Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Hat akkor egy gyerekkori kerdes, mikor a baratunkfele nyultunk:
Mennu tizhatod, meg tizhatod???
Hol látsz te ezen tollat?:)))
Kerdes?
Hogy a helyes leirni:A kalapom Zergetollas vagy
Zergetollas a kalapom
???
Azt hiszem, hogy a Politikailag Correct-ek ferdeszemmel fognak radnezni! Valoszinu, hogy illegalisan fejezted ki magadat! Micsoda dolog azt mondani, hogy cigánykereket!!???
A Zebedeusat!
Hat az esetleg lehet Romakerek, vagy a kissebbsegiek kereke! es punktum!
(de azt olvastam, statisztikailag x evtized elmultaval mi leszunk a kissebbsegiek hazankban.
(nezzunk csak bele a falusi alltalanos iskolakba..)
hidat is lehet ültetni a kertben, kész tornagyakorlatok, kertbe ültetve.
puszi, jó éjt mindenkinek!!!!!!!!
nem venni, vetni:)
és próbáltad a cigánykereket vagy a gyertyaállást is a bukfenc után, hátha sikerül magról elültetni:) (vicc volt!)
Kerdes:
Egy kissebb vetemenyes kertben hany sor bukfencet lehet vetni?
Milyen messze legyenek egymastol, es mennyire legyenek a sorok egymastol???
Mennyire kenyes a fold tragyazottsagara es lazasagara?
Szereti e a suru locsolast, vagy az idonkenti eso is eleg neki???
Régen én is néptáncoltam.Mi és az énekkar jártunk szerepelni és versenyekre is.
Ezt úgy képzeljétek el, hogy a téesz csepel teherautójának a platóján padok voltak.Mi azokon ültünk.Nagyon élveztük, végig énekeltük az utat.Mindenkinek integettünk, mert időnk az volt rá.Biztosra ment a sofőr a negyvenet nem lépte túl:))
két gyermek:)
én is néptáncoltam, imádtam:)
O" a fiatalabb, a lanyom elotte szuletett. A fiacskam most az un. "Csipke tabor"-ban van, ami egy evenkent egyszer egy hetre osszejovo Magyar Nepitanc csoport, ahol szamos tagjai rongaljak a cipojuket es csizmajaikat.
Mint ket nebulok erosen resztvettek a cserkeszeten es a nepitancok gyakorlasaban. Az allami szinhazban sok eloadast rendeztek, es ott dagadt a mellem, kulonosen amikor a ket gyerekem egymassal tancolt...
Azt hallottatok hogy egy kis felfejlodo vallalat keresett egy konyvelot ! Meg is hirdettek az ujsagban, es volt harom jelentkezo:
Az elso bement a felvetelizok ele, es azok megkerdeztek, mennyi haromszor ketto? Erre azt felelte,=6
Erre megkoszontek a reszvetet, es azt mondtak, majd visszahivjuk... amint kijott a bizottsagtol a masik kett megkerdeztek mi volt a kerdes? Az meg mondta, 3x2=6
Jott a kovetkezo felvetelis, ugyan az a kerdes, erre a masodik tudta, hogy a 6 valasz nem volt jo, azt mondta 7! Azt is elkuldtek.
A harmadik ment be akinek erosen masvallasa volt, es az ugyan az a kerdesre azt a valaszt adta, mennyinek kell annak lennie? Az kapta meg a konyveloi poziciot. Alkalmazkodnunk kell mindig a kulonbozo szituaciokhoz!
:DDD