Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Az én számítógépem nem bántotta a villám mert vezeték nélküli kapcsolatom van a modemmel. A nyomtatót és a másik gépet a kábelen kereresztül égette le. Tehát ha kihúztam volna a konnektorból akkor is belecsapott volna a villám.
nekünk is kárt okozott múltkor a vihar. megrepedt a fenyőfánk, a garázs tetejéről lehullottak a cserepek, a hátsó szobában befolyt a víz, rögtön – kiszállás nélkül – fizetetett a biztosító.
A szomszéd rosszabbul járt, vagy lehet, hogy jobban. A villám hozzájuk úgy becsapott, hogy megemelte a tetőt, kilyuggatta a falat és a menyezetet itt-ott, de a biztosító kifizette a tető cserét így vadi új tetőjük lett. Nálunk is rendesen kifizette először, de másodszorra már alig fizettek. Fel is mondtam a biztosításomat. Azért majd ha nagyon felettünk csapkod már kikapcsolok mindent.
talán a tévét károsítja a legjobban, mi azt szoktuk, de a számítógépet is, és aztán bambán ülünk a sötét szobában:)))))
És még ezek után sem szoktad?
Vagy harcban álltok, és nehogymár ő győzzön? Úgy gondolod, te bírod tovább cérnával?
Ja, meg egy villanybojlert is.
Én nem szoktam. Már kétszer be is csapott a villám és először tönkretett egy nyomtatót, egy páraelszívót és 3 tévét. Másodszor tönkretette a másik páraelszívót és egy számítógépet meg 1 tévét.
Ha nagyon villámlik és dörög, akkor kikapcsoljuk, még a konnektorból is kihúzzuk.Biztos ami biztos.
Inkább elterelném a témát másra. Jó nagy zivatar közelít. Ilyenkor ti kikapcsoljátok a gépet?
Ebből, hogy másszak ki? :DD
Lehet hogy itt sem voltál, és nem is írtál?:)))
Én nem mondtam semmit és nem is akarok.:)))
Úgy gondolod oda jobban illenék mint ide?
Rontom a színvonalatokat:)))
Ha teljesen hülye vagy, csatlakozz!:))
Indult egy új fórum:
Teljesen hülye vagyok mert....
Na igen, és ahhoz képest még milyen soká lett hűtő.
Régen a nádtető is hűvöset tartott a padláson a füstölteknek sokáig.Akkoriban még nem is vágtak olyan sokat, hogy nyáron is bajlódni kelljen vele, mert elfogyott akkorra.
Nyáron meg nőttek a csirkék és azt ették.
Én is szeretem a kenyérre csepegtetni, amit előtte a parázson megpirítok.A hagymát viszont a nyárs végére szúrom egészben.Ott sül, közben a szalonna zsírjából arra is jut.
Még majd elhízunk itt a nagy nosztalgiázásban:))
Nekem a nyarsonsult szalonna nagyon izlik, a hagyma karikakkal telerakott renyerre csopogtetve a zsirjat...
Jaj mar vagy ket deked ota nem ehettem...
nem talalok hozzavalo szalonnat seholsem...
a nagyanyám is igy szokta eltenni.meg hát a sonka,szalonna.,gondolom az ötvenes években villanyosítottak.
Valamikor nálunk is így csinálták.Van aki még most is így szereti.Én zsírosnak érzem már azokat a húsokat, annak ellenére hogy szeretem a zsíros kenyeret.
Annak idejen, Edesanyan a kisult toportot, a sult hust, zsiros bodonokbe tette es zsirral leontottek, es ahogy kellett a fozesukhoz, ogy vettek ki a zsirbol es kiolvasztottak, nagyon sokaig friss maradt minden benne... annak idejen nem volt hutoszekreny, falun meg meg 8-as, vagy 11-es petroleum lampa, "nem hatvanas ego"! Aram sem volt...
de megoldottak...
Amikor toportot sutok ki, akkor megvarom mig a zsir kihuloben lesz, meg folyekony, de mar nem forro, es ures flakonokba onto.
Nézd a jó oldalát.Így most már biztosan nem teszel több üveget tönkre:)))
"akit tolvajja a tolvaj vilag tett"
Bot csinalta szakacs!!! :DDD
mert enni az nem rosz szokas...
es ha enni szeretnek, csinalnom is kell valamit...
Mint tobb millioan, ugy lettem en is "szakacs".
A regi szukseges fozesi tudomanyom: tea, piritos, rantotta, vajas/lekvaros kenyer.
Utanna slussz paszta.
De az elet megtanitott a szukseges minimumra...
:DDD
én egy tálcára teszem őket,szép lassan töltögetem,mindegyikbe egy picit,utána többet,míg tele lesznek.sose repedtek széjjel.
hát pedig azt tettem, ezért nem maradt befőttesüvegem:)))))))))))))
Veled történt? D Én azt hittem, te szakács vagy.
Nem tudom, miért.:))))
Bár velük is megesnek hétköznapi balesetek, ugye?:)
vagy csak magában paradicsomnak
savanyúságnak is
Na igen.Az üvegeket befőttnek használom.
További ajánlott fórumok: