Hülye egy helyzet.. Segítsetek, ti hogyan látjátok? (beszélgetés)
Igazad van!!
Az adott szó kötelez, még Barátnők között is!!
Nem beszélve arról, hogy Ő kért Tőled szívességet!
Mellőzd ezt a "barátnőt", legalább egy darabig!
Baratnom megkert hogy fessem be a hajat tegnap delutan..Mondtam neki hogy persze jojjon at a gyerkocokkel,es megcsinalom legalabb a manok is jatszanak egy jot addig..Sutottem egy kis sutit,a 2 manokam tok izgatottan varta a 2 nagyobbat keszitettek elo a jatekokat stb..4-re volt megbeszelve hogy atjonnek..4.45-kor irtam egy smst hogy mizujs,valaszolt hogy a varos masik vegeben lako ismerosehez ugrottak at 6 korul jonnek..Vartunk 7-ig sehol semmi..A 2 kincsem csak ult csillogo szemekkel vartak a nagyokat..Na mondom ez igy nem lesz jo,gyerunk ki setalni nezzuk meg a lighthouse-t a tengerparton azt imadjak..Seta kozben a baratnom haza elott mentunk el kisfiam nem hitte el hogy nincsenek otthon bekopogott es vart hogy kinyitjak..Tudomasul vette hogy senki nincs otthon,ennyi.
Aztan vacsora kozben megjegyezte hogy a baratnom hazudott es a gyerekei is es nem jottek jatszani..Este 9kor kaptam egy smst hogy bocsi most ertek haza stb stb..aztan ma reggel megkerdezte befestenem a hajat?Valaszoltam hogy nem elfoglalt vagyok.(tenyleg az voltam)Megkerdeztem miert nem jottek at tegnap este ugy ahogyan megigerte a kicsiknek,erre kiderult hogy a varos masik vegen lako ismerose gyereke jatszani szeretett volna az o gyerekeivel tehat elmentek oda..
En meg sutit csinaltam keszulodtem hogy jonnek es a 2 kis mano is varta a 'nagyokat' jatszani..
Rovidre zarva:annyit valaszoltam neki hogy talan akkor kerje meg azt a csajszit hogy fesse be a hajat..Szerinte eltulzom..En viszont nagyon megbantva erzem magamat.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit gyanús nekem a párom anyukája, ti hogy látjátok?
- Ti ezt hogyan látjátok? Segítsetek!
- Hogyan látjátok az EMOkat?
- Létezik szerintetek szerelem úgy, hogy nem látjátok egymást?
- A párom kellemetlen helyzetbe hoz engem, tanácsokat várok, segítsetek!
- Utrogestanosok segítsetek!!! Leírom az első hozzászólásban a kétségbeejtő helyzetem!!!