgalmat, akarom mondani a fényt a
klaviatúrára?! :)))
Apropó, most olvastam, hogy karambolozott a hatos villamossal a múlthéten egy rendőrautó.
Sok ember mosolyogva hallgatta, amikor a rendőr azt mondta, hogy a villamosvezető, "rárántotta", ráirányította a "kormányt"! :)
Rájöttem már miért nem látok. A lámpa nem a billentyüzetre van irányítva.:)))
Világít itt a szupi lámpa, mégsem látok. Szerinted miért? Szerintem sokat ittam.:))))
Hogy, hogy nem látsz?!
Hol van a szupi lámpád?! :))
Ja, én meg azt hittem, hogy felétek, így hívják a bakancsot! :))))))))))))))))))
Jóó van na, jóó van! Csak "viccköltem"!
Naugyehogyugye, én is ezt mondom! :))
További ajánlott fórumok: